Рецепт Пхали з баклажанів

Рецепт Пхали з баклажанів
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 40 хв.
Грузинська кухня славиться своїми кулінарними шедеврами. Щоб переконатися в цьому, дивіться, як приготувати пхали з баклажанів. Смачне і ситне блюдо з овочів. Спробуйте приготувати його!

опис приготування:

Цей рецепт приготування пхали з баклажанів починається з того, що попередньо ми запікаємо баклажан. Решта інгредієнти потрібно подрібнити і перемішати між собою, приготувавши з них заправку. Готову страву подавайте на стіл гарячим. Воно напевно сподобається вегетаріанцям. Крім того, пхали підійде як гарнір до м'ясних і рибних страв.

вдалого приготування!

  • баклажани— 3-4 штук
  • часник— 1 зубчик
  • гранат— 1 штука(по бажанню)
  • Braai— 1 штука(пучок)
  • Оцет винний білий— 3 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • Хміль-сунелі— За смаком
  • Koriandr— За смаком
  • Чорний перець— За смаком
  • Волоський горіх— 30 грам
  • лук червоний— 1 штука
Пхали з баклажанів - фото крок 1 Для основи страви потрібно запекти баклажани. Моєму їх і ріжемо уздовж на 4 частини. Запікаємо на деку в духовці 30 хвилин при 190 градусах.

Пхали з баклажанів - фото крок 2 Тепер створимо заправку для баклажанів. Для цього в чашу блендера викладаємо промиту кінзу, грецькі горіхи, нарізану цибулю, зубчики чеснока, сіль, оцет і всі спеції. Кілька кілець цибулі залишаємо для прикраси. Перемелюємо інгредієнти декількома рухами, щоб вони не перетворилися в місиво.

Пхали з баклажанів - фото крок 3 Запечені баклажани дістаємо з шкірки і трохи розминаємо виделкою. Вливаємо до баклажанів заправку і перемішуємо.

Пхали з баклажанів - фото крок 4 Залишилося підготувати блюдо до подачі. Для цього зверху викладаємо кільця цибулі і листочки свіжої зелені. При наявності граната можна насипати зверху жменю гранатових зерен, так блюдо буде виглядати нарядно.

Подібні рецепти

Пхали з квасолі

Арабські млинці

Рецепт приготування пхали з квасолі сподобається всім любителям оригінальних, але доступних і швидких в приготуванні страв. До того ж натуральні складові додадуть вам краси і здоров'я. опис приготування: Тепер для вас не буде загадкою, як приготувати пхали з квасолі, і що це за страва таке, ад...

Ікра з баклажанів і перцю

Ікра з баклажанів і перцю

Традиційна страва російської кухні, яке роблять дуже багато господинь. Мій рецепт ікри з баклажанів та перцю перевірений часом, так що сміливо готуйте опис приготування: Якщо у вас на дачі поспіли свіженькі баклажани і перчики, і ви не знаєте що з ними робити — цей рецепт ікри з баклажанів і п...

Ікра з баклажанів на зиму

Ікра з баклажанів на зиму

Ну, ця страва, мабуть, одне з найзнаменитіших і популярних серед нашого населення. Мало хто зможе відмовитися від соковитої і неймовірно смачною ікри з баклажанів, тому давайте її приготуємо. опис приготування: Це чудове блюдо я пам'ятаю ще з дитинства, тому що без нього не проходило жодне тор...

Ікра з баклажанів з помідорами на зиму

Ікра з баклажанів з помідорами на зиму

Скільки ж я перепробувала рецептів баклажанної ікри! І серед них є кілька дійсно смачних. Якщо ви віддаєте перевагу подрібнений в пюре варіант, то цей вам точно сподобається. дивіться! опис приготування: Обов'язково ознайомтеся з тим, як приготувати ікру з баклажанів на зиму. Крім головного ін...

Гостра закуска з баклажанів з помідорами

Гостра закуска з баклажанів з помідорами

Ділюся рецептом закуски з баклажанів і помідорів. Вона підійде для повсякденного столу або для святкового. Ostrenьkaя, соковита і неймовірно смачна. Дуже добре поєднується з будь-яким гарніром. опис приготування: Докладніше, як приготувати гостру закуску з баклажанів з помідорами я розповім ни...