Рецепт Печиво з маком і родзинками

Рецепт Печиво з маком і родзинками
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування печива з цедрою лимона і начинкою з маку, родзинок, цедри апельсина, соку лимона, молока, коньяку і апельсинового лікеру.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде від 30 до 44 штук печива, в залежності від розміру. Печиво випікається за все 10-15 хвилин.

  • лимон, Cedra— 1 штука
  • цукрової пудри— 1 Склянка
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • великих яєчних жовтки— 2 штуки
  • вершкового масла кімнатної температури— 240 грам
  • велике яйце— 1 штука(глазур)
  • молока— 1 Склянка(начинка)
  • апельсин, Cedra— 1/2 штуки(начинка)
  • Мака— 1 Склянка(начинка)
  • родзинок— 1/3 склянки(начинка)
  • лимона, сік— 1/2 штуки(начинка)
  • коньяку— 1/2 Ст. ложки(начинка)
  • апельсинового лікеру— 1/2 Ст. ложки(начинка)
  • вершкового масла— 1/2 Ст. ложки(начинка)
  • ванільного екстракту— 1/2 Ст. ложки(начинка)
Печиво з маком і родзинками - фото крок 1 1. приготувати тісто. Змішати цедру лимона, цукрову пудру, борошно і сіль у мисці кухонного комбайна. Додати нарізане вершкове масло і яєчні жовтки, перемішати. Обернути тісто в поліетиленову плівку і поставити в холодильник на годину або на ніч. підготувати начинку. Перемолоти мак в кавомолці. нагріти молоко, цукор, апельсинову цедру, мелений мак і родзинки в маленькій каструлі на середньому вогні. варити, поки суміш не загусне, близько 15 хвилин. Додати лимонний сік, коньяк, апельсиновий лікер і масло, варити 2 хвилини. нарешті, додати ванільний екстракт і перемішати. Зняти з вогню і охолодити в холодильнику.

Печиво з маком і родзинками - фото крок 2 2. Вистелити два дека пергаментним паперу. Розкачати тісто завтовшки 6 мм, використовуючи формочки, вирізати кола.

Печиво з маком і родзинками - фото крок 3 3. покласти гіркою 1/2 чайної ложки начинки в центр кожного кола і з'єднати боку, щоб вийшла форма трикутника. Викласти печиво на листи і змастити збитим яйцем.

Печиво з маком і родзинками - фото крок 4 4. Поставити деко в холодильник на 20-30 хвилин - це допоможе печінкою зберегти форму при випічці. Тим часом розігріти духовку до 175 градусів. Випікати печиво до золотистого кольору від 10 до 15 хвилин. Дати охолонути на деку протягом 5 хвилин.

Подібні рецепти

Вівсяне печиво з маком

Булочки з родзинками і маком

Вівсяне печиво готується дуже швидко і просто. А в результаті виходить саме ароматне і смачне супровід для чашки чаю або молока. дивіться, як приготувати вівсяне печиво з маком будинку! опис приготування: Залучайте до приготування печива своїх діток. Тісто дуже зручне і м'яке в роботі. Чи не п...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Печиво з ромом і родзинками

Печиво з ромом і родзинками

Любителям домашньої випічки присвячується — хрустке печиво з ромом і родзинками. Вкуснятина! опис приготування: Печиво з ромом і родзинками виходить фантастично смачним, якщо тільки чітко слідувати рецептом. Не можна поспішати при замочуванні родзинок в ромі — родзинки повинен добре просочитис...

Вівсяне печиво з родзинками і яблуками

Вівсяне печиво з родзинками і яблуками

Пропоную рецепт корисного печива. Тісто приготуємо на основі вівсяних пластівців швидкого приготування, а для смаку додамо родзинки і яблуко. Підійде для домашнього чаювання. опис приготування: Важливо вибрати пластівці швидкого приготування ті, які досить залити теплим молоком і не потрібно в...

Ірландський хліб з родзинками

Ірландський хліб з родзинками

Рецепт приготування ірландського хліба з тмином і родзинками. опис приготування: М'який всередині і хрусткий зовні, цей ірландський хліб ідеальний для сніданку. солі— 1 Чайна ложка розпушувача— 2 чайних ложки кмину— 2 Ст. ложки охолодженого вершкового масла— 4 Ст. ложки велике яйце— 1 штука ...