Рецепт Паштет з тунцем

Рецепт Паштет з тунцем
Кількість порцій: 8 Час приготування: 30 хв.
Відмінний паштет для приготування бутербродів, тарталеток і фаршировані солоних еклерів, варених яєць і всього, чого душа забажає. Готується дуже легко і дуже швидко, виходить ситним і смачним.

опис приготування:

Цей паштет можна використовувати як начинку для солоних еклерів або варених яєць, він прекрасно підходить для приготування бутербродів як в звичайний, так і в святковий день. Рецепт дуже простий і дуже швидкий, інгредієнтів мінімум. А як приготувати паштет з тунцем так, щоб він став ще смачніше, залежить від вашого смаку і фантазії, адже туди можна додати різну зелень і анчоуси, оливки і прянощі. Фантазуйте і експериментуйте!

  • тунець консервірвоанний— 400 грам
  • Вершкове масло— 100 грам
  • Варена картопля— 150-200 грам
  • каперсами— 3 чайних ложки
  • сіль— 1/3 чайних ложки(за смаком)
Паштет з тунцем - фото крок 1 Картоплю чистимо і варимо до готовності. Зціджуємо з тунця рідина.

Паштет з тунцем - фото крок 2 І перекладаємо в чашу блендера.

Паштет з тунцем - фото крок 3 Додаємо до тунця товчену картоплю, каперсами, сіль і м'яке вершкове масло.

Паштет з тунцем - фото крок 4 І перебиваємо все до однорідності. паштет готовий! Можна поставити в холодильник, і маса стане трохи густіше.

Паштет з тунцем - фото крок 5 Перекладаємо паштет в відповідну посуд, підсмажуємо тости і подаємо до столу.

Подібні рецепти

Паштет грибний

Фарширований картопля з тунцем і кетчупом

Сьогодні розповім вам, як приготувати паштет грибний - легке в створенні, низькокалорійне, ароматне і неймовірно смачна страва. Його можна використовувати для закусок або як доповнення до інших страв. опис приготування: Приготувати смачний паштет насправді дуже легко, і цей рецепт допоможе вам...

Паштет з дикої кози

Паштет з дикої кози

Мисливський делікатес - смачний і ситний паштет з м'яса дикої кози. Ця страва чудово підійде до новорічного столу. Рецепт спеціально для вас. опис приготування: Охолоджений паштет можна різати тонкими скибками і робити бутерброди до чаю. Можна використовувати в якості закуски на святковий стіл...

Паштет з яловичини

Паштет з яловичини

Паштет з яловичини, приготований в домашніх умовах, виходить неймовірно ніжним і смачним — ну прямо справжній делікатес, а також відмінна закуска до шампанського або провину на святковий стіл. опис приготування: Це у магазинних паштетів такий вид і запах, що їсти їх не завжди хочеться, а ось я...

Паштет з крабових паличок

Паштет з крабових паличок

Шукайте варіант швидкої і недорогий закуски? Тоді цей простий рецепт паштету з крабових паличок обов'язково варто взяти на замітку. ніжний паштет — ідеальний варіант закуски на швидку руку. опис приготування: Рецепт приготування паштету з крабових паличок можна сміливо назвати черговим варіант...

Паштет из курицы

Паштет из курицы

Сегодня приготовим шикарный паштет из курицы — это просто и легко, а головне, дуже смачно і поживно. Подавать паштет можно даже на праздник, он понравится всем гостям. опис приготування: Основа паштете — курячі стегна, они дадут более сочный и нежный результат. Также добавим в паштет морковь и...