Рецепт Печеня з яловичини, італійських ковбасок і помідорів

Рецепт Печеня з яловичини, італійських ковбасок і помідорів
Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 30 хв.
Рецепт приготування печені з яловичого фаршу, часнику, лука, помідорів, пива, квасолі і сиру.

опис приготування:

Нагріти велику каструлю на сильному вогні. О третій партії приготувати філе, поки воно не стане рожевим. Відкласти в сторону. Додати ковбаски, розбивши на дрібні шматочки, цибуля і халапеньйо чилі. Приправити сіллю і перцем. готувати, часто помішуючи, до коричневого кольору цибулі і ковбасок, близько 5 хвилин.

Повернути яловичину в каструлю. Додати порошок чілі, кмин, орегано, помідори, кукурудзяне борошно, корицю, лавровий лист, 2 склянки води. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити близько 2 годин.

Додати квасолю, варити приблизно 5 хвилин. Прибрати корицю і лавровий лист. Дати охолонути і подавати.


  • говяжьего филе— 900 грам(нарізаного кубиками)
  • сладких итальянских колбасок— 360 грам
  • цибулина— 1 штука
  • халапеньйо перець чилі— 1-2 штук
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • порошку чилі— 2 Ст. ложки
  • меленого кмину— 2 чайних ложки
  • орегано— 1 Чайна ложка
  • помідорів— 900 грам
  • кукурудзяної муки— 1 Ст. ложка
  • паличка кориці— 1 штука
  • лаврові листки— 3 штуки
  • банку (450 г) квасолі— 1 штука
Нагріти велику каструлю на сильному вогні. О третій партії приготувати філе, поки воно не стане рожевим. Відкласти в сторону. Додати ковбаски, розбивши на дрібні шматочки, цибуля і халапеньйо чилі. Приправити сіллю і перцем. готувати, часто помішуючи, до коричневого кольору цибулі і ковбасок, близько 5 хвилин.

Повернути яловичину в каструлю. Додати порошок чілі, кмин, орегано, помідори, кукурудзяне борошно, корицю, лавровий лист, 2 склянки води. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити близько 2 годин.

Додати квасолю, варити приблизно 5 хвилин. Прибрати корицю і лавровий лист. Дати охолонути і подавати.


Подібні рецепти

Печеня з яловичини, чилі і помідорів

Варення з перекрученої черемхи

Рецепт приготування печені з яловичини, часнику, чилі помідорів, кінзи, пива і квасолі. опис приготування: У великій сковороді нагріти 1 столову ложку оливкової олії на середньому вогні. Додати яловичину і смажити, поки вона не стане рожевою, близько 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем, відкин...

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...

Печеня з яловичини з квасолею і помідорами

Печеня з яловичини з квасолею і помідорами

Нескладний рецепт приготування печені з яловичини, томатного соусу і помідорів. Це пікантне печеня по достоїнству оцінять любителі гостренького. кількість порцій: 8 фарш із яловичини— 900 грам часник— 3 зубчики(по бажанню) томатний соус, банку— 1 штука(360-420 г) нарізані помідори з перцем чилі...

Печеня з яловичини з картоплею і яєчної локшиною

Печеня з яловичини з картоплею і яєчної локшиною

Рецепт приготування печені з яловичини, лука, морква, картоплі яєчної локшини і петрушки. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на великому вогні. Додати яловичину, приправити сіллю і перцем і смажити до коричневого кольору, близько 6 хвилин. Додати цибулю, приправити сіллю і пер...

Печеня з яловичини з китайською капустою

Печеня з яловичини з китайською капустою

Рецепт приготування печені з яловичини з китайською капустою, морквою і рисом. опис приготування: У невеликій мисці змішати соєвий соус, оцет, арахісове масло, мед і часник, приправить перцем. У мисці перемішати стейк з кукурудзяним крохмалем, приправити сіллю і перцем. У великій сковороді з к...