Рецепт М'ясо та любисток

Рецепт М'ясо та любисток
Кількість порцій: 2 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Любисток перетворює м'ясо в пікантне, насичене смаками і ароматами, страва. Любисток — травичка, за смаком схожа на селера (віддалено) і володіє величезною кількістю корисних властивостей.

опис приготування:

М'ясо та любисток — дуже смачна страва, яке буквально спантеличує всіх. Через любистку і часнику по всій квартирі рознесеться неймовірно апетитний аромат, який нікого не залишає байдужим (навіть сусідів). До речі, не забудьте м'ясо туго перев'язати ниткою, щоб воно вийшло більш соковитим і тримало красиву форму.

Бажаю удачі і приємного апетиту!


  • Свиняча корейка на кістці— 05-1 кілограм
  • Сало— 50-100 грам
  • Любисток— 1 штука(пышный пучок)
  • часник— 5 зубчиків
  • сіль, перець— — За смаком
  • Біле вино— 3 Ст. ложки
М'ясо та любисток - фото крок 1 Мясо хорошенько промыть. Просушить и проколоть в нескольких местах и сделать внутренний надрез (карман для начинки) ножем.

М'ясо та любисток - фото крок 2 Затем делаем начинку. для этого мелко нарежем сало, любисток и чеснок. Все перемішати, приправивши сіллю і перцем.

М'ясо та любисток - фото крок 3 Начинкой нафаршировать кармашки и перевязать мясо ниткой по периметру.

М'ясо та любисток - фото крок 4 На противень выстелить фольгу. на нее выложить мясо и пучки любистока.

М'ясо та любисток - фото крок 5 Полить белым вином.

М'ясо та любисток - фото крок 6 Мясо отправляем в разогретую до 200 градусів духовку і запікаємо близько 40-60 хвилин.

М'ясо та любисток - фото крок 7 Подавать блюдо с овощным гарниром.

Подібні рецепти

Смажене м'ясо дикої кози

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясо та любисток wineglass.com.ua') as relev FROM links WHERE MAT...' at line 1

Дичина треба вміти готувати. Але насправді тут немає нічого складного. До вашої уваги — рецепт приготування простого і дуже смачної страви з дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба обсмажити, а потім запекти в духовці в рукаві. з овочів, які будемо запікати з м'ясом, треба буде п...

Смажене м'ясо на сковороді

Смажене м'ясо на сковороді

Просто смажене м'ясо на сковороді вже злегка приїлося? Тоді саме час звернути увагу на цей рецепт. Неймовірне поєднання свинини і овочів підійде не тільки для обіду, але і для свята. опис приготування: Смажене м'ясо на сковороді — це одне з тих універсальних страв, які ідеально підходять і для...

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях, приготоване в духовці, та ще з овочами - це неймовірно смачне і ситне блюдо, аромат якого не залишить вас і ваших домочадців байдужими. готуємо! опис приготування: Вашій увазі представляю рецепт приготування м'яса на реберцях в духовці. М'ясо на реберцях - це воістину смакот...

М'ясо по-аргентинськи

М'ясо по-аргентинськи

привіт! Поспішаю порадувати вас новим цікавим рецептом! Сьогодні в меню — м'ясо по-аргентинськи. Готуйте за рецептом — і вийде краще, ніж в ресторанах Буенос-Айреса! опис приготування: Аргентина є другою за величиною країною Південної Америки. Кухня Аргентини формувалася під впливом мексикансь...

М'ясо більш азіатський салат з listyyah

М'ясо більш азіатський салат з listyyah

Рецепт приготування маринованого м'ясного фаршу з цибулею, часником, імбиром, грибами шиітаке і водяними каштанами на листі салату Бостон. опис приготування: В даному рецепті використовується поєднання м'яса індички і свинини. Також можна використовувати суміш курки і свинини. соєвого соусу—...