Рецепт Піца з ковбасою, грибами і помідорами

Рецепт Піца з ковбасою, грибами і помідорами
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Саме з рецепта піци з ковбасою, грибами і помідорами почалося років десять тому моє знайомство з цим дивовижним (на той момент) італійським блюдом. роки йдуть, а цей рецепт як і раніше використовую!

опис приготування:

Піца з ковбасою, грибами і помідорами — це, напевно, найпопулярніша варіація цієї страви в слов'янських країнах. ми, слов'яни, любимо щоб начинка була більш ласий, поситнее — і ця піца повністю відповідає таким вимогам. Втім, і італійці (а я бував в Італії) таку піцу тріскаються з великим задоволенням.

Щоб приготувати піцу з ковбасою, грибами і помідорами, вам необхідно слідувати наступній нехитрої інструкції:

1. беремо чашку, змішуємо в ній 100 мл теплої води і сухі активні дріжджі. Розмішуємо до розчинення. Отриману суміш, а також оливкова олія і сіль додаємо в просіяне борошно.

2. Додаємо воду, що залишилася (невеликими порціями) і замішуємо тісто. Місити потрібно протягом 10 хвилин.

3. З тіста скачуємо куля і залишаємо його в теплому місці, накривши рушником. Важливий момент: якщо ви брали звичайні дріжджі, то тісто буде підходити не 1 час, а приблизно 2-3.

4. Тісто, що підійшло розрізаємо на дві рівні частини, розгортаємо кожну з них в пласт діаметром приблизно 25 см.

5. власне, найскладніша частина рецепта підійшла до кінця, тепер справа за малим: розмазує по виноградному соус, зверху викладаємо тертий сир і тонко нарізані інші інгредієнти (помідори, гриби і ковбасу). Якщо хочете, зверху посипте якимись спеціями.

6. Відправляємо наші коржі в духовку і запікаємо 15-20 хвилин при температурі 230 градусів.

Перед подачею злегка скроплюємо піцу оливковою олією (по бажанню) — і негайно подаємо до столу, поки не охолола!

Тепер ви знаєте, як зробити піцу з ковбасою, грибами і помідорами. Удачі в приготуванні!

  • Дріжджі сухі активні— 1/6 чайних ложки
  • Вода тепла кип'ячена— 250 мілілітрів
  • борошно— 375 грам
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • Томатний соус для піци— 150 грам(або кетчуп)
  • сир— 250 грам(бажано моцарелла)
  • помідори— 2-3 штук
  • гриби— 150 грам
  • ковбаса— 150 грам
Піца з ковбасою, грибами і помідорами — це, напевно, найпопулярніша варіація цієї страви в слов'янських країнах. ми, слов'яни, любимо щоб начинка була більш ласий, поситнее — і ця піца повністю відповідає таким вимогам. Втім, і італійці (а я бував в Італії) таку піцу тріскаються з великим задоволенням.

Щоб приготувати піцу з ковбасою, грибами і помідорами, вам необхідно слідувати наступній нехитрої інструкції:

1. беремо чашку, змішуємо в ній 100 мл теплої води і сухі активні дріжджі. Розмішуємо до розчинення. Отриману суміш, а також оливкова олія і сіль додаємо в просіяне борошно.

2. Додаємо воду, що залишилася (невеликими порціями) і замішуємо тісто. Місити потрібно протягом 10 хвилин.

3. З тіста скачуємо куля і залишаємо його в теплому місці, накривши рушником. Важливий момент: якщо ви брали звичайні дріжджі, то тісто буде підходити не 1 час, а приблизно 2-3.

4. Тісто, що підійшло розрізаємо на дві рівні частини, розгортаємо кожну з них в пласт діаметром приблизно 25 см.

5. власне, найскладніша частина рецепта підійшла до кінця, тепер справа за малим: розмазує по виноградному соус, зверху викладаємо тертий сир і тонко нарізані інші інгредієнти (помідори, гриби і ковбасу). Якщо хочете, зверху посипте якимись спеціями.

6. Відправляємо наші коржі в духовку і запікаємо 15-20 хвилин при температурі 230 градусів.

Перед подачею злегка скроплюємо піцу оливковою олією (по бажанню) — і негайно подаємо до столу, поки не охолола!

Тепер ви знаєте, як зробити піцу з ковбасою, грибами і помідорами. Удачі в приготуванні!

Подібні рецепти

Піца з ковбасою помідорами і сиром

Піца з ковбасою, грибами, помідорами і сиром

Я просто обожнюю піцу! Готова є її вранці, в обід і ввечері; з ковбасою, м'ясом, грибами, цибулею, куркою, maslinami…. Але найулюбленіша була і залишається з ковбасою, помідорами і сиром. опис приготування: Хочу розповісти, як приготувати піцу з ковбасою, помідорами і сиром. Це найпростіший ва...

Піца з ковбасою та грибами

Піца з ковбасою та грибами

Мій чоловік любить любить піцу не менш, ніж гарячі бутерброди. Ми часто сперечаємося, що з них краще. Це солодка піца з в'яленою ковбасою, солоними зеленими оливками, грибами і плавленим сиром. опис приготування: Замішуємо дріжджове тісто, залишаємо побродити, потім розгортаємо з нього два пла...

Піца з ковбасою і болгарським перцем

Піца з ковбасою і болгарським перцем

піца — італійський пиріг, який міцно завоював своє місце на наших обідніх столах. Рецептів піци не перелічити. Але я сьогодні пропоную найпростіший домашній варіант. опис приготування: Із вказаної кількості інгредієнтів виходить дві піци середнього розміру. Якщо дріжджове тісто купити в магази...

Піца з ковбасою в мікрохвильовці

Піца з ковбасою в мікрохвильовці

Пропоную вам рецепт так званої ледачої піци. Піцу з ковбасою в мікрохвильовці ви приготуєте під час ТВ-реклами. Знадобиться готова основа для піци, сир, ковбаса, маслини. поїхали! опис приготування: Піца з ковбасою — універсальне блюдо. Піцу можна приготувати не тільки в духовці, але і в мікро...

Піца з куркою і ковбасою

Піца з куркою і ковбасою

Піца з куркою і ковбасою виходить ситної і смачної. Ковбаса салямі надає трохи пікантності і солоності цієї ніжно-вершкової піці. Важливим плюсом є те, що вона швидко готується. опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування піци з куркою і ковбасою. Якщо у вас залишилася смажена аб...