Рецепт Овочевий кугель

Рецепт Овочевий кугель
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
У цій страві поєднуються всі яскраві фарби різних інгредієнтів, які не тільки красиво виглядають, але і дуже корисні для здоров'я. Щоб додати страві пікантності, додайте крабові палички.

опис приготування:

Овочеві страви обов'язково повинні бути присутніми на столі в кожній родині. Не обов'язково вживати їх у свіжому вигляді, можна зробити з овочів прекрасну запіканку, таку, як ця. Як приготувати овочевий кугель, знає не кожен, але про це можна прочитати в цьому покроковому рецепті.

  • гарбуз— 400 грам
  • морква— 1 штука
  • Картопля— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • шпинат— 300 грам
  • Куряче яйце— 3 штуки
  • Борошно пшеничне— 3 Ст. ложки
  • Масло оливкове— 3 Ст. ложки
  • зелень— 1 пучок
  • Крабові палички— 12 штук
овочевий кугель - фото крок 1 гарбуз, картоплю, морквину і цибулю очистіть від шкірки і вимийте під проточною водою. гарбуз, моркву і картоплю натріть на крупній тертці, відіжміть від зайвої соку і перекладіть в мисочку, ретельно перемішавши всі інгредієнти.

овочевий кугель - фото крок 2 Лук нарубати на дрібні кубики, зубчики часнику очистіть і подрібніть ножем або ж натріть на дрібній тертці. Також можна використовувати спеціальний прес.

овочевий кугель - фото крок 3 Якщо ви використовуєте заморожений шпинат, то дайте йому відтанути, потім відіжміть від рідини і дрібно наріжте. Додайте шпинат з цибулею і часником до решти інгредієнтів в миску і ретельно все перемішайте.

овочевий кугель - фото крок 4 До овочів додайте борошно і знову перемішайте. Сирі курячі яйця вбийте в піалку і збийте їх вилочкою. Влийте збиті яйця до загальної маси і перемішайте тісто.

овочевий кугель - фото крок 5 Візьміть довгасту форму для запікання (підійде та, яка використовується для приготування кексів), покладіть в неї папір для запікання. Потім викладіть у форму третину вийшла овочевої маси. Викладіть кілька крабових паличок. Повторіть цю процедуру ще два рази.

овочевий кугель - фото крок 6 Зверху полийте кугель розтопленим вершковим маслом. Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів, поставте в неї блюдо і запікайте сорок хвилин до повної готовності. Подавайте кугель гарячим або холодним з зеленню і сметаною.

Подібні рецепти

Італійський овочевий салат

Запіканка-Кугель з овочів з індичкою

Дуже красивий, ситний і одночасно корисний італійський овочевий салат. Цю страву можна всіляко за своїм доповнювати, воно дає величезний простір для вашої уяви. опис приготування: По суті, цей салат є вегетаріанським, і до того ж дуже легко і швидко готується. Тобто, для тих хто стежить за сво...

Капустяно-овочевий салат

Капустяно-овочевий салат

Рецепт овочевий заготовки на зиму. Проста холодна заправка для другої страви. опис приготування: підготовка овочів: нашаткувати капусту. Відварити моркву на половину готовності, потім нарізати соломкою. Лучок покришити півкільцями. Нарізати тонкими часточками кислі яблука. Почистити солодкий п...

Осінній овочевий суп

Осінній овочевий суп

Рецепт приготування наваристого овочевого супу. Суп можна приготувати як з м'ясом, так і зробити вегетаріанську версію. опис приготування: Розтопити масло у великій каструлі, додати м'ясо, перемішайте трохи м'ясо в гарячому маслі і вийміть з каструлі. Помістіть всі підготовлені овочі в каструл...

Овочевий бульйон в пароварці

Овочевий бульйон в пароварці

Спробуйте приготувати овочевий бульйон в пароварці, якщо у вашому господарстві такий агрегат є. Бульйон виходить набагато чистіший, прозорий і наваристий, ніж просто зварений в каструлі. опис приготування: Овочевий бульйон в пароварці не можна порівняти з тим бульйоном, який можна приготувати ...

Овочевий гуляш Рататуй

Овочевий гуляш Рататуй

У цьому рецепті рататуя овочі готуються довше ніж зазвичай, щоб отримати більш насичений смак. кількість порцій: 4 баклажани— 2 штуки кабачки— 3 штуки перці— 2 штуки цибулина— 1 штука помідори— 4 штуки оливкова олія— 10 Ст. ложок гілочки петрушки— 3 штуки гілочки чебрецю— 3 штуки листя шавлії— ...