Рецепт Персикові мафіни

Рецепт Персикові мафіни
Кількість порцій: 12 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування мафінів з пшеничного борошна, вівсяних пластівців, персикового йогурту, масла, ванільного екстракту і шматочків персиків.

опис приготування:

Соковиті маффіни з шматочками персика добре подавати на сніданок до чаю або вживати в якості закуски. За цим рецептом у вас вийде 12 маффинов. калорійність випічки 196 ккал. Персиковий йогурт і масло роблять цей десерт дуже ніжним. Для його приготування ви можете використовувати як свіжі, так і консервовані персики, які попередньо необхідно просушити.

  • розпушувача— 1 1/2 чайних ложки
  • яйце— 1 штука
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
  • свіжих або консервованих персиків— 1 Склянка
персикові мафіни - фото крок 1 1. Очистити і подрібнити персики. У великій мисці змішати борошно, вівсяні пластівці, цукор і розпушувач.

персикові мафіни - фото крок 2 2. В окремій мисці збити яйце, персиковий йогурт, вершкове масло, оливкова олія і ванільний екстракт. Поступово додати масляну суміш в сухі інгредієнти.

персикові мафіни - фото крок 3 3. Ретельно перемішати до отримання однорідної консистенції.

персикові мафіни - фото крок 4 4. Додати шматочки персиків і акуратно перемішати, намагаючись не пошкодити їх.

персикові мафіни - фото крок 5 5. Змастити відділення форми для мафінів маслом або вистелити паперовими вкладишами. Заповнити кожне відділення на 2/3 приготованим тестом. Випікати маффіни в духовці при 200 градусах протягом 15-20 хвилин.

персикові мафіни - фото крок 6 6. Дати охолонути у формі 10 хвилин перед витяганням, після чого дати повністю охолонути на решітці і подавати.

Подібні рецепти

Персикові шашлики

Мандаринові мафіни

Рецепт приготування незвичайного вегетаріанського страви, яким можна приємно порадувати всіх оточуючих в будь-який сезон. опис приготування: Взимку смак тропічних фруктів дарує нам шматочок теплого сонця і радості, а влітку як ніщо інше освіжає і дарує бадьорість і полегшення навіть в найспеко...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...