Рецепт Осетинський пиріг з куркою

Рецепт Осетинський пиріг з куркою
Кількість порцій: 5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
відразу скажу, в Осетії пироги з такою начинкою не готують - там традиційно використовуються інші продукти. Але це так смачно, спробуйте, вам точно сподобається.

опис приготування:

Приготуйте традиційний осетинський пиріг з нетрадиційною начинкою. Перший етап - дріжджове тісто, звичайно потрібно робити за всіма законами кухонного майстерності кавказьких господинь. А ось курячу начинку в Осетії зазвичай не роблять. Але повірте - виходить дуже смачно! Для начинки відваріть курячі гомілки разом з цибулиною і морквою, а також зі спеціями. Потім поріжте м'ясо на шматочки, додайте тертий сир, спеції і добре перемішайте. Тісто розділіть на рівні частини, розімніть їх в коржики і розподіліть начинку. Кінець випробування кліп, розплющите в коржик і відправте на 20 хвилин в розігріту духовку. Гарячі пироги змастіть вершковим маслом і подайте на стіл. Смачного!

  • сир сулугуні— 400 грам
  • борошно— 250 грам
  • кефір— 250 мілілітрів
  • Масло рослинне— 3 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 3 Ст. ложки
  • гомілка куряча— 5 штук
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Лавровий лист— 1 штука
  • паприка солодка— 1 Чайна ложка
  • перець духмяний— 1 Чайна ложка
  • чебрець— 1 Чайна ложка
  • дріжджі— 1 Чайна ложка
  • сіль— 0,5 чайних ложки
Осетинський пиріг з куркою - фото крок 1 Нагрейте до 40 градусів кефір, розчиніть в ньому дріжджі, додайте борошно, сіль і рослинне масло. Замістити тісто і залиште його на одну годину. Куряче м'ясо залийте водою і поставте на вогонь. коли закипить, додайте цибулю , морква і приправи. Варіть до готовності, потім охолодіть м'ясо, не виймаючи з бульйону.

Осетинський пиріг з куркою - фото крок 2 Потім поріжте м'ясо на шматочки, додайте тертий сир, сіль, перець за смаком, трохи бульйону, добре перемішайте.

Осетинський пиріг з куркою - фото крок 3 Підоспілому тісто розділіть на три частини, розімніть в коржі і розкладіть рівними частинами начинку.

Осетинський пиріг з куркою - фото крок 4 Краї коржика защіпніте над начинкою і розплющите в коржик. Зробіть в кожному пирозі отвір для виходу пари з-під тіста. Розігрійте духовку до 220 градусів і випікання протягом 20 хвилин. Гарячі пироги змастіть вершковим маслом і подайте на стіл.

Подібні рецепти

Осетинський пиріг з бадиллям і сиром

Осетинський пиріг (рецепт тесту)

Що можна сказати про цю випічці - тільки те, що вона виходить дуже смачною, ситної і обов'язково сподобається як вам, так і всій вашій родині. Подивіться рецепт і спробуйте! опис приготування: Дуже смачний і одночасно простий у приготуванні пиріг родом з гір Кавказу. Для нього спочатку потрібн...

Осетинський пиріг з картоплею

Осетинський пиріг з картоплею

Назва страви - осетинський пиріг, це радше назва цілої групи страв. Залежно від начинки, пиріг має ще особливу назву, наприклад, з картоплею, пиріг називається картофджін. опис приготування: Смачний картофджін - осетинський картопляний пиріг. Щоб його приготувати досить виконати два простих ет...

Осетинський пиріг з зеленню

Осетинський пиріг з зеленню

Хочете спробувати хрусткий зовні і дуже соковитий всередині осетинський пиріг із зеленню в домашніх умовах? Це досить просто! Якщо не знаєте, чим пригостити гостей, приготуйте такий пиріг. опис приготування: варіантів, як зробити осетинський пиріг з зеленню існує досить багато. В якості начинк...

Осетинський пиріг з бурякової бадиллям і сиром

Осетинський пиріг з бурякової бадиллям і сиром

Пропоную вам рецепт зі скарбнички осетинської національної кухні. Особливість цієї страви в тому, що воно дуже просте в приготуванні, і при цьому дуже смачне і ситне. обов'язково спробуйте! опис приготування: Спеціально для вас рецепт смачного і ситного страви - осетинського пирога. Для його п...

Осетинський фидчін

Осетинський фидчін

Якщо ви любите пироги з м'ясом, тоді цей приголомшливий осетинський фидчін вже точно вам сподобається і можливо стане одним з найулюбленіших страв. Не вірите, тоді спробуйте приготувати його самі. опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати осетинський фидчін — отличнейший пиріг, як...