Рецепт Імбирне печиво

Рецепт Імбирне печиво
Кількість порцій: 36 Час приготування: 3 г. 30 хв.
Рецепт приготування святкового імбирного печива з корицею, гвоздикою і мускатним горіхом.


опис приготування:

У невеликій мисці збити разом борошно, спеції, розпушувач і сіль, відкласти в сторону. Електричним міксером збити масло і коричневий цукор до отримання однорідної маси. Додати патоку і яйце. Зменшити швидкість міксера до низької, додати сухі інгредієнти, перемішати. Викласти тісто на посипану борошном поліетиленову плівку. Розкачати в квадрат 20Х20 см. обернути плівкою і поставити в холодильник на 1-2 годину.

Розігріти духовку до 175 градусів. Розділити тісто навпіл. Викласти тісто на посипаний борошном пергаменті, розкачати до товщини 3 мм. заморозити близько 20 хвилин.

Прибрати пергамент. Вирізати з тіста печиво будь-якої форми і викласти на аркуші для випічки. Прикрасити кондитерським цукром за бажанням. Випікати до готовності, як тільки краї почнуть темніти, від 10 до 18 хвилин, в залежності від розміру. Дати повністю охолонути на листах і подавати.


  • борошна— 2 склянки
  • меленого імбиру— 2 чайних ложки
  • меленої кориці— 1 Чайна ложка
  • меленого мускатного горіха— 1/2 чайних ложки
  • меленої гвоздики— 1/4 чайних ложки
  • розпушувача— 1/4 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • велике яйце— 1 штука
У невеликій мисці збити разом борошно, спеції, розпушувач і сіль, відкласти в сторону. Електричним міксером збити масло і коричневий цукор до отримання однорідної маси. Додати патоку і яйце. Зменшити швидкість міксера до низької, додати сухі інгредієнти, перемішати. Викласти тісто на посипану борошном поліетиленову плівку. Розкачати в квадрат 20Х20 см. обернути плівкою і поставити в холодильник на 1-2 годину.

Розігріти духовку до 175 градусів. Розділити тісто навпіл. Викласти тісто на посипаний борошном пергаменті, розкачати до товщини 3 мм. заморозити близько 20 хвилин.

Прибрати пергамент. Вирізати з тіста печиво будь-якої форми і викласти на аркуші для випічки. Прикрасити кондитерським цукром за бажанням. Випікати до готовності, як тільки краї почнуть темніти, від 10 до 18 хвилин, в залежності від розміру. Дати повністю охолонути на листах і подавати.


Подібні рецепти

Імбирне печиво пісне

Пиріг з тушкованою капустою

Смак імбирного печива знаком всім. Воно довго зберігається, його можна піднести в подарунок, а ще можна приготувати імбирне печиво пісне. без жиру, без яєць, легке і ароматне печиво, яке тане. опис приготування: Як приготувати імбирне печиво пісне? 1. У великій мисці змішайте яблучне пюре, кор...

Імбирне печиво з кремом

Імбирне печиво з кремом

Рецепт приготування печива з імбиром, корицею, гвоздикою і начинкою з вершкового сиру, масла і апельсинової цедри. Це печиво смачне саме по собі і без вершкової начинки. кількість порцій: 4-6 винний камінь— 2 чайних ложки сода— 1 Чайна ложка сіль— 1/2 чайних ложки імбир— 2 чайних ложки обкладин...

Імбирне печиво «традиційне»

Імбирне печиво «традиційне»

Рецепт приготування печива з меленим імбиром, корицею, запашним перцем, білим перцем і патокою. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде близько 4-х десятків імбирного печива. Якщо ви хочете зробити печиво більш пряним, додайте додатково 1-2 чайні ложки дрібно натертого свіжого імбиру в ...

Новорічне імбирне печиво

Новорічне імбирне печиво

У нашій родині вже багато років є традиція — новорічну ялинку обов'язково прикрашаємо імбирним печивом. Новорічне імбирне печиво — це гарний і смачний атрибут новорічних свят. опис приготування: Ніщо так вдало не створює новорічний настрій і відчуття свята, як домашня випічка — зокрема, новорі...

Імбирне тісто з медом

Імбирне тісто з медом

Хочете спробувати свої сили в приготуванні імбирного печива? повірте, це не складно. Зовсім небагато часу - і ароматні ласощі вже чекає вас на столі. Ось вам рецепт тесту. опис приготування: кожна господиня, яка любить возитися з тестом, може взяти на замітку рецепт імбирного тіста, секрет яко...