Рецепт Печиво з шоколадними чіпсами і ваніллю

Рецепт Печиво з шоколадними чіпсами і ваніллю
Кількість порцій: 10 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування печива з чіпсами з гіркого шоколаду і ванільним екстрактом.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 1,5 дюжини печива діаметром 10 см.

  • сода— 1 1/4 чайних ложки
  • розпушувач— 1 1/2 чайних ложки
  • сіль— 1 1/2 чайних ложки
  • цукор— 240 грам
  • великі яйця— 2 штуки
  • екстракт ванілі— 2 чайних ложки
  • чіпси з гіркого шоколаду (не менше 60% какао)  — 550 грам
  • морська сіль— 1 За смаком(для посыпки)
Печиво з шоколадними чіпсами і ваніллю - фото крок 1 1. просіяти борошно, соду, розпушувач і сіль в миску. Відставити в сторону. За допомогою міксера збити вершкове масло і цукор разом, близько 5 хвилин. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи після кожного додавання. Додати ванільний екстракт і збити.

Печиво з шоколадними чіпсами і ваніллю - фото крок 2 2. Зменшити швидкість до низької, додати борошняну суміш і збити від 5 до 10 секунд. Додати шоколадні чіпси і акуратно перемішати, намагаючись не пошкодити їх.

Печиво з шоколадними чіпсами і ваніллю - фото крок 3 3. Обернути тісто поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник від 24 до 36 годин. Коли ви будете готові спекти печиво, розігрійте духовку до 175 градусів. Вистелити пергаментним папером або силіконовим килимком.

Печиво з шоколадними чіпсами і ваніллю - фото крок 4 4. За допомогою ложки або совка викласти тісто на підготовлений лист, формуючи печиво. Злегка посипати печиво морською сіллю і запекти до золотистого кольору, від 18 до 20 хвилин. Печиво має бути м'яким. Викласти готове печиво на решітку і дати охолонути 10 хвилин. Повторити з рештою тестом або помістити тісто в холодильник для випічки на наступний день.

Подібні рецепти

Печиво з шоколадними чіпсами

Печиво з шоколадними краплями

Рецепт приготування мафінів з ваніллю, сумішшю для приготування гарячого шоколаду і шоколадними чіпсами. опис приготування: Це потрійне шоколадне печиво - тут використовується суміш для приготування гарячого шоколаду і три види шоколадних чіпсів: білі, молочні та напівсолодкі. Неймовірно смачн...

Печиво з шоколадними фісташками

Печиво з шоколадними фісташками

опис приготування: Подрібніть фісташки і шоколад на невеликі шматочки. Це цілком можна зробити ножем. Ядра горіхів нарізати на 4 частини. Об'єднати в мисці вершкове масло, коричневий цукор і збити міксером. Потім додати яйця по одному, кожен раз гарненько збиваючи. В іншій мисці об'єднати борошн...

Печиво з лаймом і ваніллю

Печиво з лаймом і ваніллю

Рецепт приготування посипаного цукровою пудрою печива з цедрою лайма і ванільним екстрактом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 5 десятків печива. Приготоване тісто можна заморозити на строк до 2 місяців. несолоне вершкове масло кімнатної температури— 12 Ст. ложок цукрова пудра— ...

Печиво з шоколадом і ваніллю

Печиво з шоколадом і ваніллю

Рецепт приготування печива з шоколадними чіпсами і ваніллю. За цим рецептом у вас вийде близько 18 штук печива. Печиво добре подавати зі склянкою холодного молока. кількість порцій: 4-6 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/2 чайних ложки коричневий цукор— 1 Склянка яйце— 1 штука яєчний жовток— 1 штук...

Персиковий коблер з ваніллю

Персиковий коблер з ваніллю

Рецепт приготування коблер зі свіжими персиками, лимонною цедрою і ванільним екстрактом. опис приготування: Коблер - це так званий пиріг «догори ногами», в якому начинка знаходиться внизу, а тісто зверху. Персикової коблер є одним з найпопулярніших, особливо знаменитий він на півдні Америки. К...