Рецепт Печеня з яловичини, чилі і помідорів
![Рецепт Печеня з яловичини, чилі і помідорів](https://kuhari.com.ua/img/jarkoe_iz_govyadini_chili_i_pomidorov-10807.webp)
Рецепт приготування печені з яловичини, часнику, чилі помідорів, кінзи, пива і квасолі.
опис приготування:
У великій сковороді нагріти 1 столову ложку оливкової олії на середньому вогні. Додати яловичину і смажити, поки вона не стане рожевою, близько 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем, відкинути на друшляк і відкласти в сторону.
Влити столову ложку оливкової олії в сковороду і зменшити вогонь до середнього. Додати цибулю, часник і чилі, приправити сіллю. готувати, поки цибуля не стане прозорим, близько 5 хвилин.
У каструлі змішати яловичину, суміш цибулі, порошок чилі, орегано, кмин і кайенский перець, перемішати. Додати помідори, Kinzu,і пиво, накрити кришкою і варити на великому вогні, помішуючи, протягом 5 годин. Додати квасолю і приправити сіллю і перцем. Продовжувати варити без кришки, поки не загусне, близько 30 хвилин.
Прикрасити кінзою і подавати з бажаним гарніром.
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- яловичини— 1,7 кілограма
- сіль і мелений перець— — За смаком
- білий лук— 1 штука
- часнику— 3 зубчики
- чилі— 1/2 штуки
- порошку чилі— 1/4 склянки
- сухого орегано— 1 Ст. ложка
- меленого кмину— 5,5 чайних ложки
- кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
- помідорів— 900 грам
- кінзи— 1/3 склянки
- бутылка пива— 1 штука
- банки (450 г) квасолі— 2 штуки
Влити столову ложку оливкової олії в сковороду і зменшити вогонь до середнього. Додати цибулю, часник і чилі, приправити сіллю. готувати, поки цибуля не стане прозорим, близько 5 хвилин.
У каструлі змішати яловичину, суміш цибулі, порошок чилі, орегано, кмин і кайенский перець, перемішати. Додати помідори, Kinzu,і пиво, накрити кришкою і варити на великому вогні, помішуючи, протягом 5 годин. Додати квасолю і приправити сіллю і перцем. Продовжувати варити без кришки, поки не загусне, близько 30 хвилин.
Прикрасити кінзою і подавати з бажаним гарніром.
Подібні рецепти
![Печеня з яловичини, італійських ковбасок і помідорів](https://kuhari.com.ua/img/jarkoe_iz_govyadini_italyanskih_kolbasok_i_pomidorov-10567.webp)
Велика ватрушка з сиром
Рецепт приготування печені з яловичого фаршу, часнику, лука, помідорів, пива, квасолі і сиру. опис приготування: Нагріти велику каструлю на сильному вогні. О третій партії приготувати філе, поки воно не стане рожевим. Відкласти в сторону. Додати ковбаски, розбивши на дрібні шматочки, цибуля і ...
![Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином](https://kuhari.com.ua/img/jarkoe_iz_govyadini_s_chechevicei_i_krasnim_vinom-24724.webp)
Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином
Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...
![Печеня з яловичини з квасолею і помідорами](https://kuhari.com.ua/img/jarkoe_iz_govyadini_s_fasoliu_i_pomidorami-23390.webp)
Печеня з яловичини з квасолею і помідорами
Нескладний рецепт приготування печені з яловичини, томатного соусу і помідорів. Це пікантне печеня по достоїнству оцінять любителі гостренького. кількість порцій: 8 фарш із яловичини— 900 грам часник— 3 зубчики(по бажанню) томатний соус, банку— 1 штука(360-420 г) нарізані помідори з перцем чилі...
![Печеня з яловичини з картоплею і яєчної локшиною](https://kuhari.com.ua/img/jarkoe_iz_govyadini_s_kartofelem_i_yaichnoi_lapshoi-10806.webp)
Печеня з яловичини з картоплею і яєчної локшиною
Рецепт приготування печені з яловичини, лука, морква, картоплі яєчної локшини і петрушки. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на великому вогні. Додати яловичину, приправити сіллю і перцем і смажити до коричневого кольору, близько 6 хвилин. Додати цибулю, приправити сіллю і пер...
![Печеня з яловичини з китайською капустою](https://kuhari.com.ua/img/jarkoe_iz_govyadini_s_kitaiskoi_kapustoi-9431.webp)
Печеня з яловичини з китайською капустою
Рецепт приготування печені з яловичини з китайською капустою, морквою і рисом. опис приготування: У невеликій мисці змішати соєвий соус, оцет, арахісове масло, мед і часник, приправить перцем. У мисці перемішати стейк з кукурудзяним крохмалем, приправити сіллю і перцем. У великій сковороді з к...