Рецепт Ніжна свинина в сирно-вершковому соусі

Рецепт Ніжна свинина в сирно-вершковому соусі
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
Пісна свинина часом буває суха. Я вважаю, що зробити її ніжною допоможе смачний соус на основі вершкового сирного сиру. А що стосується гарніру, то, як на мене, він повинен бути легким!


опис приготування:

Свинина - відмінне рішення для обіду. Пісне м'ясо містить велику кількість повноцінного білка, воно дуже смачне. Ніжний соус зробить м'ясо м'якше. А гарнір з овочів і яблук додасть страві цікавий смак і зробить подачу незвичайної.

  • свинина— 750 грам(пісний карбонат)
  • цибуля пориста— 1/2 штуки(біла частина)
  • вершковий сир— 1 штука(баночка 125 г)
  • яблука— 2-3 штук(кислі)
  • морква— 1 штука
  • кабачок— 1/2 штуки(краще молодий)
  • чебрець— 1 щіпка
  • майоран— 1 щіпка
  • чорний перець— 1 щіпка
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • масло рослинне— 2 Ст. ложки
Ніжна свинина в сирно-вершковому соусі - фото крок 1 Овочі помийте, обсушити і наріжте. Кабачок і моркву брусочками, а цибуля-порей - кільцями.

Ніжна свинина в сирно-вершковому соусі - фото крок 2 Свинину наріжте порційними товстими шматками і обсмажити з двох сторін до рум'яної скоринки.

Ніжна свинина в сирно-вершковому соусі - фото крок 3 Розведіть м'ясо до країв сковороди, викладіть в центр цибулю-порей. помішуючи, злегка обсмажте його.

Ніжна свинина в сирно-вершковому соусі - фото крок 4 Влийте в сковороду склянку окропу і викладіть вершковий сир. Не поспішаючи, розітріть його в окропі до однорідності. Зменшіть нагрів і тушкуйте свинину 20 хвилин, зрідка перевертаючи шматочки.

Ніжна свинина в сирно-вершковому соусі - фото крок 5 Посипте м'ясо чебрецем, майораном і перцем, сіль за смаком. Накрийте сковороду кришкою і на самому мінімальному вогні прогрійте ще 5 хвилин. Птицю та й залиште на плиті до подачі.

Ніжна свинина в сирно-вершковому соусі - фото крок 6 В іншій сковороді розігрійте залишок масла і викладіть очищені і розрізані на четвертинки яблука. Викладати їх треба по краях сковороди. В середину покладіть брусочки моркви. Посипте все ложечкою цукру і обсмажте до золотистого.

Ніжна свинина в сирно-вершковому соусі - фото крок 7 вийміть яблука, додайте в сковороду кабачки. помішуючи, злегка їх обсмажте. Посоліть і поперчіть овочі за смаком.

Ніжна свинина в сирно-вершковому соусі - фото крок 8 Сервіруйте блюдо гарячим. Додатково можна подати на гарнір рис.

Подібні рецепти

Ніжна свинина зі шпинатом

Ніжна свинина без клопоту

Ніжні шматочки запеченої свинини зі шпинатом і рисом. опис приготування: Нагріти духовку до 160 градусів. Тим часом відварити рис в підсоленій киплячій воді (10 хвилин). М'ясо приправити сіллю, перцем, чебрецем і майораном. Залити масло в форму для випічки, покласти туди свинину, випікати в ду...

Ніжна смажена куряча грудка

Ніжна смажена куряча грудка

Рецепт приготування ніжної смаженої курячої грудки. Найсмачніше і ніжне м'ясо, яке ви коли-небудь пробували. опис приготування: змішайте борошно, естрада, сіль, імбир, перець, порошок гірчиці, кмин, часниковий порошок і орегано в неглибокій мисці до отримання однорідної маси. Збийте яйце з мол...

Ніжна паска з заварний вершкової помадкою

Ніжна паска з заварний вершкової помадкою

Перед вами рецепт дуже ніжною і смачної паски з додаванням кураги, родзинок. Можна урізноманітнити її горішками або іншими цукатами, в'яленої журавлиною або вишнею. Десерт святковий і легкий, дивіться! опис приготування: Зараз я розповім вам, як приготувати паску на заварний помадки. Її смак н...

М'ясний рулет в сирно-картопляної оболонці

М'ясний рулет в сирно-картопляної оболонці

Це ситний м'ясний рулет з ніжною картопляно-сирної оболонкою. Відмінно підійде як головна страва для святкового столу. Читайте, як приготувати м'ясний рулет в сирно-картопляної оболонці. опис приготування: З першого погляду можна подумати, що приготувати даний рулет вельми не просто, але це не...

Паста з сирно-гарбузовим соусом

Паста з сирно-гарбузовим соусом

Якщо вам хочеться чогось новенького і незвичайного, візьміть на озброєння наш рецепт - паста з ніжним солодко-вершковим смаком зробить ваш обід незабутнім. опис приготування: Калорійність однієї порції цього блюда становить 325 kilokalorij, але ж іноді можна побалувати себе, чи не так? Страву ...