Рецепт М'ясо в абрикосовому соусі
М'ясо в абрикосовому соусі не тільки чудово виглядає на блюді, але і захоплює своїм чудовим смаком. Порадуйте себе практично гурманським блюдом — зробіть м'ясо в абрикосовому соусі!
опис приготування:
У багатьох ресторанах високої кухні готують м'ясо в абрикосовому соусі. Блюдо у професійних шеф-кухарів, звичайно, виходить дивовижно смачне — м'ясо ніжне, соковите, а соус — з приємною кислинкою, не дуже солодкий… коротше, блиск і краса. Однак зробити м'ясо в абрикосовому соусі можна і в домашніх умовах — мій рецепт вам в цьому допоможе. хай щастить!
- свинячі відбивні— 3-4 штук
- Luk-salotų— За смаком
- Дижонская гірчиця— За смаком(Дижонская горціца повністю складається із зерен(цільних) вона ніжна і пряна.)
- чебрець— 1 щіпка
- Сіль перець— 1 За смаком
- Оливкова олія— 1 За смаком
Розігріваємо в сковороді оливкове масло і викладаємо свинячі відбивні, приправляючи сіллю і перцем.
Обсмажуємо з обох сторін, по готовності відкладаємо їх в сторону, на окрему тарілку.
На середньому вогні обсмажуємо цибулю-шалот, додаємо до нього пару гілочок чебрецю. Обсмажуємо до тих пір, поки цибуля не стане золотистого кольору.
Додаємо півсклянки білого сухого вина.
Туди ж додаємо 1/4 склянки діжонськой гірчиці.
Викладаємо пару ложок абрикосового варення (гема) і гарненько все це перемішуємо.
Викладаємо до соусу готові свинячі відбивні і тушкуємо їх на повільному вогні, поки м'ясо істотно не просочиться.
Викладаємо просочені свинячі відбивні на окрему тарілку. Витягуємо з соусу гілочки чебрецю і готуємо його до тих пір, поки він не почне згущуватися.
Подібні рецепти
Салат з селерою і куркою
Незважаючи на те, то існує безліч рецептів соусів для м'яса. розповім, як приготувати м'ясо в вершково-грибному соусі, одному з найпопулярніших. М'ясо виходить ніжним, ароматним і смачним. опис приготування: Вершково-грибний соус є, напевно, найпопулярнішим соусом для м'яса з-за простоти приго...
М'ясо в винному соусі
гарантую — варто вам один раз спробувати приготувати м'ясо в винному соусі, і страви на кшталт м'яса по-французьки ви забудете раз і назавжди. М'ясо в винному соусі — це шалено смачна страва. рекомендую! опис приготування: М'ясо в винному соусі, приготоване за цим рецептом, сподобається ціните...
М'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор)
Spеzzatino помідор — традиційне блюдо Італії. м'ясо ніжне, соковите і м'яке! Блюдо в приготуванні дуже просте з доступних продуктів. розповідаю, як приготувати. опис приготування: Ситне і безсумнівно ароматне блюдо італійської кухні. М'ясо з овочами гаситься слабкому вогні протягом 40-60 хвили...
М'ясо в часниковому соусі
У цій страві зібрані всі складові, так улюблені чоловіками. ніжне, неймовірно смачне і ароматне м'ясо з соусом приготувати зовсім нескладно, якщо знати деякі секрети. Про них зараз і поговоримо! опис приготування: М'ясо в часниковому соусі — неймовірно смачне і ароматне блюдо. Приготувати його...
М'ясо в гірчичному соусі
М'ясо в гірчичному соусі — моє найулюбленіше блюдо. Рекомендую готувати його з хорошою свинячої вирізки — тоді у вас вийде даний смакота, гідне найдорожчих гостей. опис приготування: М'ясо в гірчичному соусі — дуже смачна страва. Воно виходить дуже соковитим, дарма що готують його з досить сух...