Рецепт Капуста гарячої заливки

Рецепт Капуста гарячої заливки
Кількість порцій: 10 Час приготування: 30 хв.
Квашена капуста - це так смачно! Існує досить багато способів її приготування, проте я раджу приготувати капусту саме в гарячій заливці. Спробуйте - вам сподобається!

опис приготування:

Не можу не поділитися цим чудовим рецептом приготування капусти в гарячій заливці. Робиться все досить просто і швидко, а виходить дуже смачно!

  • ніколи не капуста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • вода— 1,5 L
  • сіль— 4 Ст. ложки
  • цукор— 9 Ст. ложок
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • оцет 9%  — 1 Ст. ложка
  • Лавровий лист— 8-10 штук
  • Чорний перець— 10-12 штук(в горошинах)
Капуста гарячої заливки - фото крок 1 1. Капусту ретельно промиваємо та нарізаємо, як Вам більше подобається. Потім кладемо в каструлю.

Капуста гарячої заливки - фото крок 2 2. Морква промиваємо і очищаємо. Шаткуємо або натираємо на тертці і відправляємо в каструлю до капусти. Також додаємо лавровий лист і 10-12 горошин запашного перцю.

Капуста гарячої заливки - фото крок 3 3. Далі готуємо заливку: в окрему каструлю наливаємо 1,5 літра води, розводимо в ній рослинне масло і оцет. Додаємо сіль і цукор. Доводимо заливку до кипіння.

Капуста гарячої заливки - фото крок 4 4. Отриману заливку виливаємо в каструлю з капустою і морквою. Заливка при цьому повинна бути гарячою, але не киплячою. Накриваємо каструлю кришкою і ставимо в затишне місце на 2-3 дня.

Капуста гарячої заливки - фото крок 5 5. Після закінчення терміну розподіляємо капусту по банках і прибираємо в холодильник. Так просто ми приготували капусту гарячої заливки!

Подібні рецепти

Огірки в томатної заливки

Шкільні котлети з гречкою

Як же приємно відрити взимку баночку огірочків, помідорів або інших заготовок. Такі заготовки намагається зробити кожна господиня. пропонуємо спробувати, як приготувати огірки в томатної заливки. опис приготування: Нехай поєднання томатів і огірків в одній банці вас не лякає. В результаті приг...

Капуста брокколі під вершковим соусом

Капуста брокколі під вершковим соусом

брокколі — один з найбільш корисних видів капусти. А вже приготована в вершковому ніжному соусі, вона просто тане в роті. Таке нескладне і легке блюдо дивовижно підійде як до обіду, так і на вечерю. опис приготування: Приготуйте блюдо з даного рецептом. Я думаю, смак страви вас приємно здивує....

Капуста, маринована швидко в банку

Капуста, маринована швидко в банку

Хочу розповісти, як зробити капусту, мариновану швидко в банку. виходить пікантна, але все ж ніжна закуска без яскраво вираженого "; оцтового" смаку. Відмінна основа для зимових салатів, раджу! опис приготування: Цей простий рецепт капусти, маринованої швидко в банку вам обов'язково сподобаєть...

Капуста, маринованная по-грузински со свеклой

Капуста, маринованная по-грузински со свеклой

Ранее я уже делилась рецептом подобной заготовки, но на этот раз я расскажу, як приготувати капусту, маринованную по-грузински со свеклой. Она получается красивого розоватого цвета. опис приготування: Это прекрасная заготовка, которая спасёт вас в зимнюю и весеннюю пору. Из неё можно сделать о...

Хрустка квашена капуста

Хрустка квашена капуста

Квашена капуста — прекрасна закуска, яку можна подати як окремий салат або додати в інше блюдо. Правильно приготовлена ​​квашена капуста повинна хрустіти, бути в міру солоною і кислої. опис приготування: Пропоную Вам перевірений рецепт, як приготувати хрустку квашену капусту. Капуста кваситиме...