Рецепт Капуста, маринованная по-грузински со свеклой

Рецепт Капуста, маринованная по-грузински со свеклой
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 7 дн. 3 г. 0 хв.
Ранее я уже делилась рецептом подобной заготовки, но на этот раз я расскажу, як приготувати капусту, маринованную по-грузински со свеклой. Она получается красивого розоватого цвета.

опис приготування:

Это прекрасная заготовка, которая спасёт вас в зимнюю и весеннюю пору. Из неё можно сделать отличный салат, можно подавать её в качестве гарнира, а также просто употреблять в самостоятельном виде. В общем — всё, що хочете. Но запаситесь терпением, так как должен пройти достаточный период маринования.

  • Білокачанна капуста— 3 кілограма
  • Буряк— 1,5 кілограма
  • перець гострий— 2 штуки
  • часник— 2 штуки
  • селера— 1 пучок
  • сіль— 3 Ст. ложки
  • вода— 2,5 L
капуста, маринованная по-грузински со свеклой - фото крок 1 закип'ятіть воду, розчиніть в ній сіль, залиште остигати. Капусту помойте и нарежьте средними кусками.

капуста, маринованная по-грузински со свеклой - фото крок 2 Часник и свеклу почистите и нарежьте тонкими слайсами. Перец помойте и нарежьте колечками.

капуста, маринованная по-грузински со свеклой - фото крок 3 Подготовьте кастрюлю для маринования. На дно уложите свеклу, сверху — капусту, гострий перець і часник. Затем — сельдерей, повторіть шари.

капуста, маринованная по-грузински со свеклой - фото крок 4 На верхний слой уложите как можно больше свеклы. Затем залейте всё кипячёной водой. Накрийте каструлю кришкою, зверху поставте вантаж. Залиште капусту на 3 дня при кімнатній температурі.

капуста, маринованная по-грузински со свеклой - фото крок 5 Спустя это время уберите блюдо в холодное место на 6 днів. А после приступайте к дегустации!

Подібні рецепти

Хрустка квашена капуста

Капуста «Прованський» класичний рецепт

Квашена капуста — прекрасна закуска, яку можна подати як окремий салат або додати в інше блюдо. Правильно приготовлена ​​квашена капуста повинна хрустіти, бути в міру солоною і кислої. опис приготування: Пропоную Вам перевірений рецепт, як приготувати хрустку квашену капусту. Капуста кваситиме...

Капуста брокколі під вершковим соусом

Капуста брокколі під вершковим соусом

брокколі — один з найбільш корисних видів капусти. А вже приготована в вершковому ніжному соусі, вона просто тане в роті. Таке нескладне і легке блюдо дивовижно підійде як до обіду, так і на вечерю. опис приготування: Приготуйте блюдо з даного рецептом. Я думаю, смак страви вас приємно здивує....

Капуста, маринована швидко в банку

Капуста, маринована швидко в банку

Хочу розповісти, як зробити капусту, мариновану швидко в банку. виходить пікантна, але все ж ніжна закуска без яскраво вираженого "; оцтового" смаку. Відмінна основа для зимових салатів, раджу! опис приготування: Цей простий рецепт капусти, маринованої швидко в банку вам обов'язково сподобаєть...

Смажена брюссельська капуста з родзинками

Смажена брюссельська капуста з родзинками

Ізюм надає солодкий смак цієї смаженої брюссельській капусті. Замініть курячий бульйон овочевим або водою, щоб зробити це блюдо вегетаріанським. опис приготування: Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати брюссельську капусту і моркву, смажити до золотисто-коричневого кольо...

Капуста білокачанна тушкована

Капуста білокачанна тушкована

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати капусту білокачанну тушковану. Мені дуже подобається ніжний і простий смак цієї страви. така капуста — ідеальний гарнір до м'яса і навіть риби! опис приготування: У капусті міститься багато корисних речовин. У процесі гасіння більшість з них зберіг...