Рецепт Печиво з шоколадом і лісовими горіхами
Рецепт приготування печива з шоколадом, лісовими горіхами і ванільним екстрактом.
опис приготування:
За цим рецептом у вас вийде близько двох десятків печива. Лісовий горіх може бути замінений 3/4 чашки нарізаного мигдалю.
- лісових горіхів— 120 грам
- солі— 1/4 чайних ложки
- велике яйце— 1 штука
- ванільного екстракту— 1 штука
- шоколад— За смаком
2. Розігріти духовку до 175 градусів зі стійкою в центрі. Вистелити два дека пергаментом. Сформувати з охолодженого тіста невеликі кульки і розмістити їх на деку.
3. Потім поставити в холодильник на 10 хвилин.
4. Притиснути один шматочок шоколаду у верхній частині кожної кульки і запікати до блідо-золотистого кольору від 10 до 12 хвилин. Будьте уважні, щоб печиво не пригоріло. Дати охолонути на стійці.
5. В якості альтернативного варіанту замість шоколаду ви можете використовувати варення. Для цього кульки потрібно охолодити на 10 хвилин довше. Потім зробити в центрі кожного поглиблення великим або вказівним пальцем або заокругленим кінцем дерев'яної ложки. Заповнити виїмку 1/4 чайної ложки варення. Зберігати печиво в герметичній тарі при кімнатній температурі до 3 днів.
Подібні рецепти
Пісочний пиріг з вишнею
Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, горіхами пекан, шоколадними чіпсами, корицею, гвоздикою, мускатним горіхом і апельсиновою цедрою. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 3 десятка вівсяного печива. Апельсинова цедра в складі печива надає йому пікантну нотку, а гвозди...
Вівсяне печиво з шоколадом, вишнею і горіхами
Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, горіхами пекан, сушеної вишні і гірким шоколадом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 16 штук печива діаметром 10 см. При бажанні сушена вишня може бути замінена сушеної журавлиною. Якщо у вас маленькі листи, випікайте печиво в три...
Перлотто з лісовими грибами
Перлотто — це вільний переклад назви цієї страви на російську мову. Перлотто дуже схоже на різотто, тільки замість рису використовується перлова крупа. Блюдо виходить з божественним смаком. опис приготування: В оригіналі це блюдо називається «Орзотто». Назва походить від поєднання італійського...
Печеня з лісовими грибами «Русь»
Картопля з грибами - дуже смачна річ! Якщо ще і в горщиках, да зі сметаною - і м'яса ніякого не треба! ароматичний, ситно, смачно! Приготуйте, не пошкодуєте. опис приготування: Грибні страви дуже смачні, особливо, якщо використовувати різні види грибів. Візьміть гриби не тільки за видами різні...
Вівсяний десерт з шоколадом і горіхами
Десерти можуть бути не тільки смачними, але ще і корисними. Тут на допомогу приходять вівсяні пластівці - з їх допомогою можна приготувати смачну і поживну ласощі. опис приготування: Вівсяний десерт з шоколадом і горіхами нагадує за смаком шоколадні батончики. Десерт можна подавати охолодженим...