Рецепт Печиво з шоколадом і абрикосовим джемом

Рецепт Печиво з шоколадом і абрикосовим джемом
Кількість порцій: 30 Час приготування: 2 г. 40 хв.
Рецепт приготування печива-сендвічів з мигдалем, гірким шоколадом і абрикосовим джемом.

опис приготування:

Подрібнити мигдаль і цукор в кухонному комбайні. Викласти в миску. Змішати борошно і масло в кухонному комбайні. Додати жовтки і лимонний сік, перемішати. Додати мигдалеву суміш і лимонну цедру, перемішати. Прибрати тісто з комбайна, загорнути в поліетиленову плівку і поставити в холодильник мінімум на 2 години або на ніч.

Розігріти духовку до 170 градусів. На злегка посипаною борошном поверхні розкачати тісто товщиною 6 мм. Використовуючи круглий різак для печива або форму, вирізати печиво круглої форми. Викласти печиво на аркушах для випічки і випікати до золотисто-коричневого кольору по краях, близько 18 хвилин. дати охолонути.

Поки печиво готується, довести до кипіння вершки і додати шоколад. дати постояти 5 хвилин, розмішати до отримання однорідної маси. дати охолонути. Збити до загусання.

викласти 1 чайну ложку джему на одне печиво, накрити зверху другим печивом. Викласти трохи шоколадної маси зверху. Трохи охолодити печиво перед подачею на стіл.


  • вершкового масла— 250 грам(разрезанного на куски)
  • яєчних жовтки— 3 штуки
  • лимонного соку— 2 Ст. ложки
  • лимонної цедри— 1 1/2 чайних ложки
  • жирних вершків— 3/4 склянки
  • гіркого шоколаду— 240 грам(крупно нарізаного)
  • абрикосового джема— 3/4 склянки
Подрібнити мигдаль і цукор в кухонному комбайні. Викласти в миску. Змішати борошно і масло в кухонному комбайні. Додати жовтки і лимонний сік, перемішати. Додати мигдалеву суміш і лимонну цедру, перемішати. Прибрати тісто з комбайна, загорнути в поліетиленову плівку і поставити в холодильник мінімум на 2 години або на ніч.

Розігріти духовку до 170 градусів. На злегка посипаною борошном поверхні розкачати тісто товщиною 6 мм. Використовуючи круглий різак для печива або форму, вирізати печиво круглої форми. Викласти печиво на аркушах для випічки і випікати до золотисто-коричневого кольору по краях, близько 18 хвилин. дати охолонути.

Поки печиво готується, довести до кипіння вершки і додати шоколад. дати постояти 5 хвилин, розмішати до отримання однорідної маси. дати охолонути. Збити до загусання.

викласти 1 чайну ложку джему на одне печиво, накрити зверху другим печивом. Викласти трохи шоколадної маси зверху. Трохи охолодити печиво перед подачею на стіл.


Подібні рецепти

Орехово-бананове печиво з шоколадом

«мурашник» простий з печива

Рецепт смачного горіхово-шоколадного печива з бананом. геркулесові пластівці, додані в тісто, роблять його надзвичайно ніжним. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Змішати разом борошно, сіль і розпушувач в маленькій мисці, відкладіть в сторону. Збити масло з цукром міксером н...

Вівсяне печиво з білим шоколадом і мигдалем

Вівсяне печиво з білим шоколадом і мигдалем

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, ванільним екстрактом, білим шоколадом і мигдалем. опис приготування: Хрустке печиво з мигдалем і тонким смаком вівсяних пластівців вдало поєднується з шматочками білого шоколаду. Печиво добре подавати з ванільним морозивом. вершкового масла...

Вівсяне печиво з мигдалем і шоколадом

Вівсяне печиво з мигдалем і шоколадом

Традиційний американський рецепт домашнього печива, яке може бути зроблено з різними добавками (насіння, сушені фрукти, горіхи, шоколад і TD). кількість порцій: 40 мука— 200 грам цукрова пудра— 125 грам коричневий цукор— 60 грам вершкове масло— 125 грам сода— 0,5 чайних ложки вівсяні пластівці—...

Вівсяне печиво з шоколадом, вишнею і горіхами

Вівсяне печиво з шоколадом, вишнею і горіхами

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, горіхами пекан, сушеної вишні і гірким шоколадом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 16 штук печива діаметром 10 см. При бажанні сушена вишня може бути замінена сушеної журавлиною. Якщо у вас маленькі листи, випікайте печиво в три...

Печиво з білим шоколадом

Печиво з білим шоколадом

Якими б ситними не були б свята від смачного печива не відмовиться ніхто і ніколи. А таке розсипчасте печиво з білим шоколадом в формі ялинок сподобається всім точно. опис приготування: Щоб порадувати близьких смачною домашньою випічкою, вам не знадобиться багато часу. Тісто легко і швидко мож...