Рецепт Капустяно-овочевий салат

Рецепт Капустяно-овочевий салат
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Рецепт овочевий заготовки на зиму. Проста холодна заправка для другої страви.

опис приготування:

підготовка овочів: нашаткувати капусту. Відварити моркву на половину готовності, потім нарізати соломкою. Лучок покришити півкільцями. Нарізати тонкими часточками кислі яблука. Почистити солодкий перець і нарізати соломкою. Змішати всі овочі в глибокому посуді, приправити сіллю.

підготовка банок: банки по 0,5 л промити гарячою водою і підсушити. Покласти лаврушку і перець на дно банки, додати помідор (розрізати на 4 частини). Як можна щільніше укласти асорті з овочів.

Банки накрити кришками, потім простерилізувати протягом 30 хвилин. Закатати і поставити "; догори дном ";, загорнути рушником. Після того, як банки охолонуть, помістити в темне прохолодне місце.


  • капуста— 2 кілограма
  • цибуля ріпчаста— 1 кілограм
  • солодкий перець— 1 кілограм
  • яблука— 1 кілограм(кислих сортів)
  • морква— 1 кілограм
  • помідори— 1 кілограм
  • сіль— 3 Ст. ложки
  • лаврушка— 2 штуки
  • перець горошком— 3-5 штук
підготовка овочів: нашаткувати капусту. Відварити моркву на половину готовності, потім нарізати соломкою. Лучок покришити півкільцями. Нарізати тонкими часточками кислі яблука. Почистити солодкий перець і нарізати соломкою. Змішати всі овочі в глибокому посуді, приправити сіллю.

підготовка банок: банки по 0,5 л промити гарячою водою і підсушити. Покласти лаврушку і перець на дно банки, додати помідор (розрізати на 4 частини). Як можна щільніше укласти асорті з овочів.

Банки накрити кришками, потім простерилізувати протягом 30 хвилин. Закатати і поставити "; догори дном ";, загорнути рушником. Після того, як банки охолонуть, помістити в темне прохолодне місце.


Подібні рецепти

Капустяно-картопляні котлети

Капустяно-морквяний запіканка

У мене картопляна тиждень! Я все пробую нові і нові рецепти з цим овочем. Доповнюю його заправками, іншими продуктами, міняю способи теплової обробки і роблю різні подачі страв. дивіться, як. опис приготування: Спеціально для вас я підготувала вельми цікавий рецепт. Прочитайте про те, як приго...

Капустяно-гарбузовий суп

Капустяно-гарбузовий суп

Отже, любителі супів-пюре, радійте! До вас поспішає новий рецепт. У складі знайомі овочі, але дещо додамо цікавого. Вийде все дуже смачно і красиво, вам тільки потрібно постаратися. почнемо? опис приготування: Уважно ознайомтеся з тим, як приготувати капустяно-гарбузовий суп. Головним інгредіє...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...