Рецепт Печеня з чорною квасолею і помідорами

Рецепт Печеня з чорною квасолею і помідорами
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування печені з чорної квасолі, чилі, лука, помідорів, курячого бульйону і базиліка.

опис приготування:

Замочити квасолю в 3 склянках води на ніч. Або залити квасолю в середній каструлі на 5 см водою, накрити кришкою і довести до кипіння. Зняти з вогню і залишити на 1 час. Відкинути квасолю на друшляк і відкласти в сторону.

Нагріти невелику сковороду на сильному вогні. Обсмажити чилі з обох сторін до коричневого кольору, приблизно 1 хвилину. Викласти чилі в маленьку миску, залити 2/3 склянки гарячої води, накрити кришкою і дати постояти 10 хвилин. Розрізати чилі навпіл, видалити насіння і стебла. Викласти м'якоть в миску кухонного комбайна і збити до консистенції пюре.

Нагріти середню каструлю на середньому вогні. Додати оливкову олію. Додати цибулю, 3/4 часнику і кмину. Накрити кришкою і смажити до м'якості і блідо-коричневого кольору, близько 15 хвилин. Додати пюре чилі і смажити 2 хвилини. Додати курячий бульйон і квасолю. Накрити кришкою і варити, поки квасоля не стане м'якою, близько 1 1/2 годину. Якщо квасоля здається сухий, додайте ще 1/2 склянки гарячої води.

У великій мисці перемішати помідори, часник, що залишився, базилік, сіль, перець і оцет. дати постояти 5 хвилин. Перемішати половину томатної суміші в фасолевой суміші. Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні 1 хвилину.

Розділити спекотне на 6 тарілок. Додати томатну суміш і подавати.


  • чорної квасолі— 1 3/4 склянки(сушеної)
  • чилі— 3 штуки
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • цибулини— 2 штуки
  • часнику— 8 зубчиків
  • меленого кмину— 4 чайних ложки
  • помідорів— 900 грам
  • солі— 1 1/2 чайних ложки
  • свежемолотого чорного перцю— 1/4 чайних ложки
  • бальзамічного оцту— 2 Ст. ложки
Замочити квасолю в 3 склянках води на ніч. Або залити квасолю в середній каструлі на 5 см водою, накрити кришкою і довести до кипіння. Зняти з вогню і залишити на 1 час. Відкинути квасолю на друшляк і відкласти в сторону.

Нагріти невелику сковороду на сильному вогні. Обсмажити чилі з обох сторін до коричневого кольору, приблизно 1 хвилину. Викласти чилі в маленьку миску, залити 2/3 склянки гарячої води, накрити кришкою і дати постояти 10 хвилин. Розрізати чилі навпіл, видалити насіння і стебла. Викласти м'якоть в миску кухонного комбайна і збити до консистенції пюре.

Нагріти середню каструлю на середньому вогні. Додати оливкову олію. Додати цибулю, 3/4 часнику і кмину. Накрити кришкою і смажити до м'якості і блідо-коричневого кольору, близько 15 хвилин. Додати пюре чилі і смажити 2 хвилини. Додати курячий бульйон і квасолю. Накрити кришкою і варити, поки квасоля не стане м'якою, близько 1 1/2 годину. Якщо квасоля здається сухий, додайте ще 1/2 склянки гарячої води.

У великій мисці перемішати помідори, часник, що залишився, базилік, сіль, перець і оцет. дати постояти 5 хвилин. Перемішати половину томатної суміші в фасолевой суміші. Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні 1 хвилину.

Розділити спекотне на 6 тарілок. Додати томатну суміш і подавати.


Подібні рецепти

Вівсяні оладки з чорною смородиною

Бутерброд з чорною ікрою

Вівсяні оладки з чорною смородиною — це дуже просте, швидке в приготуванні і, що досить важливо, низькокалорійне блюдо. Відмінний сніданок в будній день. опис приготування: Оладки на сніданок — це класика жанру, проте, як і будь-яка класика, ця має властивість набридати. Тоді-то і з'являються ...

Печеня з гарбузом, квасолею і помідорами

Печеня з гарбузом, квасолею і помідорами

Рецепт приготування печені з гарбуза, лука, болгарського перцю помідорів, баранячого гороху і чорної квасолі. опис приготування: Крупно нарізати цибулю. Нарізати гарбуз і перець на шматки. У каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник і смажити, помішуючи, до м'якості, в...

Печеня з яловичини з квасолею і помідорами

Печеня з яловичини з квасолею і помідорами

Нескладний рецепт приготування печені з яловичини, томатного соусу і помідорів. Це пікантне печеня по достоїнству оцінять любителі гостренького. кількість порцій: 8 фарш із яловичини— 900 грам часник— 3 зубчики(по бажанню) томатний соус, банку— 1 штука(360-420 г) нарізані помідори з перцем чилі...

Печеня з яловичини з помідорами і квасолею

Печеня з яловичини з помідорами і квасолею

Рецепт печеня з яловичини — приготування печені з яловичого фаршу, часнику, лука, помідорів, пива, квасолі і сиру. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник. Приправити сіллю і перцем, смажити, помішуючи, до м'якості, від 3 до 5 хвилин. Дод...

Печеня з яловичиною, картоплею і квасолею

Печеня з яловичиною, картоплею і квасолею

У вас в руках хороший шматок м'яса і овочі. Какао блюдо приходить вам в голову з цими продуктами? У мене спекотне. Чоловік його обожнює, тому згадаємо рецепт. Тільки спробуємо додати дещо нове. опис приготування: У цьому варіанті ви можете пробувати різні поєднання приправ і овочів, тільки збе...