Рецепт Печиво з кремом мокко і горіхами

Рецепт Печиво з кремом мокко і горіхами
Кількість порцій: 36 Час приготування: 55 хв.
Рецепт приготування печива з кремом з кави і вершкового масла з горіхами і шоколадом.

опис приготування:

Приготоване печиво можна зберігати в морозильній камері, інакше воно стає занадто м'яким. Розморожувати попередньо його не потрібно.

  • цукру— 3/4 склянки
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
  • солі— 1 щіпка
  • яйце— 1 штука
  • розпушувача— 1 Чайна ложка
  • борошна— 2 склянки
  • цукру— 3 Ст. ложки
  • Для верхнього шару:шоколадних чіпсів— 3/4 склянки
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • мигдалю або горіхів пекан— 180 грам
Печиво з кремом мокко і горіхами - фото крок 1 1. Приготувати тісто для печива. Збити вершкове масло і цукор міксером. Потім додати ваніль, сіль, яйце і розпушувач, потім борошно. Почніть з 2 склянок борошна, а потім додайте більше, якщо це необхідно. Місити тісто пару хвилин.

Печиво з кремом мокко і горіхами - фото крок 2 2. Розкачати тісто на посипаній борошном поверхні товщиною близько 3-6 мм і розрізати на круги діаметром 5 см. викласти на пергаментний папір. Випікати в духовці при 175 градусах на 10-15 хвилин, але не давайте печінкою стати коричневим. Воно повинно бути кремового кольору.

Печиво з кремом мокко і горіхами - фото крок 3 3. Для приготування крему покласти масло в миску і розм'якшити. Поступово додати цукор і кава і збити. Міцна кава виходить з 2 повних столових ложок розчинної кави і 1/2 склянки гарячої води.

Печиво з кремом мокко і горіхами - фото крок 4 4. Дати спечений печінкою трохи охолонути і викласти зверху приготовлений крем, приблизно 1 чайну ложку на кожне печиво. Потім поставити в холодильник або морозильну камеру до тих пір, поки крем не застигне.

Печиво з кремом мокко і горіхами - фото крок 5 5. Розтопити шоколадні чіпси разом з маслом, перемішати, дати суміші охолонути трохи і викласти трохи поверх крему мокко. Прикрасити мигдалем або горіхами пекан зверху.

Подібні рецепти

Імбирне печиво з кремом

Риба по-французьки в духовці

Рецепт приготування печива з імбиром, корицею, гвоздикою і начинкою з вершкового сиру, масла і апельсинової цедри. Це печиво смачне саме по собі і без вершкової начинки. кількість порцій: 4-6 винний камінь— 2 чайних ложки сода— 1 Чайна ложка сіль— 1/2 чайних ложки імбир— 2 чайних ложки обкладин...

Вівсяне печиво з молочним кремом

Вівсяне печиво з молочним кремом

Рецепт приготування печива з коричневим цукром, вівсяними пластівцями, корицею і двома начинками на вибір. Обидва варіанти начинки для печива виходять смачними, але друга начинка готується довше. кількість порцій: 18-19 яйця— 2 штуки солі— 1/2 чайних ложки меленої кориці— 1 Чайна ложка розпушув...

Печиво мигдальне з кремом

Печиво мигдальне з кремом

Рецепт приготування печива з мигдальним горіхом і малиною. опис приготування: Збийте білки з цукром до утворення піни, після чого обережно додайте мигдаль, ванільну есенцію і цукрову пудру. Всі інгредієнти ретельно перемішуються між собою. Тісто кладеться в кондитерський мішок і відкидають на ...

Печиво з Нутеллою і кремом

Печиво з Нутеллою і кремом

Рецепт приготування печива-сендвічів з шоколадною пастою Нутелла, ванільним екстрактом і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і Нутеллою. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2 десятка печива або 1 десяток сендвічів з кремом. солі— 1/2 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки яйце—...

Вівсяне печиво з горіхами і шоколадом

Вівсяне печиво з горіхами і шоколадом

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, горіхами пекан, шоколадними чіпсами, корицею, гвоздикою, мускатним горіхом і апельсиновою цедрою. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 3 десятка вівсяного печива. Апельсинова цедра в складі печива надає йому пікантну нотку, а гвозди...