Рецепт Осетинський пиріг з зеленню

Рецепт Осетинський пиріг з зеленню
Кількість порцій: 3 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Хочете спробувати хрусткий зовні і дуже соковитий всередині осетинський пиріг із зеленню в домашніх умовах? Це досить просто! Якщо не знаєте, чим пригостити гостей, приготуйте такий пиріг.

опис приготування:

варіантів, як зробити осетинський пиріг з зеленню існує досить багато. В якості начинки можна використовувати найрізноманітніші інгредієнти, а також спеції. Така випічка підійде і для сніданку, і для перекусу або навіть в якості закуски на святковому столі.


  • дріжджі сухі— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія— 100 мілілітрів
  • борошно— 600-650 грам
  • вода— 1-1.5 склянки
  • осетинський сир— 300 грам
  • зелень— 1 пучок
Осетинський пиріг з зеленню - фото крок 1 1. Первым делом нужно соединить сахар и дрожжи. Добавить немного теплой (не гарячою) воды и оставить на 5-7 хвилин. Затем постепенно всыпать просеянную с солью муку, добавить воду и растительное масло. Тесто должно получится не крутым, еластичним і м'яким. Накрыть его полотенцем и оставить на 45-50 хвилин. Затем обмять и дать ему постоять еще минут 25.

Осетинський пиріг з зеленню - фото крок 2 2. В качестве начинки в рецепт приготовления осетинского пирога с зеленью можно использовать абсолютно все, що є під рукою. Зелень нужно вымыть, обсушити і нарізати дрібно. Соединить с сыром, попередньо розім'явши його виделкою, і як слід перемішати.

Осетинський пиріг з зеленню - фото крок 3 3. Когда тесто хорошо подошло его можно разделить на 3 однакові частини, каждую из которых нужно раскатать тонким пластом. В середину выложить треть начинки.

Осетинський пиріг з зеленню - фото крок 4 4. Аккуратно собрать края в середину.

Осетинський пиріг з зеленню - фото крок 5 5. И как следует залепить. Осетинский пирог с зеленью в домашних условиях готов к выпечке.

Осетинський пиріг з зеленню - фото крок 6 6. Выложить в форму и сделать небольшое отверстие в центре. Відправити в розігріту духовку на 25-30 хвилин, поки верх не зарум'яниться. После запекания можно смазать пирог сливочным маслом, чтобы корочка была более сочной и блестящей.

Подібні рецепти

Осетинський пиріг з бадиллям і сиром

Осетинський пиріг (рецепт тесту)

Що можна сказати про цю випічці - тільки те, що вона виходить дуже смачною, ситної і обов'язково сподобається як вам, так і всій вашій родині. Подивіться рецепт і спробуйте! опис приготування: Дуже смачний і одночасно простий у приготуванні пиріг родом з гір Кавказу. Для нього спочатку потрібн...

Осетинський пиріг з картоплею

Осетинський пиріг з картоплею

Назва страви - осетинський пиріг, це радше назва цілої групи страв. Залежно від начинки, пиріг має ще особливу назву, наприклад, з картоплею, пиріг називається картофджін. опис приготування: Смачний картофджін - осетинський картопляний пиріг. Щоб його приготувати досить виконати два простих ет...

Осетинський пиріг з куркою

Осетинський пиріг з куркою

відразу скажу, в Осетії пироги з такою начинкою не готують - там традиційно використовуються інші продукти. Але це так смачно, спробуйте, вам точно сподобається. опис приготування: Приготуйте традиційний осетинський пиріг з нетрадиційною начинкою. Перший етап - дріжджове тісто, звичайно потріб...

Осетинський пиріг з бурякової бадиллям і сиром

Осетинський пиріг з бурякової бадиллям і сиром

Пропоную вам рецепт зі скарбнички осетинської національної кухні. Особливість цієї страви в тому, що воно дуже просте в приготуванні, і при цьому дуже смачне і ситне. обов'язково спробуйте! опис приготування: Спеціально для вас рецепт смачного і ситного страви - осетинського пирога. Для його п...

Осетинський фидчін

Осетинський фидчін

Якщо ви любите пироги з м'ясом, тоді цей приголомшливий осетинський фидчін вже точно вам сподобається і можливо стане одним з найулюбленіших страв. Не вірите, тоді спробуйте приготувати його самі. опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати осетинський фидчін — отличнейший пиріг, як...