Рецепт Паштет з зайця

Рецепт Паштет з зайця
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування паштету з зайця з грибами і свинячий печінкою.

опис приготування:

Подавайте паштет із зайця охолодженим.

приготування:

Викласти заячу грудку в каструлю, залити невеликою кількістю води. Додати відварені і нарізані гриби, цибулину, лавровий лист і горошини чорного перцю. Накрити кришкою і тушкувати, поки кролик не стане м'яким. В кінці часу приготування додати заячі потрухи і свинячу печінку. Коли кролик стане зовсім м'яким, витягти з нього всі кістки і нарізати м'ясо на шматки. Розм'якшити скибочки білого хліба в рідини, де гасився кролик, і віджати. пропустити м'ясо, білий хліб і цибулину через м'ясорубку 2-3 рази. Перемішати з яйцем, щіпкою мускатного горіха і соусом, які залишилися від гасіння кролика. посолити, поперчити. Змастити смальцем форму для випікання і посипати панірувальними сухарями. На дно форми покласти тонкі смужки шпику. Зверху викласти паштет і випікати в духовці при середній температурі, поки на поверхні не з'явиться жир. Готовому паштету дати охолонути, витягти з форми, тонко нарізати і подавати охолодженим.


  • заячья грудка и потроха— За смаком
  • шпика— 200 грам
  • свинячої печінки— 200 грам
  • яйця— 3 штуки
  • білого хліба— 2 скибочки
  • цибулина— 1 штука
  • лавровий лист— 1 штука
  • горошин чорного перцю— 4-5 штук
  • сушених гриба— 2-3 штук
  • шпика— 100 грам
  • сіль і перець— За смаком
  • мускатний горіх— За смаком
  • свиного смальца— 1 Ст. ложка
  • панірувальні сухарі— За смаком
Подавайте паштет із зайця охолодженим.

приготування:

Викласти заячу грудку в каструлю, залити невеликою кількістю води. Додати відварені і нарізані гриби, цибулину, лавровий лист і горошини чорного перцю. Накрити кришкою і тушкувати, поки кролик не стане м'яким. В кінці часу приготування додати заячі потрухи і свинячу печінку. Коли кролик стане зовсім м'яким, витягти з нього всі кістки і нарізати м'ясо на шматки. Розм'якшити скибочки білого хліба в рідини, де гасився кролик, і віджати. пропустити м'ясо, білий хліб і цибулину через м'ясорубку 2-3 рази. Перемішати з яйцем, щіпкою мускатного горіха і соусом, які залишилися від гасіння кролика. посолити, поперчити. Змастити смальцем форму для випікання і посипати панірувальними сухарями. На дно форми покласти тонкі смужки шпику. Зверху викласти паштет і випікати в духовці при середній температурі, поки на поверхні не з'явиться жир. Готовому паштету дати охолонути, витягти з форми, тонко нарізати і подавати охолодженим.


Подібні рецепти

Паштет грибний

Рецепт зайця в духовці

Сьогодні розповім вам, як приготувати паштет грибний - легке в створенні, низькокалорійне, ароматне і неймовірно смачна страва. Його можна використовувати для закусок або як доповнення до інших страв. опис приготування: Приготувати смачний паштет насправді дуже легко, і цей рецепт допоможе вам...

Паштет з дикої кози

Паштет з дикої кози

Мисливський делікатес - смачний і ситний паштет з м'яса дикої кози. Ця страва чудово підійде до новорічного столу. Рецепт спеціально для вас. опис приготування: Охолоджений паштет можна різати тонкими скибками і робити бутерброди до чаю. Можна використовувати в якості закуски на святковий стіл...

Паштет з яловичини

Паштет з яловичини

Паштет з яловичини, приготований в домашніх умовах, виходить неймовірно ніжним і смачним — ну прямо справжній делікатес, а також відмінна закуска до шампанського або провину на святковий стіл. опис приготування: Це у магазинних паштетів такий вид і запах, що їсти їх не завжди хочеться, а ось я...

Паштет з крабових паличок

Паштет з крабових паличок

Шукайте варіант швидкої і недорогий закуски? Тоді цей простий рецепт паштету з крабових паличок обов'язково варто взяти на замітку. ніжний паштет — ідеальний варіант закуски на швидку руку. опис приготування: Рецепт приготування паштету з крабових паличок можна сміливо назвати черговим варіант...

Паштет из курицы

Паштет из курицы

Сегодня приготовим шикарный паштет из курицы — это просто и легко, а головне, дуже смачно і поживно. Подавать паштет можно даже на праздник, он понравится всем гостям. опис приготування: Основа паштете — курячі стегна, они дадут более сочный и нежный результат. Также добавим в паштет морковь и...