Рецепт Паштет

Рецепт Паштет
Кількість порцій: 8 Час приготування: 30 хв.
Я дуже люблю всякі "; помазушкі" на хліб і тости. Пропоную вам рецепт, як приготувати паштет на основі грибів і вершкового масла. Це один з моїх улюблених вегетаріанських паштєтіков.

опис приготування:

Цього разу я готувала цей паштет з печериць, але якщо у вас знайдуться ароматні лісові грибочки, то обов'язково додайте їх.

Я люблю подавати цей паштет охолодженим, укладаючи його на ще теплі шматочки злегка підсушеного на сковороді багета і прикрашаючи листочками розмарину. Це дуже смачно!

  • печериці— 300 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука(невелика головка)
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • часник— 2 зубчики
  • петрушка рубана— 1 Чайна ложка
  • розмарин порошковий— 0,5 чайних ложки(+ листочки для прикраси)
  • сухарики— 100 грам
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка
  • сіль, перець— За смаком
1 У сотейнику розтопіть масло і обсмажте на ньому подрібнену цибулю 5-6 хвилин до м'якості.

2 Гриби наріжте дрібно і додайте до цибулі, готуйте ще хвилин 8.

3 Зніміть з вогню, додайте розмарин, подрібнену петрушку, мелені сухарі, сік лимона і часник (можна його поки не подрібнювати).

4 За допомогою блендера перетворите інгредієнти в однорідну масу. За смаком додайте сіль і перець. Подавайте паштет охолодженим.

Подібні рецепти

Паштет грибний

Паштет з курячої печінки від Юлії Висоцької

Сьогодні розповім вам, як приготувати паштет грибний - легке в створенні, низькокалорійне, ароматне і неймовірно смачна страва. Його можна використовувати для закусок або як доповнення до інших страв. опис приготування: Приготувати смачний паштет насправді дуже легко, і цей рецепт допоможе вам...

Паштет з дикої кози

Паштет з дикої кози

Мисливський делікатес - смачний і ситний паштет з м'яса дикої кози. Ця страва чудово підійде до новорічного столу. Рецепт спеціально для вас. опис приготування: Охолоджений паштет можна різати тонкими скибками і робити бутерброди до чаю. Можна використовувати в якості закуски на святковий стіл...

Паштет з яловичини

Паштет з яловичини

Паштет з яловичини, приготований в домашніх умовах, виходить неймовірно ніжним і смачним — ну прямо справжній делікатес, а також відмінна закуска до шампанського або провину на святковий стіл. опис приготування: Це у магазинних паштетів такий вид і запах, що їсти їх не завжди хочеться, а ось я...

Паштет з крабових паличок

Паштет з крабових паличок

Шукайте варіант швидкої і недорогий закуски? Тоді цей простий рецепт паштету з крабових паличок обов'язково варто взяти на замітку. ніжний паштет — ідеальний варіант закуски на швидку руку. опис приготування: Рецепт приготування паштету з крабових паличок можна сміливо назвати черговим варіант...

Паштет из курицы

Паштет из курицы

Сегодня приготовим шикарный паштет из курицы — это просто и легко, а головне, дуже смачно і поживно. Подавать паштет можно даже на праздник, он понравится всем гостям. опис приготування: Основа паштете — курячі стегна, они дадут более сочный и нежный результат. Также добавим в паштет морковь и...