Рецепт Паста з грибами шиітаке

Рецепт Паста з грибами шиітаке
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Пропоную вашій увазі рецепт дуже смачної, легкої вегетаріанської пасти. Паста з грибами шиітаке — в Італії такого не спробуєш

опис приготування:

влітку, коли м'ясні страви особливим попитом не користуються, хочеться чогось легшого, дієтичного. Паста з грибами шиітаке — саме таке блюдо, оптимальне для літніх днів. Довго крутитися біля плити не потрібно (всього 30 хвилин — і майже), і виходить свіже, легке і швидко засвоюється блюдо. Та ще й корисне — адже гриби шиітаке просто королі серед грибів по корисним властивостям.

хай щастить!


  • макаронні вироби— 250 грам
  • гриби шиітаке— 150 грам
  • часник— 2 зубчики
  • помідори— 2 штуки
  • сушені помідори— 30 грам
  • вершки— 150 грам
  • Вино біле сухе— 100 мілілітрів
  • пармезан тертий— 100 грам
  • сіль, перець, зелень— — За смаком
Паста з грибами шиітаке - фото крок 1 перше, що робимо — дрібно рубаємо часник, а у грибов удаляем ножки. Обжариваем чеснок с грибами в сковороде до румяности.

Паста з грибами шиітаке - фото крок 2 Когда грибы и чеснок подрумянятся — вливаємо вино, добавляем сушеные помидоры и перемешиваем.

Паста з грибами шиітаке - фото крок 3 Пару минут выпариваем вино, после чего заливаем все это дело сливками и тушим 15 хвилин під кришкою на повільному вогні.

Паста з грибами шиітаке - фото крок 4 Пока наш соус тушится, отварим макароны так, як зазначено на упаковці.

Паста з грибами шиітаке - фото крок 5 Натираем на мелкой терке пармезан.

Паста з грибами шиітаке - фото крок 6 Когда до готовности соуса останется 5 хвилин, добавляем в него некрупно нарезанные свежие помидоры.

Паста з грибами шиітаке - фото крок 7 В самом конце тушения добавить в соус любимую свежую зелень. Хорошо подходит кинза.

Паста з грибами шиітаке - фото крок 8 Готовую пасту подаем с получившимся соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Паста з білими грибами у вершковому соусі

Локшина з шиітаке

мабуть, паста з білими грибами у вершковому соусі в домашніх умовах — саме ароматне і ніжне блюдо, яке мені доводилося готувати! Такий непередаваний аромат… Немає слів, просто спробуйте! опис приготування: Пропоную вам класичний рецепт пасти з білими грибами у вершковому соусі! Виходить шалено...

Паста з білими грибами

Паста з білими грибами

Паста з білими грибами - просте, але водночас дуже вишукану страву, яке підійде і для сімейних буднів, і для святкового столу. Готується швидко і просто, виходить дуже апетитним. опис приготування: Простий рецепт пасти з білими грибами допоможе вам швидко і смачно нагодувати сім'ю або нежданих...

Паста з грибами і чебрецем

Паста з грибами і чебрецем

Звичайні макарони можна приготувати і подати, як в ресторані. Паста з грибною підливою на білому вині з ненав'язливим ароматом чебрецю - смачне і ситне блюдо, яке готується всього за чверть години. опис приготування: В Італії безліч рецептів пасти з різними соусами і травами. Перевага такого б...

Паста з грибами та вином

Паста з грибами та вином

Рецепт приготування пасти з запеченими в духовці грибами, цибулею, білим вином, віскі, курячим бульйоном і вершками. опис приготування: Вершковий смак цієї пасти чудово поєднується з грибами. грибів— 600 грам оливкового масла— 4 Ст. ложки сіль і чорний перець— За смаком вершкового масла— 2 С...

Паста з індичкою і грибами

Паста з індичкою і грибами

Ще одна з тисяч варіацій італійської пасти. Пропоную приготувати пасту з індичкою і грибами. Блюдо готується дуже швидко, а тому відмінно підходить для буденного обіду або вечері. опис приготування: Пасту можна використовувати будь-яку. Варити макарони рекомендую до стану "; аль денте ";, так ...