Рецепт М'ясо в гірчичному соусі

Рецепт М'ясо в гірчичному соусі
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 30 хв.
М'ясо в гірчичному соусі — моє найулюбленіше блюдо. Рекомендую готувати його з хорошою свинячої вирізки — тоді у вас вийде даний смакота, гідне найдорожчих гостей.

опис приготування:

М'ясо в гірчичному соусі — дуже смачна страва. Воно виходить дуже соковитим, дарма що готують його з досить сухий вирізки. Гірчичний соус надає страві необхідну острінкой, робить м'ясо особливо цікавим — словом, блюдо практично зовсім з точки зору кулінарії. Щоб приготувати м'ясо в гірчичному соусі за моїм рецептом, вам знадобиться приблизно 30-40 хвилин часу. До речі, найкраще на гарнір підходить картопляне пюре. його, я сподіваюся, ви готувати вмієте Отже, рецепт м'яса в гірчичному соусі — читаємо і запам'ятовуємо!

  • свиняча вирізка— 900 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • Біле сухе вино— 100 мілілітрів
  • Курячий бульйон— 200 мілілітрів
  • вершки— 200 мілілітрів
  • Суха гірчиця— 1 Чайна ложка
  • Гірчиця-соус— 1 Чайна ложка
М'ясо в гірчичному соусі - фото крок 1 Вирізку добре промиваємо, відрізаємо непотрібний жир і плівочки.

М'ясо в гірчичному соусі - фото крок 2 Нарізаємо на порційні шматочки приблизно в 3 см завтовшки.

М'ясо в гірчичному соусі - фото крок 3 Шматочки повинні бути сухими. Тому воду, що залишилася прибираємо за допомогою паперового рушника. Шматочки натираємо сіллю і перцем.

М'ясо в гірчичному соусі - фото крок 4 У товстостінну сквородку наливаємо масла і обсмажуємо на ньому шматочки свинини. Обсмажуємо з двох боків до утворення скоринки. Це займе приблизно близько 5 хвилин.

М'ясо в гірчичному соусі - фото крок 5 Обсмажуємо шматочки частинами. Готові викладаємо на тарілку.

М'ясо в гірчичному соусі - фото крок 6 У тій же сковорідці, де обсмажували м'ясо тепер смажимо до підлозі прозорості дрібно нарізану цибулю.

М'ясо в гірчичному соусі - фото крок 7 Потім підсилюємо вогонь до максимуму і вливаємо вино, постійно помішувати.

М'ясо в гірчичному соусі - фото крок 8 Готуємо поки вино практично повністю не випарується

М'ясо в гірчичному соусі - фото крок 9 Потім в сковорідку складаємо шматочки м'яса і заливаємо бульйоном, зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо близько 15 хвилин.

М'ясо в гірчичному соусі - фото крок 10 Після того, як м'ясо згасити, дістаємо його, викладаємо на тарілку і накриваємо фольгою. Тепер будемо готувати наш смачний гірчичний соус. Беремо нашу суху гірчицю.

М'ясо в гірчичному соусі - фото крок 11 Додати в сковороді по чайній ложці сухої гірчиці і гірчиці-соусу, вершки, перемішати гарненько. Варити до загустіння. Якщо соус у вас виходить рідким, тоді раджу додати ложку борошна.

М'ясо в гірчичному соусі - фото крок 12 На тарілку викладаємо пюре, шматочок м'яса і наш свіжо приготований соус. Готово!

Подібні рецепти

Індичі тефтелі з кускус в пікантному вершково-гірчичному соусі

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясо в гірчичному соусі wineglass.com.ua') as relev FROM li...' at line 1

Тефтелі - блюдо, яке ми готуємо так часто, що воно стає звичною буденністю. А що якщо замість рису додати кускус і розбавити фарш яблуком і селерою? Вийде дуже ароматно! опис приготування: Приготуйте пікантний соус, додавши в вершки гірчицю. І ось уже народився новий смак, і звичне блюдо загра...

Висівковий хліб на гірчичному маслі

Висівковий хліб на гірчичному маслі

Домашній хліб - це чудово! Спробуйте спекти хліб на гірчичному маслі. Ароматний коровай з щільною хрусткою скоринкою і трохи вологим м'якушем з насиченим смаком. опис приготування: Я вважаю за краще замішувати тісто в хлібопічці, а випікати в духовці. Гірчичне масло надає хлібу особливого аром...

М'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор)

М'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор)

Spеzzatino помідор — традиційне блюдо Італії. м'ясо ніжне, соковите і м'яке! Блюдо в приготуванні дуже просте з доступних продуктів. розповідаю, як приготувати. опис приготування: Ситне і безсумнівно ароматне блюдо італійської кухні. М'ясо з овочами гаситься слабкому вогні протягом 40-60 хвили...

М'ясо в абрикосовому соусі

М'ясо в абрикосовому соусі

М'ясо в абрикосовому соусі не тільки чудово виглядає на блюді, але і захоплює своїм чудовим смаком. Порадуйте себе практично гурманським блюдом — зробіть м'ясо в абрикосовому соусі! опис приготування: У багатьох ресторанах високої кухні готують м'ясо в абрикосовому соусі. Блюдо у професійних ш...

М'ясо в часниковому соусі

М'ясо в часниковому соусі

У цій страві зібрані всі складові, так улюблені чоловіками. ніжне, неймовірно смачне і ароматне м'ясо з соусом приготувати зовсім нескладно, якщо знати деякі секрети. Про них зараз і поговоримо! опис приготування: М'ясо в часниковому соусі — неймовірно смачне і ароматне блюдо. Приготувати його...