Рецепт М'ясо в тісті

Рецепт М'ясо в тісті
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
упевнений, що вам не раз хотілося зробити таку страву, але все не наважувалися. розповім, як приготувати м'ясо в тесті. Я використовую яловичу вирізку, яку обсмажую і готове листкове тісто. Все просто!

опис приготування:

Замість яловичої вирізки можна використовувати свинячу, а також куряче м'ясо, індиче або навіть м'ясний фарш. Блюдо дуже популярне і смачне. Таке часто готують на свята. Використовую готове листкове тісто, проте, можете зробити його самостійно. Цільну вирізку спершу обсмажую, а потім загортаю в тісто і запікаю в духовці. Спробуйте!

  • Говяжа вирізка— 750 грам
  • гриби— 3,5 склянки
  • Листкове тісто— 1 штука(лист)
  • прошутто— 6-8 скибочок
  • яйця— 2 штуки
  • чебрець— 2-3 штук(гілочки)
  • часник— 4 зубчики
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • сіль, перець— За смаком
М'ясо в тісті - фото крок 1 1. Насамперед займіться м'ясом: вимийте вирізку, потім натріть її сіллю і чорним меленим перцем з усіх боків. Обсмажте яловичину на розпеченій сковороді до утворення легкої скоринки.

М'ясо в тісті - фото крок 2 2. Гриби вимийте і відправте в комбайн, подрібніть. Розтопіть на сковороді вершкове масло, потім викладіть грибне пюре, додайте подрібнений часник.

М'ясо в тісті - фото крок 3 3. Коли гриби вже майже готові, додайте гілочки чебрецю, сіль і перець за смаком.

М'ясо в тісті - фото крок 4 4. Розстеліть харчову плівку, викладіть на неї скибочки прошутто.

М'ясо в тісті - фото крок 5 5. Розподіліть остигле грибне пюре рівним шаром поверх прошутто.

М'ясо в тісті - фото крок 6 6. Викладіть раніше обсмажене м'ясо ближче до краю поверх шару грибного пюре.

М'ясо в тісті - фото крок 7 7. Акуратно підберіть краю і загорніть все щільним рулетом, приберіть м'ясо на півгодини в холодильник.

М'ясо в тісті - фото крок 8 8. Через необхідний час вийміть м'ясо з холодильника і зніміть плівку. Розкачайте лист листкового тіста, викладіть м'ясо і щільно загорніть його в тісто, зробіть надрізи.

М'ясо в тісті - фото крок 9 9. Збийте яйця і змастіть м'ясний рулет, відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.

М'ясо в тісті - фото крок 10 10. Готовий рулет залиште на 10 хвилин навпаки, щоб він відпочив.

М'ясо в тісті - фото крок 11 11. Остиглий рулет розріжте на шматочки близько 1,5-2 сантиметрів в товщину. Смачного!

Подібні рецепти

М'ясо в тісті на сковороді

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясо в тісті wineglass.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name ...' at line 1

М'ясо в тісті на сковороді — це дуже смачна відбивна, зажарена в тесті домашнього приготування. Дуже апетитна і цікава котлета, ідеально поєднується з овочевим гарніром. опис приготування: М'ясо в тісті на сковороді — це дуже смачний і ситний варіант приготування м'яса на сковорідці. По суті с...

М'ясний рулет з яйцем в листковому тісті

М'ясний рулет з яйцем в листковому тісті

Рецепт приготування м'ясної страви в листковому тісті. опис приготування: Лук дуже дрібно нарізають, обсмажується, а потім охолоджується. Фарш перемішується з орегано, перцем і сіллю, а також меленим часником, цибулею і яєчним білком (Срима). Що стосується варених яєць, то вони ріжуться на пол...

Смажене м'ясо дикої кози

Смажене м'ясо дикої кози

Дичина треба вміти готувати. Але насправді тут немає нічого складного. До вашої уваги — рецепт приготування простого і дуже смачної страви з дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба обсмажити, а потім запекти в духовці в рукаві. з овочів, які будемо запікати з м'ясом, треба буде п...

Смажене м'ясо на сковороді

Смажене м'ясо на сковороді

Просто смажене м'ясо на сковороді вже злегка приїлося? Тоді саме час звернути увагу на цей рецепт. Неймовірне поєднання свинини і овочів підійде не тільки для обіду, але і для свята. опис приготування: Смажене м'ясо на сковороді — це одне з тих універсальних страв, які ідеально підходять і для...

М'ясо та любисток

М'ясо та любисток

Любисток перетворює м'ясо в пікантне, насичене смаками і ароматами, страва. Любисток — травичка, за смаком схожа на селера (віддалено) і володіє величезною кількістю корисних властивостей. опис приготування: М'ясо та любисток — дуже смачна страва, яке буквально спантеличує всіх. Через любистку...