Рецепт Овочеве рагу з яловичиною

Рецепт Овочеве рагу з яловичиною
Кількість порцій: 8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт овочевого рагу з яловичиною народився у мене шляхом проб і помилок, проте в підсумку вийшло смачно і красиво! Раджу спробувати всім любителям хороших домашніх страв. рецепт — до вашої уваги!

опис приготування:

Овочеве рагу з яловичиною — одне з моїх фірмових страв. Люблю його за багатство і різноманітність смаків, кольорів і ароматів: адже в приготуванні страви використовується величезна кількість різних овочів. А якщо ще і спецій хороших не пошкодувати — взагалі розкішне блюдо виходить. відразу обмовлюся — необов'язково суворо дотримуватися рецептурою, зазначеної тут, ви можете сміливо додавати зовсім інші овочі, які у вас є під рукою — рецептом це не суперечить. головне — зрозуміти принцип, як приготувати овочеве рагу з яловичиною, а вже перелік овочів можете коригувати на свій розсуд.

Отже, рецепт:

1. У розігрітий казан наливаємо масло, укладаємо цибулю півкільцями і доводимо до золотистого кольору. Додаємо нарізане на великі шматочки м'ясо і солимо його. Зменшуємо вогонь і тушкуємо 1 час.

2. Паралельно на сковороді тушкуємо овочі: цибуля, морква, перець, баклажан, кабачки до м'якості.

3. Картопля додаємо в казан після 1 години гасіння м'яса, доводимо до готовності. Потім туди ж додаємо обсмажені до м'якості овочі зі сковороди. На повільному вогні дати млоїмо блюдо ще приблизно 20 хвилин, після чого відключаємо, накриваємо казан кришкою, і даємо страві настоятися протягом ще 10-15 хвилин.

Тепер овочеве рагу з яловичиною можна подавати до столу. Смачного!

  • яловичина— 700 грам
  • масло рослинне— 150 грам
  • цибуля ріпчаста— 3 штуки
  • морква— 1 штука
  • перець болгарський— 2 штуки
  • баклажан— 3 штуки
  • кабачки— 5 штук(маленьких)
  • картопля— 5 штук
  • кріп— 1 штука
  • петрушка— — За смаком
  • Braai— — За смаком
  • часник— 6 зубчиків
  • соєвий соус— 3 Ст. ложки
  • сіль— 3 щіпки
  • спеції— — За смаком
Овочеве рагу з яловичиною — одне з моїх фірмових страв. Люблю його за багатство і різноманітність смаків, кольорів і ароматів: адже в приготуванні страви використовується величезна кількість різних овочів. А якщо ще і спецій хороших не пошкодувати — взагалі розкішне блюдо виходить. відразу обмовлюся — необов'язково суворо дотримуватися рецептурою, зазначеної тут, ви можете сміливо додавати зовсім інші овочі, які у вас є під рукою — рецептом це не суперечить. головне — зрозуміти принцип, як приготувати овочеве рагу з яловичиною, а вже перелік овочів можете коригувати на свій розсуд.

Отже, рецепт:

1. У розігрітий казан наливаємо масло, укладаємо цибулю півкільцями і доводимо до золотистого кольору. Додаємо нарізане на великі шматочки м'ясо і солимо його. Зменшуємо вогонь і тушкуємо 1 час.

2. Паралельно на сковороді тушкуємо овочі: цибуля, морква, перець, баклажан, кабачки до м'якості.

3. Картопля додаємо в казан після 1 години гасіння м'яса, доводимо до готовності. Потім туди ж додаємо обсмажені до м'якості овочі зі сковороди. На повільному вогні дати млоїмо блюдо ще приблизно 20 хвилин, після чого відключаємо, накриваємо казан кришкою, і даємо страві настоятися протягом ще 10-15 хвилин.

Тепер овочеве рагу з яловичиною можна подавати до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Овочеве рагу на сковороді

Маринована кукурудза в домашніх умовах

Всім сподобається овочеве рагу на сковороді, яке готується без проблем, швидко і просто. Вибирайте овочі на свій розсуд і дивіться, як приготувати таке просте і корисне блюдо. опис приготування: Ця страва виходить легким, барвистим і з насиченим смаком. Навіть дітки із задоволенням спробують с...

Овочеве рагу з куркою

Овочеве рагу з куркою

Овочеве рагу з куркою — ця страва, призначене для легкого і одночасно ситної вечері. Шматочки курячого м'яса зроблять блюдо ситним, а переважна кількість овочів — корисним! опис приготування: Овочеве рагу з куркою готується досить швидко, приблизно 30 хвилин. Всі зазначені нижче інгредієнти ро...

Овочеве рагу по-домашньому

Овочеве рагу по-домашньому

Дуже смачне і легке в приготуванні рагу,а головне корисне!!! кількість порцій: 4 Картопля— 300 грам морква— 100 грам цибуля ріпчаста— 60 грам капуста білокачанна— 150 грам масло рослинне— 20 грам томатна паста— 20 грам часник— 1 зубчик сіль / перець / лавровий лист— За смаком зелень— 2 грами(дл...

Овочеве рагу з курячими сердечками і помідорами

Овочеве рагу з курячими сердечками і помідорами

Варіантів приготування овочевого рагу існує сотні. Навіть із заморожених овочів воно виходить дуже смачним і корисним. Готувати його можна відразу в сотейнику, а можна попередньо обсмажувати. опис приготування: Овочеве рагу прийнято вважати літнім блюдом, але його можна готувати в будь-яку пор...

Овочеве рагу з курячими сердечками

Овочеве рагу з курячими сердечками

Овочеве рагу з курячими сердечками можна готувати в будь-який час року. Якщо у вас є заморожені овочі, то навіть взимку ви зможете побалувати себе корисним стравою. основа — субпродукти у вигляді сердець. опис приготування: Овочеве рагу — це дуже корисне друга страва. Його відносять до розряду...