Рецепт Капуста, маринованная по-грузински со свеклой
Ранее я уже делилась рецептом подобной заготовки, но на этот раз я расскажу, як приготувати капусту, маринованную по-грузински со свеклой. Она получается красивого розоватого цвета.
опис приготування:
Это прекрасная заготовка, которая спасёт вас в зимнюю и весеннюю пору. Из неё можно сделать отличный салат, можно подавать её в качестве гарнира, а также просто употреблять в самостоятельном виде. В общем — всё, що хочете. Но запаситесь терпением, так как должен пройти достаточный период маринования.
- Білокачанна капуста— 3 кілограма
- Буряк— 1,5 кілограма
- перець гострий— 2 штуки
- часник— 2 штуки
- селера— 1 пучок
- сіль— 3 Ст. ложки
- вода— 2,5 L
Часник и свеклу почистите и нарежьте тонкими слайсами. Перец помойте и нарежьте колечками.
Подготовьте кастрюлю для маринования. На дно уложите свеклу, сверху — капусту, гострий перець і часник. Затем — сельдерей, повторіть шари.
На верхний слой уложите как можно больше свеклы. Затем залейте всё кипячёной водой. Накрийте каструлю кришкою, зверху поставте вантаж. Залиште капусту на 3 дня при кімнатній температурі.
Спустя это время уберите блюдо в холодное место на 6 днів. А после приступайте к дегустации!
Подібні рецепти
Капуста «Прованський» класичний рецепт
Квашена капуста — прекрасна закуска, яку можна подати як окремий салат або додати в інше блюдо. Правильно приготовлена квашена капуста повинна хрустіти, бути в міру солоною і кислої. опис приготування: Пропоную Вам перевірений рецепт, як приготувати хрустку квашену капусту. Капуста кваситиме...
Капуста брокколі під вершковим соусом
брокколі — один з найбільш корисних видів капусти. А вже приготована в вершковому ніжному соусі, вона просто тане в роті. Таке нескладне і легке блюдо дивовижно підійде як до обіду, так і на вечерю. опис приготування: Приготуйте блюдо з даного рецептом. Я думаю, смак страви вас приємно здивує....
Капуста, маринована швидко в банку
Хочу розповісти, як зробити капусту, мариновану швидко в банку. виходить пікантна, але все ж ніжна закуска без яскраво вираженого "; оцтового" смаку. Відмінна основа для зимових салатів, раджу! опис приготування: Цей простий рецепт капусти, маринованої швидко в банку вам обов'язково сподобаєть...
Смажена брюссельська капуста з родзинками
Ізюм надає солодкий смак цієї смаженої брюссельській капусті. Замініть курячий бульйон овочевим або водою, щоб зробити це блюдо вегетаріанським. опис приготування: Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати брюссельську капусту і моркву, смажити до золотисто-коричневого кольо...
Капуста білокачанна тушкована
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати капусту білокачанну тушковану. Мені дуже подобається ніжний і простий смак цієї страви. така капуста — ідеальний гарнір до м'яса і навіть риби! опис приготування: У капусті міститься багато корисних речовин. У процесі гасіння більшість з них зберіг...