Рецепт Овочевий місо-суп

Рецепт Овочевий місо-суп
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв.
Вегетаріанський овочевий місо-суп — смачний і дуже корисний суп. Японська кухня заснована на рибі, ну а ми приготуємо суп без риби, але тим не менше повний вітамінами і корисними речовинами!

опис приготування:

Овочевий місо-суп багатий вітамінами, тому що для його приготування використовується паста для Мусо-супу. Чи чули ви, що паста місо має безліч корисних речовин - глютаминовой кислотою, білками, лецитином, вітамінами групи В, а також великою кількістю мікроорганізмів, які нормалізують роботу кишечника і допомагають шлунку легко засвоювати їжу?

Ще одна велика перевага овочевого місо-супу полягає в тому, що приготування такого супу займає не більше 20 хвилин.

Бажаю удачі і доброго здоров'я!


  • Упаковка пасты мисо— — штук(всегда можно найти в японском отделе)
  • Кабачок— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • сир тофу— 200 грам(можно заменить на домашний сыр)
  • Водорості норі— 2 штуки(2 список, в том же японском отделе продается)
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1/2 Ст. ложки(без горочки)
  • перець— — За смаком
  • зелень— — За смаком
Овочевий місо-суп - фото крок 1 Кабачок хорошенько вымыть, нарізати кубиками. Моркву натерти на середній терці.

Овочевий місо-суп - фото крок 2 Затем овощи переложить в кастрюлю с растительным маслом и потушить до золотистой корочки.

Овочевий місо-суп - фото крок 3 До такого вот состояния.

Овочевий місо-суп - фото крок 4 Листья нори нарвать на маленькие кусочки.

Овочевий місо-суп - фото крок 5 Сыр нарезать на маленькие кубики.

Овочевий місо-суп - фото крок 6 Овощи залить кипятком и сразу же добавить пасту для мисо-супа, водоросли и сыр. Посолити і поперчити.

Овочевий місо-суп - фото крок 7 Затем добавить для хорошего аромата 2 ст. ложки соевого соуса и варить еще 5 хвилин. Затем снять с огня и подавать к столу.

Овочевий місо-суп - фото крок 8 При подаче блюда добавить зелень.

Подібні рецепти

Італійський овочевий салат

Котлети з морквою

Дуже красивий, ситний і одночасно корисний італійський овочевий салат. Цю страву можна всіляко за своїм доповнювати, воно дає величезний простір для вашої уяви. опис приготування: По суті, цей салат є вегетаріанським, і до того ж дуже легко і швидко готується. Тобто, для тих хто стежить за сво...

Овочевий бульйон в пароварці

Овочевий бульйон в пароварці

Спробуйте приготувати овочевий бульйон в пароварці, якщо у вашому господарстві такий агрегат є. Бульйон виходить набагато чистіший, прозорий і наваристий, ніж просто зварений в каструлі. опис приготування: Овочевий бульйон в пароварці не можна порівняти з тим бульйоном, який можна приготувати ...

Овочевий гуляш Рататуй

Овочевий гуляш Рататуй

У цьому рецепті рататуя овочі готуються довше ніж зазвичай, щоб отримати більш насичений смак. кількість порцій: 4 баклажани— 2 штуки кабачки— 3 штуки перці— 2 штуки цибулина— 1 штука помідори— 4 штуки оливкова олія— 10 Ст. ложок гілочки петрушки— 3 штуки гілочки чебрецю— 3 штуки листя шавлії— ...

Овочевий кугель

Овочевий кугель

У цій страві поєднуються всі яскраві фарби різних інгредієнтів, які не тільки красиво виглядають, але і дуже корисні для здоров'я. Щоб додати страві пікантності, додайте крабові палички. опис приготування: Овочеві страви обов'язково повинні бути присутніми на столі в кожній родині. Не обов'язк...

Овочевий мільфей

Овочевий мільфей

овочевий мільфей — фантастично смачне овочеве блюдо французької кухні. Спробуйте і ви будете здивовані тому, що страви з простих овочів можуть бути настільки смачними! рецепт — з покроковими фото. опис приготування: овочевий мільфей — це смачно. немає, не так. овочевий мільфей — це дуже смачно...