Рецепт М'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор)

Рецепт М'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор)
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Spеzzatino помідор — традиційне блюдо Італії. м'ясо ніжне, соковите і м'яке! Блюдо в приготуванні дуже просте з доступних продуктів. розповідаю, як приготувати.

опис приготування:

Ситне і безсумнівно ароматне блюдо італійської кухні. М'ясо з овочами гаситься слабкому вогні протягом 40-60 хвилин. Овочі я раджу брати сезонні, звичайно, помідори — незамінний інгредієнт. Все інше можна прибирати і додавати. М'ясо також можна брати на будь-який смак, я рекомендую свинячу вирізку. Отже, розповідаю як приготувати найсмачніше м'ясо за італійським рецептом.

  • свиняча вирізка— 350 грам
  • цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • горошок зелений заморожений— 250 грам
  • бульйон— 200 мілілітрів
  • томатна паста— 1 Ст. ложка
  • томати у власному соку— 1 Склянка(Або свіжі помідори натерти на тертку )
  • спеції— За смаком
  • оливкова олія— За смаком
м'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор) - фото крок 1 Підготувати всі необхідні продукти.

м'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор) - фото крок 2 Нарізати дрібними кубиками цибулю, морква -ломтікамі і викласти в каструлю з горошком, влити пару ложок оливкової олії, перемішати і смажити на середньому вогні 3 хвилини.

м'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор) - фото крок 3 М'ясо нарізати на скибочками завтовшки в 3 см. Обваляти в борошні, зайву отрусити.

м'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор) - фото крок 4 через 3 хвилини м'ясо відправити до овочів, перемішати і смажити хвилин 7-10, постійно помішуючи.

м'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор) - фото крок 5 Якщо використовуєте свіжий помідор, тоді потрібно його натерти, потім змішати з томатною пастою і дрібкою цукру.

м'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор) - фото крок 6 Викласти суміш томатів до м'яса, перемішати, влити бульйон і тушкувати на слабкому вогні.

м'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор) - фото крок 7 Гасити м'ясо з овочами під кришкою на слабкому вогні хвилин 40. В кінці приготування блюдо посолити, поперчити і посипати італійськими травами, перемішати і готувати без кришки до отримання бажаної густоти соусу.

м'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор) - фото крок 8 Смачного!

Подібні рецепти

М'ясо шпиговане тушковане

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino по...' at line 1

Рецепт приготування надзвичайно соковитого м'яса, начиненого шматочками овочів опис приготування: Морква і петрушку очищаємо і нарізаємо брусочками. Великий шматок м'яса очищаємо і шпігуем (начиняє) шматочками моркви і петрушки. Для цього довгим вузьким ножем робимо надрізи уздовж волокон і вс...

М'ясо, тушковане в каструлі

М'ясо, тушковане в каструлі

Всі люблять тушковане м'ясо. Це завжди соковите і ароматне блюдо, яке можна подати і до сімейної вечері, і до святкового столу. До того ж можна взяти не найдорожчі шматочки, а вийде смачно! Давайте приготуємо тушковане м'ясо за класичними правилами! опис приготування: Щоб тушковане м'ясо стал...

М'ясо, тушковане в мікрохвильовці

М'ясо, тушковане в мікрохвильовці

м'ясо, тушковане в мікрохвильовці — це дуже смачна страва з яловичини, яке готується досить швидко — для 25 хвилин. Деякі хитрості дозволяють це блюдо приготувати швидко і смачно. опис приготування: готується м'ясо, тушковане в мікрохвильовці дуже просто. Важливо правильно нарізати яловичину. ...

М'ясо тушковане «по російськи»

М'ясо тушковане «по російськи»

Соковите і дуже смачна страва. опис приготування: У розігріту каструлю або гусятницю влити олію,покласти нарізану цибулю і крупно порізане м'ясо,згасити хвилин 10-15 на повільному огне.Пока м'ясо гаситися, морква,кабачки і картоплю почистити і нарізати кружкамі.На м'ясо викласти шарами морква,...

М'ясо, тушковане в мультиварці Поларіс

М'ясо, тушковане в мультиварці Поларіс

Ну ось і настав момент приготувати щось особливе у вашій мультиварці! Пропоную рецепт м'яса, тушкованого в мультиварці Поларіс. Яловичина гаситися з буряком помідорами і цибулею. опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування м'яса, тушкованого в мультиварці Поларіс. М'ясо виходить ...