Рецепт Печиво з шоколадом і фундуком

Рецепт Печиво з шоколадом і фундуком
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування печива з фундуком, ванільним екстрактом і шоколадом.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 2 десятка печива. Фундук також може бути замінений 3/4 чашки нарізаного мигдалю.

  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • велике яйце— 1 штука
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
  • шоколадні чіпси— За смаком
Печиво з шоколадом і фундуком - фото крок 1 1. Розтопити і злегка остудити вершкове масло. змішати горіхи, цукор, борошно і сіль в кухонному комбайні. Будьте уважні, щоб не розтерти суміш до отримання пасти. Перекласти масу в миску і розмішати з маслом і яйцем. Накрити тісто поліетиленом і поставити в холодильник приблизно на 30 хвилин.

Печиво з шоколадом і фундуком - фото крок 2 2. встановити деко, застелене пергаментом, на середню стійку і розігріти духовку до 175 градусів. З тіста скачати невеликі кульки і викласти на деко. Поставити в холодильник на 10 хвилин. Втиснути шоколадні чіпси в центр кожного печива.

Печиво з шоколадом і фундуком - фото крок 3 3. Випікати до блідо-золотистого кольору, від 10 до 12 хвилин. Будьте уважні, щоб печиво не підгоріло. Викласти на стійку і дати охолонути.

Печиво з шоколадом і фундуком - фото крок 4 4. Як варіант, замість шоколаду ви можете використовувати начинку з варення. Після того, як ви дістанете кульки з холодильника, зробити поглиблення в центрі кожного, використовуючи великий палець, вказівний палець або закруглений кінець дерев'яної ложки. Заповнити кожне поглиблення 1/4 чайної ложки варення. Зберігати печиво в герметичній тарі при кімнатній температурі близько 3 днів.

Подібні рецепти

Печиво з фундуком та еспресо

Грушевий торт з фундуком та шоколадом

Рецепт приготування печива з лісовими горіхами і кава еспресо. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 36 штук печива. Щоб видалити шкірку з фундука, викладіть його на деко в один шар і запечіть в духовці при 120 градусах а протягом 15 хвилин. Потім обернути фундук кухонним рушником на ...

Орехово-бананове печиво з шоколадом

Орехово-бананове печиво з шоколадом

Рецепт смачного горіхово-шоколадного печива з бананом. геркулесові пластівці, додані в тісто, роблять його надзвичайно ніжним. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Змішати разом борошно, сіль і розпушувач в маленькій мисці, відкладіть в сторону. Збити масло з цукром міксером н...

Вівсяне печиво з білим шоколадом і мигдалем

Вівсяне печиво з білим шоколадом і мигдалем

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, ванільним екстрактом, білим шоколадом і мигдалем. опис приготування: Хрустке печиво з мигдалем і тонким смаком вівсяних пластівців вдало поєднується з шматочками білого шоколаду. Печиво добре подавати з ванільним морозивом. вершкового масла...

Вівсяне печиво з мигдалем і шоколадом

Вівсяне печиво з мигдалем і шоколадом

Традиційний американський рецепт домашнього печива, яке може бути зроблено з різними добавками (насіння, сушені фрукти, горіхи, шоколад і TD). кількість порцій: 40 мука— 200 грам цукрова пудра— 125 грам коричневий цукор— 60 грам вершкове масло— 125 грам сода— 0,5 чайних ложки вівсяні пластівці—...

Вівсяне печиво з шоколадом, вишнею і горіхами

Вівсяне печиво з шоколадом, вишнею і горіхами

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, горіхами пекан, сушеної вишні і гірким шоколадом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 16 штук печива діаметром 10 см. При бажанні сушена вишня може бути замінена сушеної журавлиною. Якщо у вас маленькі листи, випікайте печиво в три...