Рецепт Імбирне печиво «традиційне»

Рецепт Імбирне печиво «традиційне»
Кількість порцій: 10-15 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування печива з меленим імбиром, корицею, запашним перцем, білим перцем і патокою.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде близько 4-х десятків імбирного печива. Якщо ви хочете зробити печиво більш пряним, додайте додатково 1-2 чайні ложки дрібно натертого свіжого імбиру в масляну суміш або 1-2 столові ложки дрібно рубаного імбиру в сухі інгредієнти.

  • соди— 2 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • меленого імбиру— 3 чайних ложки
  • кориці— 1 Чайна ложка
  • запашного перцю— 1/2 чайних ложки
  • меленого білого перцю— 1/4 чайних ложки
  • несолоного вершкового масла, кімнатної температури— 220 грам
  • велике яйце— 1 штука
  • цукор— 1 Склянка
  • потоку— 1/4 склянки
Імбирне печиво 1. У середній мисці перемішати борошно, соду, сіль і спеції.

Імбирне печиво 2. У великій мисці збити вершкове масло і цукор міксером протягом 3 хвилин на середній швидкості. Додати яйце і патоку, збити.

Імбирне печиво 3. Додати сухі інгредієнти і збити на маленькій швидкості, поки все інгредієнти не будуть рівномірно перемішані. Обернути отримане тісто поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник принаймні на дві години.

Імбирне печиво 4. Розігріти духовку до 175 градусів. Вистелити листи пергаментним папером або змастити маслом. Сформувати з тіста кульки діаметром 2,5 см і викласти на деко на відстані приблизно 5 см один від одного. Випікати печиво протягом 10-15 хвилин. печиво, приготоване за 10-12 хвилин більш м'яким, для 13-15 - твердішим.

Імбирне печиво 5. Дати готовому печінкою охолонути на решітці від 2 до 5 хвилин. Посипати цукровою пудрою при бажанні. Зберігати готове печиво тиждень при кімнатній температурі або протягом місяця в холодильнику. Ви можете приготувати печиво заздалегідь і зберігати його в герметичному контейнері при кімнатній температурі. З кожним днем ​​печиво буде ставати м'якше.

Подібні рецепти

Імбирне печиво пісне

Варення з манго

Смак імбирного печива знаком всім. Воно довго зберігається, його можна піднести в подарунок, а ще можна приготувати імбирне печиво пісне. без жиру, без яєць, легке і ароматне печиво, яке тане. опис приготування: Як приготувати імбирне печиво пісне? 1. У великій мисці змішайте яблучне пюре, кор...

Імбирне печиво з кремом

Імбирне печиво з кремом

Рецепт приготування печива з імбиром, корицею, гвоздикою і начинкою з вершкового сиру, масла і апельсинової цедри. Це печиво смачне саме по собі і без вершкової начинки. кількість порцій: 4-6 винний камінь— 2 чайних ложки сода— 1 Чайна ложка сіль— 1/2 чайних ложки імбир— 2 чайних ложки обкладин...

Новорічне імбирне печиво

Новорічне імбирне печиво

У нашій родині вже багато років є традиція — новорічну ялинку обов'язково прикрашаємо імбирним печивом. Новорічне імбирне печиво — це гарний і смачний атрибут новорічних свят. опис приготування: Ніщо так вдало не створює новорічний настрій і відчуття свята, як домашня випічка — зокрема, новорі...

Імбирне печиво

Імбирне печиво

Рецепт приготування святкового імбирного печива з корицею, гвоздикою і мускатним горіхом. опис приготування: У невеликій мисці збити разом борошно, спеції, розпушувач і сіль, відкласти в сторону. Електричним міксером збити масло і коричневий цукор до отримання однорідної маси. Додати патоку і...

Імбирне тісто з медом

Імбирне тісто з медом

Хочете спробувати свої сили в приготуванні імбирного печива? повірте, це не складно. Зовсім небагато часу - і ароматні ласощі вже чекає вас на столі. Ось вам рецепт тесту. опис приготування: кожна господиня, яка любить возитися з тестом, може взяти на замітку рецепт імбирного тіста, секрет яко...