Рецепт Перець, фарширований грибами і овочами
Пісний варіант фаршированих перців нічим не поступається за смаком перцю, фаршированим м'ясом. А готується також просто і швидко.
опис приготування:
красиве, ситне, але і легке блюдо. Його можна приготувати і в звичайний день на обід або вечерю, і яке не соромно поставити на святковий стіл. Серед ваших гостей напевно знайдуться ті, хто не їсть м'яса — в наш час це так модно. Але все гості, без винятку, оцінять блюдо — я вам гарантую. Перед вами рецепт перців, фаршированих грибами і овочами, з фото. Складного в ньому нічого немає і вам нічого не залишається, як приготувати перець, фарширований грибами і овочами.
- Болгарський перець— 5-6 штук
- гриби— 150-200 грам
- баклажан— 1 штука
- Кабачок— 1 штука(невеликий)
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- помідор— 1-2 штук
- часник— 1-2 зубчиків
- Масло рослинне— 4 Ст. ложки
- сир— 75 грам
- Перець чорний мелений— 2 щіпки
- сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
- зелень кропу, петрушки— 30 грам
- паприка— 1 Чайна ложка
підготуємо овочі. В першу чергу вимиємо їх. Перці розрізаємо навпіл і видаляємо насіння. решту овочів, крім часнику, нарізаємо кубиками.
Перці обшпаримо окропом і перекладемо в ємність з крижаною водою.
У сковороді нагріваємо олію й обсмажуємо цибулю і баклажани.
додаємо гриби, кабачок, помідори і подрібнений часник. додаємо сіль, спеції і тушкуємо хвилин 10.
Сир натерти на тертці.
Заповнюємо половинки перців овочевим фаршем і викладаємо у форму для запікання, змащену маслом.На кожен перчик можна додати по кружечку помідора. Посипати нарубаного зеленню а поверх неї — натертым сыром. Запікати в духовці при 180-200 градусах хвилин 20-25. Подібні рецепти
Домашній житній хліб в духовці
Незвичайне блюдо і дуже корисне. Начинкою для перцю в даному рецепті є булгур, м'ясо перепела, яловичини і курки, а також капуста, кабачок, цибуля, морква і перепелині яйця. буде смачно! опис приготування: На перший погляд може здатися, що це блюдо дуже складне, але це не так. перець, фарширов...
Перець, фарширований овочами
Насичений смак цього пісного страви вразить вас, адже в ньому ідеально поєднуються овочі, горіхи і спеції. такий перець, безсумнівно, сподобається всім любителям ароматної грузинської традиційної кухні. опис приготування: У піст завжди постає питання, що ж таке приготувати, щоб і смачно було, ...
Перець, фарширований рисом і овочами
Фаршировані перці на вегетаріанський манер — дуже смачна страва, яке принесе і естетичне задоволення і наситить не гірше традиційних фаршированих перців! опис приготування: перець, фарширований рисом і овочами, — блюдо унікальне. Його смак дуже схожий на смак м'ясних перців, однак таке блюдо в...
Перець, фарширований м'ясом і грибами
Найулюбленіший і найсмачніший варіант приготування перцю в нашій родині — це з м'ясом і грибами. Блюдо виходить чудове, якщо чесно, навіть і не віриться, що робиться воно так просто. опис приготування: Цей рецепт приготування перцю, фаршированого м'ясом і грибами, на всі часи, за це я його так...
Перець, фарширований капустою на зиму
перець, фарширований капустою на зиму — оригінальна заготівля на зиму, яка розходиться в нашій родині на ура! опис приготування: перець, фарширований капустою на зиму, виходить неймовірно хрустким і апетитним. Мед надає заготівлі незвичайний присмак і аромат. Для такої страви краще всього вико...














