Рецепт Пхали з квасолі

Рецепт Пхали з квасолі
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування пхали з квасолі сподобається всім любителям оригінальних, але доступних і швидких в приготуванні страв. До того ж натуральні складові додадуть вам краси і здоров'я.

опис приготування:

Тепер для вас не буде загадкою, як приготувати пхали з квасолі, і що це за страва таке, адже по суті нічого над-складного в ньому немає, продукти все доступні, і легко замінюються іншими. так, наприклад, можна додати до решти інгредієнтів цибуля, а квасоля використовувати не зелену стручкову, а вже відварену, тоді блюдо вийде навіть більш ситним. Загалом, настійно вам рекомендую цей простий рецепт пхали з квасолі, — відкрийте грузинську кухню і для себе.

1. квасоля промиваємо, і відварюємо в солоній воді протягом 10 хвилин, після чого злити всю воду, і навіть трохи віджати квасоля руками, щоб уже напевно.

2. Ми залишаємо нашу відварену квасолю остигати,а тим часом дістаємо блендер, і кидаємо туди часник, зелень, шматочок хліба і волоські горіхи. ретельно подрібнюємо.

3. А тепер до вже остигнула квасолі домішуємо масу з блендера, а також аджику, спеції і сіль з перцем за смаком.

4. далі, класичний рецепт пхали з квасолі вимагає, щоб вся суміш вимішують руками до однорідного гладкого стану.

5. Тепер уже можна викладати пхали на блюдо, і нарізати квадратами, або ж сформувати кульки. Обов'язково при подачі посипати зернами граната.

як вид, нічого складного в цьому рецепті приготування пхали з квасолі немає, але я впевнена, вашим гостям припаде до смаку це блюдо. Оригінальна, гостре і незвичайне, воно чудово підходить до святкового столу в якості окремого страви, або гарнір до м'яса. обов'язково спробуйте!


  • Фасоль стручковая— 700 грам
  • часник— 6 зубчиків
  • зелень— 200 грам
  • горіхи волоські— 1 Склянка
  • Житній хліб— 1 скибочку
  • Аджика— 2 чайних ложки(можно использовать острый томатный соус)
  • Хміль-сунелі— 2 чайних ложки
  • сіль— 0.5 чайних ложки
  • перець— 0.5 чайних ложки
Тепер для вас не буде загадкою, як приготувати пхали з квасолі, і що це за страва таке, адже по суті нічого над-складного в ньому немає, продукти все доступні, і легко замінюються іншими. так, наприклад, можна додати до решти інгредієнтів цибуля, а квасоля використовувати не зелену стручкову, а вже відварену, тоді блюдо вийде навіть більш ситним. Загалом, настійно вам рекомендую цей простий рецепт пхали з квасолі, — відкрийте грузинську кухню і для себе.

1. квасоля промиваємо, і відварюємо в солоній воді протягом 10 хвилин, після чого злити всю воду, і навіть трохи віджати квасоля руками, щоб уже напевно.

2. Ми залишаємо нашу відварену квасолю остигати,а тим часом дістаємо блендер, і кидаємо туди часник, зелень, шматочок хліба і волоські горіхи. ретельно подрібнюємо.

3. А тепер до вже остигнула квасолі домішуємо масу з блендера, а також аджику, спеції і сіль з перцем за смаком.

4. далі, класичний рецепт пхали з квасолі вимагає, щоб вся суміш вимішують руками до однорідного гладкого стану.

5. Тепер уже можна викладати пхали на блюдо, і нарізати квадратами, або ж сформувати кульки. Обов'язково при подачі посипати зернами граната.

як вид, нічого складного в цьому рецепті приготування пхали з квасолі немає, але я впевнена, вашим гостям припаде до смаку це блюдо. Оригінальна, гостре і незвичайне, воно чудово підходить до святкового столу в якості окремого страви, або гарнір до м'яса. обов'язково спробуйте!


Подібні рецепти

Пхали з баклажанів

Баклажани, фаршировані фаршем

Грузинська кухня славиться своїми кулінарними шедеврами. Щоб переконатися в цьому, дивіться, як приготувати пхали з баклажанів. Смачне і ситне блюдо з овочів. Спробуйте приготувати його! опис приготування: Цей рецепт приготування пхали з баклажанів починається з того, що попередньо ми запікаєм...

Хумус з квасолі

Хумус з квасолі

Якщо вам належить готувати страву з бобових, то зверніть увагу на рецепт хумуса, одним з інгредієнтів якого є біла квасоля - закуска виходить казкова, смачна і ароматна. опис приготування: Чудова закуска з білої квасолі готується дуже просто. Але особливу увагу зверніть на приготування квасолі...

Печеня з сочевиці, помідорів і квасолі

Печеня з сочевиці, помідорів і квасолі

Рецепт приготування печені з сочевиці, болгарського перцю, помідорів, квасолі і цибулі. опис приготування: У великій каструлі нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати цибулю, зелений і червоний болгарський перець, морква, чилі халапеньо і часник. смажити, поки овочі не стануть м'яким...

Печеня з курки, квасолі і овочів

Печеня з курки, квасолі і овочів

Рецепт приготування печені з курки, білої квасолі, бекону, лука, часнику, курячого бульйону, помідорів і зеленого чилі. опис приготування: При бажанні ви можете протерти частина квасолі або перемішати в блендері до консистенції пюре, а потім додати в спекотне для загущення. Печеня добре подава...

Паста з квасолі

Паста з квасолі

Якщо ви задумалися над приготуванням пісного або вегетаріанського страви, то зверніть увагу на рецепт пасти з квасолі, її смак виходить ніжним з приємним ароматом кунжуту, що нагадує хумус. опис приготування: Придивіться до цього цікавого рецептом і дізнайтеся, як приготувати пасту з квасолі. ...