Рецепт М'ясо в вершково-грибному соусі

Рецепт М'ясо в вершково-грибному соусі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Незважаючи на те, то існує безліч рецептів соусів для м'яса. розповім, як приготувати м'ясо в вершково-грибному соусі, одному з найпопулярніших. М'ясо виходить ніжним, ароматним і смачним.

опис приготування:

Вершково-грибний соус є, напевно, найпопулярнішим соусом для м'яса з-за простоти приготування і доступності інгредієнтів. Неймовірний аромат цього соусу робить будь-яку страву більш апетитним, а вершки - ніжнішим. Обов'язково додайте трохи борошна або крохмалю для того, щоб згустити соус, так він стане більш ситним і його можна буде красиво подати. Можна використовувати як печериці, так і сушені гриби, попередньо замочивши їх.

  • вирізка свиняча— 500 грам
  • Цибуля— 50 грам
  • печериці— 200 грам
  • борошно— 2 чайних ложки
  • вершки 20%  — 200 мілілітрів
  • Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • зелень— За смаком
М'ясо в вершково-грибному соусі - фото крок 1 1. Вирізку наріжте на шматочки товщиною 1,5 см поперек волокон. Обсмажте її на рослинному маслі по три хвилини з кожного боку.

М'ясо в вершково-грибному соусі - фото крок 2 2. Перемістіть вирізку в фольгу і загорніть її. У тій же сковороді обсмажте дрібно нарізану цибулину до прозорості. Додайте печериці і обсмажте до готовності.

М'ясо в вершково-грибному соусі - фото крок 3 3. додайте борошно, вершки, сіль, перець, зелень за смаком і добре перемішайте. Тушкуйте соус і дайте йому загуснути. Зніміть з вогню і подавайте з обсмаженої вирізкою. Смачного!

Подібні рецепти

Паста з брокколі в вершково-сирному соусі

Рулетики з баклажанів

У пошуках цікавої ідеї на обід або вечерю? можливо, вам припаде до смаку цей апетитний варіант, як приготувати пасту з брокколі в вершково-сирному соусі. Це приголомшливе блюдо для всієї родини! опис приготування: Поєднання брокколі з найніжнішим соусом на основі вершків з додаванням сиру - це...

Індичі тефтелі з кускус в пікантному вершково-гірчичному соусі

Індичі тефтелі з кускус в пікантному вершково-гірчичному соусі

Тефтелі - блюдо, яке ми готуємо так часто, що воно стає звичною буденністю. А що якщо замість рису додати кускус і розбавити фарш яблуком і селерою? Вийде дуже ароматно! опис приготування: Приготуйте пікантний соус, додавши в вершки гірчицю. І ось уже народився новий смак, і звичне блюдо загра...

Паста з вершково-цибульним соусом

Паста з вершково-цибульним соусом

Рецепт приготування італійської пасти Фарфалле («Метелик») з соусом з лука, борошна, білого вина, вершків, лимонного соку і сиру Пармезан. опис приготування: Вам набридли звичайні макарони? Спробуйте приготувати пасту з ароматним вершково-цибульним соусом. Пасту добре подавати з легким салатом...

М'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор)

М'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор)

Spеzzatino помідор — традиційне блюдо Італії. м'ясо ніжне, соковите і м'яке! Блюдо в приготуванні дуже просте з доступних продуктів. розповідаю, як приготувати. опис приготування: Ситне і безсумнівно ароматне блюдо італійської кухні. М'ясо з овочами гаситься слабкому вогні протягом 40-60 хвили...

М'ясо в абрикосовому соусі

М'ясо в абрикосовому соусі

М'ясо в абрикосовому соусі не тільки чудово виглядає на блюді, але і захоплює своїм чудовим смаком. Порадуйте себе практично гурманським блюдом — зробіть м'ясо в абрикосовому соусі! опис приготування: У багатьох ресторанах високої кухні готують м'ясо в абрикосовому соусі. Блюдо у професійних ш...