Рецепт Пасеровану грибний суп

Рецепт Пасеровану грибний суп
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 55 хв.
Пасеровану грибний суп, на мій погляд, набагато смачніше звичайного грибного супу. Якщо є в наявності хороші свіжі гриби — обов'язково спробуйте приготувати!

опис приготування:

Супи з свіжих зварених грибів мені не подобаються з дитинства. Вони приємно пахнуть, їх бульйон дуже смачний, однак самі гриби розварюються і перетворюються в малоприємну і не дуже смачну субстанцію.

Інша справа — пасеровану грибний суп. Тут ми вбиваємо одразу двох зайців: бульйон виходить, як і раніше, дуже ароматним, однак і гриби в супі залишаються міцними і дуже смачними.

Удачі в приготуванні!


  • гриби лісові— 1 кілограм
  • цибулина— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • Kartofelina— 2 штуки
  • сіль, перець— — За смаком
  • вермішель— 1 Ст. ложка
  • зелень— — За смаком
Пасеровану грибний суп - фото крок 1 моєму, чистим наши лесные грибы.

Пасеровану грибний суп - фото крок 2 Затем грибы необходимо крупно нарезать прямо в ту кастрюлю, где они будут вариться. Туди ж додаємо вершкове масло. Ставим кастрюлю на медленный огонь и тушим грибы в сливочном масле и собственном соку до тех пор, пока выделяющийся из грибов сок не выпарится почти полностью. Не забувайте помішувати, щоб не пригоріло.

Пасеровану грибний суп - фото крок 3 Когда грибной сок выпарится практически полностью, добавляем в кастрюлю две мелко нарезанные луковицы и одну соломкой нарезанную морковь.

Пасеровану грибний суп - фото крок 4 Як тільки морква стане м'якою, цибуля — прозорим, вливаем в кастрюлю полтора литра воды. збільшуємо вогонь, доводимо до кипіння, после чего вновь уменьшаем огонь до средне-слабого.

Пасеровану грибний суп - фото крок 5 Коли суп закипить — добавляем в него нарезанный небольшими кусочками картофель. Варим до готовности картофеля при медленном кипении.

Пасеровану грибний суп - фото крок 6 Коли картопля буде практично готовий — добавляем в суп немножко вермишели и лапши, а також солимо і перчимо до смаку.

Пасеровану грибний суп - фото крок 7 через 3-4 хвилини, когда лапша будет практически готова, добавляем в суп зелень и, якщо треба, выравниваем на соль и перец. варимо ще 2 хвилини — і знімаємо з вогню.

Пасеровану грибний суп - фото крок 8 Даємо супу настоятися хвилин 10 під кришкою — і все, його можна подавати. Смачного!

Подібні рецепти

Жульєн грибний в мультиварці

Салат з горбушей відвареної

Для мене мультиварка стала відмінною помічницею, в ній я можу приготувати практично все, навіть зробити свій улюблений грибний жульєн, до речі, в мультиварці це блюдо готується набагато швидше і простіше. опис приготування: Я дуже люблю це вишукане французьке блюдо, раніше я часто робила його ...

Жульєн грибний

Жульєн грибний

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати жульєн грибний, то пора терміново це виправляти! Адже таке витончене смакове поєднання — і в такий короткий термін! Та й особливих кулінарних умінь це не зажадає опис приготування: Цей простий рецепт жульєну грибного мені подобається своєю простотою і досту...

Паштет грибний

Паштет грибний

Сьогодні розповім вам, як приготувати паштет грибний - легке в створенні, низькокалорійне, ароматне і неймовірно смачна страва. Його можна використовувати для закусок або як доповнення до інших страв. опис приготування: Приготувати смачний паштет насправді дуже легко, і цей рецепт допоможе вам...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...