Рецепт Новорічне імбирне печиво

Рецепт Новорічне імбирне печиво
Кількість порцій: 40 Час приготування: 55 хв.
У нашій родині вже багато років є традиція — новорічну ялинку обов'язково прикрашаємо імбирним печивом. Новорічне імбирне печиво — це гарний і смачний атрибут новорічних свят.

опис приготування:

Ніщо так вдало не створює новорічний настрій і відчуття свята, як домашня випічка — зокрема, новорічне імбирне печиво. Фігуристи імбирні печива прекрасно прикрашають собою новорічну ялинку, діти з великим задоволенням цю ялинку потім обчищають — печиво щось смачне Виглядає все це дуже красиво, святково і тепло. Так що на найближчі новорічні свята рекомендую спекти імбирне печиво — благо що його собівартість дуже невисока (я вважала: з 40 печива йде продуктів приблизно на 150 рублів), та й приготування досить просте.

Удачі в приготуванні!


  • Вершкове масло— 200 грам
  • цукор— 200 грам
  • мед— 20 грам
  • борошно— 400 грам
  • карамельні цукерки— 200 грам
  • лікер Амаретто— 40 мілілітрів
  • Волоський горіх— 30 грам
  • Цукрова пудра— 100 грам
  • імбир мелений— 5 чайних ложок
  • яйця— 4 штуки
Новорічне імбирне печиво - фото крок 1 Смешиваем в одной миске муку, тертий імбир, мелені волоські горіхи, розтоплене вершкове масло, мідь, цукор і лікер.

Новорічне імбирне печиво - фото крок 2 Добавляем яйца и месим пластичное тесто, из которого позже будем вырезать наше печенье.

Новорічне імбирне печиво - фото крок 3 Розкачуємо тісто в тонкий пласт, вирізаємо з нього фігурки.

Новорічне імбирне печиво - фото крок 4 Складываем карамельки в целлофановый пакет, плотно заворачиваем.

Новорічне імбирне печиво - фото крок 5 При помощи скалки необходимо раскрошить карамелькине в мелкую крошку, звичайно, але досить дрібно.

Новорічне імбирне печиво - фото крок 6 Вырезанные фигурки выкладываем на пекарскую бумагу и отправляем в духовку. запікаємо 10-15 хвилин при 180 градусах.

Новорічне імбирне печиво - фото крок 7 Если хотите сделать печенье с карамелью, то предварительно сделайте маленькие ямочки в фигурках и вставьте в них кусочки карамели. випікайте, знову ж, ті ж 10-15 хвилин при тій же температурі.

Новорічне імбирне печиво - фото крок 8 Получается нечто подобное.

Новорічне імбирне печиво - фото крок 9 Уже готовое печенье можно украсить смесью крепко взбитого белка с сахарной пудрой.

Новорічне імбирне печиво - фото крок 10 Ось так виглядає готове печиво.

Новорічне імбирне печиво - фото крок 11 Остается только продеть в предварительно сделанные дырочки какие-нибудь ниточки или ленточки, и повесить печенье на елку. Готово!

Подібні рецепти

Імбирне печиво пісне

Домашнє імбирне печиво

Смак імбирного печива знаком всім. Воно довго зберігається, його можна піднести в подарунок, а ще можна приготувати імбирне печиво пісне. без жиру, без яєць, легке і ароматне печиво, яке тане. опис приготування: Як приготувати імбирне печиво пісне? 1. У великій мисці змішайте яблучне пюре, кор...

Імбирне печиво з кремом

Імбирне печиво з кремом

Рецепт приготування печива з імбиром, корицею, гвоздикою і начинкою з вершкового сиру, масла і апельсинової цедри. Це печиво смачне саме по собі і без вершкової начинки. кількість порцій: 4-6 винний камінь— 2 чайних ложки сода— 1 Чайна ложка сіль— 1/2 чайних ложки імбир— 2 чайних ложки обкладин...

Імбирне печиво «традиційне»

Імбирне печиво «традиційне»

Рецепт приготування печива з меленим імбиром, корицею, запашним перцем, білим перцем і патокою. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде близько 4-х десятків імбирного печива. Якщо ви хочете зробити печиво більш пряним, додайте додатково 1-2 чайні ложки дрібно натертого свіжого імбиру в ...

Печиво з глазур'ю (новорічне)

Печиво з глазур'ю (новорічне)

Рецепт приготування святкового печива цедрою, ваніллю, яєчної глазур'ю і декоративної цукровою глазур'ю. опис приготування: фантазія в цьому рецепті не обмежена - за допомогою наявних форм ви можете вирізати різноманітні новорічні фігурки за вашим бажанням. апельсинової або лимонної цедри— ...

Імбирне печиво

Імбирне печиво

Рецепт приготування святкового імбирного печива з корицею, гвоздикою і мускатним горіхом. опис приготування: У невеликій мисці збити разом борошно, спеції, розпушувач і сіль, відкласти в сторону. Електричним міксером збити масло і коричневий цукор до отримання однорідної маси. Додати патоку і...