Рецепт Овочевий гуляш Рататуй

Рецепт Овочевий гуляш Рататуй
Час приготування: 2 г. 0 хв.
У цьому рецепті рататуя овочі готуються довше ніж зазвичай, щоб отримати більш насичений смак.

кількість порцій: 4
  • баклажани— 2 штуки
  • кабачки— 3 штуки
  • перці— 2 штуки
  • цибулина— 1 штука
  • помідори— 4 штуки
  • оливкова олія— 10 Ст. ложок
  • гілочки петрушки— 3 штуки
  • гілочки чебрецю— 3 штуки
  • листя шавлії— 3 штуки
  • сіль, перець— — За смаком
Овочевий гуляш Рататуй - фото крок 1 Нарізати на дрібні шматочки баклажани, кабачки, перці, цибулину. Помідори розрізати навпіл, видалити зверху жорстку серцевину.

Овочевий гуляш Рататуй - фото крок 2 нагріти 4 столові ложки оливкової олії у великій каструлі. Додати баклажани, сіль, перець і смажити 4-5 хвилин.

Овочевий гуляш Рататуй - фото крок 3 Потім покласти баклажани в сито і залишити, щоб висушити.

Овочевий гуляш Рататуй - фото крок 4 У тій же каструлі, без чистки, влити ще 2 столові ложки оливкової олії і смажити кабачки протягом 3-4 хвилин.
Потім прибрати в сито.

Овочевий гуляш Рататуй - фото крок 5 Зробіть те ж саме з перцем.

Овочевий гуляш Рататуй - фото крок 6 В ту ж каструлю влити 3 столові ложки оливкової олії. Коли олія нагріється, додати цибулю, 3 гілочки петрушки , 3 гілочки чебрецю , 3 листа шавлії, сіль, перець і смажити протягом 1-2 хвилин.

Овочевий гуляш Рататуй - фото крок 7 Покласти половини помідор в каструлю розрізаною стороною вниз, накрити кришкою і смажити протягом 2 хвилин.

Овочевий гуляш Рататуй - фото крок 8 Перевернути помідори і смажити ще 2 хвилини.

Овочевий гуляш Рататуй - фото крок 9 Прибрати помідори на тарілку. Покласти всі овочі, крім помідорів, зробити маленький вогонь, накрити кришкою і залишити гаситися не менше однієї години.

Овочевий гуляш Рататуй - фото крок 10 Після закінчення цього часу, додати помідори без шкури, накрити кришкою і залишити гаситися 30 хвилин.
потім зняти, прибрати трави, і добре перемішати.

Овочевий гуляш Рататуй - фото крок 11 Подавати можна з рисом.

Подібні рецепти

Овочевий рататуй, рулетики з омлету і обліпиховий морс

Овочевий рататуй

швидко, смачно, ситно, корисно! кількість порцій: 4 баклажан— 1 штука цукіні— 1 штука цибуля— 1 штука помідор— 2 штуки часник— 2 зубчики томати у власному соку— 3 штуки зелень— За смаком сіль, перець— За смаком яйця— 3 штуки(для рулетиків) молоко— 200 мілілітрів(для рулетиків) мука— 0.5 Ст. лож...

Капустяно-овочевий салат

Капустяно-овочевий салат

Рецепт овочевий заготовки на зиму. Проста холодна заправка для другої страви. опис приготування: підготовка овочів: нашаткувати капусту. Відварити моркву на половину готовності, потім нарізати соломкою. Лучок покришити півкільцями. Нарізати тонкими часточками кислі яблука. Почистити солодкий п...

Осінній овочевий суп

Осінній овочевий суп

Рецепт приготування наваристого овочевого супу. Суп можна приготувати як з м'ясом, так і зробити вегетаріанську версію. опис приготування: Розтопити масло у великій каструлі, додати м'ясо, перемішайте трохи м'ясо в гарячому маслі і вийміть з каструлі. Помістіть всі підготовлені овочі в каструл...

Овочевий бульйон в пароварці

Овочевий бульйон в пароварці

Спробуйте приготувати овочевий бульйон в пароварці, якщо у вашому господарстві такий агрегат є. Бульйон виходить набагато чистіший, прозорий і наваристий, ніж просто зварений в каструлі. опис приготування: Овочевий бульйон в пароварці не можна порівняти з тим бульйоном, який можна приготувати ...

Овочевий кугель

Овочевий кугель

У цій страві поєднуються всі яскраві фарби різних інгредієнтів, які не тільки красиво виглядають, але і дуже корисні для здоров'я. Щоб додати страві пікантності, додайте крабові палички. опис приготування: Овочеві страви обов'язково повинні бути присутніми на столі в кожній родині. Не обов'язк...