Рецепт М'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор)
![Рецепт М'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор)](https://kuhari.com.ua/img/myaso_tushenoe_v_tomatnom_souse_Spezzatino_al_pomodoro-518494.webp)
Spеzzatino помідор — традиційне блюдо Італії. м'ясо ніжне, соковите і м'яке! Блюдо в приготуванні дуже просте з доступних продуктів. розповідаю, як приготувати.
опис приготування:
Ситне і безсумнівно ароматне блюдо італійської кухні. М'ясо з овочами гаситься слабкому вогні протягом 40-60 хвилин. Овочі я раджу брати сезонні, звичайно, помідори — незамінний інгредієнт. Все інше можна прибирати і додавати. М'ясо також можна брати на будь-який смак, я рекомендую свинячу вирізку. Отже, розповідаю як приготувати найсмачніше м'ясо за італійським рецептом.
- свиняча вирізка— 350 грам
- цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- горошок зелений заморожений— 250 грам
- бульйон— 200 мілілітрів
- томатна паста— 1 Ст. ложка
- томати у власному соку— 1 Склянка(Або свіжі помідори натерти на тертку )
- спеції— За смаком
- оливкова олія— За смаком
![м'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор) - фото крок 1](https://wineglass.com.ua/img/myaso_tushenoe_v_tomatnom_souse_Spezzatino_al_pomodoro-518484.webp)
![м'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор) - фото крок 2](https://wineglass.com.ua/img/myaso_tushenoe_v_tomatnom_souse_Spezzatino_al_pomodoro-518485.webp)
![м'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор) - фото крок 3](https://wineglass.com.ua/img/myaso_tushenoe_v_tomatnom_souse_Spezzatino_al_pomodoro-518486.webp)
![м'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор) - фото крок 4](https://wineglass.com.ua/img/myaso_tushenoe_v_tomatnom_souse_Spezzatino_al_pomodoro-518487.webp)
![м'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор) - фото крок 5](https://wineglass.com.ua/img/myaso_tushenoe_v_tomatnom_souse_Spezzatino_al_pomodoro-518488.webp)
![м'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор) - фото крок 6](https://wineglass.com.ua/img/myaso_tushenoe_v_tomatnom_souse_Spezzatino_al_pomodoro-518489.webp)
![м'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор) - фото крок 7](https://wineglass.com.ua/img/myaso_tushenoe_v_tomatnom_souse_Spezzatino_al_pomodoro-518490.webp)
![м'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор) - фото крок 8](https://wineglass.com.ua/img/myaso_tushenoe_v_tomatnom_souse_Spezzatino_al_pomodoro-518492.webp)
Подібні рецепти
![М'ясо шпиговане тушковане](https://kuhari.com.ua/img/myaso_shpigovannoe_tushenoe-30712.webp)
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino по...' at line 1
Рецепт приготування надзвичайно соковитого м'яса, начиненого шматочками овочів опис приготування: Морква і петрушку очищаємо і нарізаємо брусочками. Великий шматок м'яса очищаємо і шпігуем (начиняє) шматочками моркви і петрушки. Для цього довгим вузьким ножем робимо надрізи уздовж волокон і вс...
![М'ясо, тушковане в каструлі](https://kuhari.com.ua/img/myaso_tushennoe_v_kastriule-513225.webp)
М'ясо, тушковане в каструлі
Всі люблять тушковане м'ясо. Це завжди соковите і ароматне блюдо, яке можна подати і до сімейної вечері, і до святкового столу. До того ж можна взяти не найдорожчі шматочки, а вийде смачно! Давайте приготуємо тушковане м'ясо за класичними правилами! опис приготування: Щоб тушковане м'ясо стал...
![М'ясо, тушковане в мікрохвильовці](https://kuhari.com.ua/img/myaso_tushenoe_v_mikrovolnovke-146398.webp)
М'ясо, тушковане в мікрохвильовці
м'ясо, тушковане в мікрохвильовці — це дуже смачна страва з яловичини, яке готується досить швидко — для 25 хвилин. Деякі хитрості дозволяють це блюдо приготувати швидко і смачно. опис приготування: готується м'ясо, тушковане в мікрохвильовці дуже просто. Важливо правильно нарізати яловичину. ...
![М'ясо тушковане «по російськи»](https://kuhari.com.ua/img/myaso_tushennoe_quotpo-russkiquot-31360.webp)
М'ясо тушковане «по російськи»
Соковите і дуже смачна страва. опис приготування: У розігріту каструлю або гусятницю влити олію,покласти нарізану цибулю і крупно порізане м'ясо,згасити хвилин 10-15 на повільному огне.Пока м'ясо гаситися, морква,кабачки і картоплю почистити і нарізати кружкамі.На м'ясо викласти шарами морква,...
![М'ясо, тушковане в мультиварці Поларіс](https://kuhari.com.ua/img/myaso_tushenoe_v_multivarke_polaris-139620.webp)
М'ясо, тушковане в мультиварці Поларіс
Ну ось і настав момент приготувати щось особливе у вашій мультиварці! Пропоную рецепт м'яса, тушкованого в мультиварці Поларіс. Яловичина гаситися з буряком помідорами і цибулею. опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування м'яса, тушкованого в мультиварці Поларіс. М'ясо виходить ...