Рецепт Печиво з мигдалю

Рецепт Печиво з мигдалю
Кількість порцій: 24 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Це печиво відрізняється від звичного тим, що готується без борошна. Його основу складає мигдаль, тому воно виходить дуже ароматне і смачне. розповім, як приготувати печиво з мигдалю.

опис приготування:

Таке печиво традиційно готують в Німеччині на різдвяні свята, але воно настільки смачне, що приготувати його всього 1 раз на рік - це кулінарне злочин. Тут можна використовувати мигдаль в шкірці, попередньо не потрібно його бланшувати. Це заощадить час і зусилля.

  • білки курячі— 3 штуки
  • мигдаль— 400 грам
  • Цукрова пудра— 300 грам
  • мелена кориця— 1 Ст. ложка
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка
Печиво з мигдалю - фото крок 1 1. Мигдаль подрібніть в кухонному комбайні до стану хлібної крихти.

Печиво з мигдалю - фото крок 2 2. В окремій мисці збийте курячі білки до утворення м'яких піків, потім додайте цукрову пудру і лимонний сік, збийте до жорстких піків. відкладіть приблизно 0,5 склянки в сторону.

Печиво з мигдалю - фото крок 3 3. До збитим білкам (більшої їх частина) додайте мигдальні крихти, корицю, гарненько перемішайте.

Печиво з мигдалю - фото крок 4 4. Загорніть тісто в плівку і відправте його на 1 час в холодильник. Через годину дістаньте його з холодильника, поверхню столу посипте цукром.

Печиво з мигдалю - фото крок 5 5. Розкачайте тісто в пласт товщиною 0,7-0,8 см. Виріжте печиво за допомогою формочок.

Печиво з мигдалю - фото крок 6 6. Викладіть печиво на деко і кожне прикрасьте раніше відкладеної масою зі збитих білків.

Печиво з мигдалю - фото крок 7 7. Запікайте печиво в розігрітій до 160-170 градусів духовці 8-12 хвилин. Перекладіть остигле печиво в контейнер і зберігайте його в холодильнику протягом кількох тижнів.

Подібні рецепти

Іспанська суп з мигдалю

Вітамінний напій з апельсина і мигдалю

Рецепт приготування супу з мигдалю в іспанських традиціях. кількість порцій: 5-6 білого хліба— 100 грам мигдаль— 100 грам часник— 3 зубчики біле вино— 3 Ст. ложки оливкова олія— 6 Ст. ложок яєчних жовтки— 3 штуки води— 300 мілілітрів(крижаний) винограду— 12 штук(великих ягід) Опустити мигд...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...