Рецепт Ньокки з овочами

Рецепт Ньокки з овочами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв.
Ньокки - маленькі італійські галушки овальної форми. Спробуйте приготувати ньокі з цукіні, помідорами і сиром.

опис приготування:

У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цукіні і часник, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки цукіні не буде готовий, від 4 до 5 хвилин. Додати помідори і смажити, помішуючи, близько 2 хвилин.

Тим часом у великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити галушки відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду і відкласти в сторону 1 / 2 склянки рідини, що залишилася після варіння. Викласти галушки в сковороду з овочами. Додати достатню кількість рідини. Зняти з вогню і додати базилік, сир, масло і лимонний сік.


  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • цуккини или сквоша— 900 грам
  • зубчики часнику— 2 штуки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • помідорів чері— 500 грам
  • замороженных клецек— 450 грам
  • тертого сыра— 2 Ст. ложки
  • масла— 1 Ст. ложка
  • лимонного соку— 2 чайних ложки
У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цукіні і часник, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки цукіні не буде готовий, від 4 до 5 хвилин. Додати помідори і смажити, помішуючи, близько 2 хвилин.

Тим часом у великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити галушки відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду і відкласти в сторону 1 / 2 склянки рідини, що залишилася після варіння. Викласти галушки в сковороду з овочами. Додати достатню кількість рідини. Зняти з вогню і додати базилік, сир, масло і лимонний сік.


Подібні рецепти

Італійські ньокки

Картопляні ньокки зі шпинатом і кропом

італійські ньокки — просте блюдо з сирного сиру і борошна, яке припаде до душі і дорослим, і дітям. Готується воно близько півгодини. Ньокки можна подавати з будь-якими соусами — солодкими, солоними. опис приготування: Італійські ньокки можна приготувати на легку вечерю або сніданок. Можна їх ...

Ньокки з солодкої картоплі з сирним соусом

Ньокки з солодкої картоплі з сирним соусом

Рецепт приготування ньоккі з солодкої картоплі, рікотти і пармезану з соусом із сиру Гауда, молока, лука і борошна. опис приготування: Ньокки - це італійські галушки овальної форми, які готують з манної крупи, картоплі, сиру, сиру, шпинату, гарбуза і черствого хліба. Традиційно ньокки подають ...

Ньокки з картоплі

Ньокки з картоплі

Зроблені з картоплі маленькі галушки, схожі на барила, тільки з гострими кінцями, - це і є класичні ньокки. Найближчий родич в наших широтах - картопляні галушки і галушки. опис приготування: Процес приготування дуже нагадує звичне для нас приготування ледачих вареників. І, до речі, головне пр...

Ньокки з гарбуза

Ньокки з гарбуза

Нещодавно дізналася один цікавий рецепт з надзвичайно корисного баштанного овоча. Охоче ​​ділюся ним з вами. Читайте, як приготувати ньокі з гарбуза. Буде здорово і смачно, вам сподобається! опис приготування: Ньокки можна готувати не тільки з гарбуза. Їх роблять з картоплі, ріпи, топінамбура ...

Ньокки з рікоттою

Ньокки з рікоттою

Ньокки з рікоттою — це близькі родичі ледачих вареників з сиром, тільки приготовані з домашнього сиру з додаванням сиру. Дуже смачно. Ці вареники роблять несолодкими. опис приготування: Nyokki з rikottoy варіння 2-3 хвилини в підсоленій воді після спливання. Подавати їх можна з оливковою олією...