Рецепт Печеня з яловичини, чилі і помідорів

Рецепт Печеня з яловичини, чилі і помідорів
Кількість порцій: 8 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Рецепт приготування печені з яловичини, часнику, чилі помідорів, кінзи, пива і квасолі.

опис приготування:

У великій сковороді нагріти 1 столову ложку оливкової олії на середньому вогні. Додати яловичину і смажити, поки вона не стане рожевою, близько 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем, відкинути на друшляк і відкласти в сторону.

Влити столову ложку оливкової олії в сковороду і зменшити вогонь до середнього. Додати цибулю, часник і чилі, приправити сіллю. готувати, поки цибуля не стане прозорим, близько 5 хвилин.

У каструлі змішати яловичину, суміш цибулі, порошок чилі, орегано, кмин і кайенский перець, перемішати. Додати помідори, Kinzu,і пиво, накрити кришкою і варити на великому вогні, помішуючи, протягом 5 годин. Додати квасолю і приправити сіллю і перцем. Продовжувати варити без кришки, поки не загусне, близько 30 хвилин.

Прикрасити кінзою і подавати з бажаним гарніром.


  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • яловичини— 1,7 кілограма
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • білий лук— 1 штука
  • часнику— 3 зубчики
  • чилі— 1/2 штуки
  • порошку чилі— 1/4 склянки
  • сухого орегано— 1 Ст. ложка
  • меленого кмину— 5,5 чайних ложки
  • кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
  • помідорів— 900 грам
  • кінзи— 1/3 склянки
  • бутылка пива— 1 штука
  • банки (450 г) квасолі— 2 штуки
У великій сковороді нагріти 1 столову ложку оливкової олії на середньому вогні. Додати яловичину і смажити, поки вона не стане рожевою, близько 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем, відкинути на друшляк і відкласти в сторону.

Влити столову ложку оливкової олії в сковороду і зменшити вогонь до середнього. Додати цибулю, часник і чилі, приправити сіллю. готувати, поки цибуля не стане прозорим, близько 5 хвилин.

У каструлі змішати яловичину, суміш цибулі, порошок чилі, орегано, кмин і кайенский перець, перемішати. Додати помідори, Kinzu,і пиво, накрити кришкою і варити на великому вогні, помішуючи, протягом 5 годин. Додати квасолю і приправити сіллю і перцем. Продовжувати варити без кришки, поки не загусне, близько 30 хвилин.

Прикрасити кінзою і подавати з бажаним гарніром.


Подібні рецепти

Печеня з яловичини, італійських ковбасок і помідорів

Велика ватрушка з сиром

Рецепт приготування печені з яловичого фаршу, часнику, лука, помідорів, пива, квасолі і сиру. опис приготування: Нагріти велику каструлю на сильному вогні. О третій партії приготувати філе, поки воно не стане рожевим. Відкласти в сторону. Додати ковбаски, розбивши на дрібні шматочки, цибуля і ...

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...

Печеня з яловичини з квасолею і помідорами

Печеня з яловичини з квасолею і помідорами

Нескладний рецепт приготування печені з яловичини, томатного соусу і помідорів. Це пікантне печеня по достоїнству оцінять любителі гостренького. кількість порцій: 8 фарш із яловичини— 900 грам часник— 3 зубчики(по бажанню) томатний соус, банку— 1 штука(360-420 г) нарізані помідори з перцем чилі...

Печеня з яловичини з картоплею і яєчної локшиною

Печеня з яловичини з картоплею і яєчної локшиною

Рецепт приготування печені з яловичини, лука, морква, картоплі яєчної локшини і петрушки. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на великому вогні. Додати яловичину, приправити сіллю і перцем і смажити до коричневого кольору, близько 6 хвилин. Додати цибулю, приправити сіллю і пер...

Печеня з яловичини з китайською капустою

Печеня з яловичини з китайською капустою

Рецепт приготування печені з яловичини з китайською капустою, морквою і рисом. опис приготування: У невеликій мисці змішати соєвий соус, оцет, арахісове масло, мед і часник, приправить перцем. У мисці перемішати стейк з кукурудзяним крохмалем, приправити сіллю і перцем. У великій сковороді з к...