Рецепт Калья рибна (класична)

Рецепт Калья рибна (класична)
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Якщо ви хочете урізноманітнити свій звичний раціон унікальною стравою, то цей рецепт відмінно вам підійде. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати калью рибну так, щоб всі залишилися в захваті!

опис приготування:

Суп виходить відмінний завдяки наваристого бульйону, а також смаку риби. Рибу вибирайте виходячи зі своїх смакових переваг. Це може бути палтус, лосось або форель. Обов'язково експериментуйте на кухні, і тоді домочадці будуть задоволені!

  • жирна риба— 1 кілограм(палтус, лосось, форель)
  • Огірки солені— 3 штуки
  • Чорний перець мелений— За смаком
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • лимон— 1/2 штуки
  • огірковий розсіл— 1 Склянка
  • ікра— 150 грам(будь-річковий або морський риби, свіжої або малосольной )
1 Для початку необхідно підготувати всі необхідні інгредієнти. Для цього промиваємо і очищаємо рибу, кладемо її в каструлю і заливаємо 800 грамами води. Доводимо до кипіння, періодично знімаючи піну. Варимо на протязі 30 хвилин.

2 Далі прибираємо з рибного бульйону рибу і видаляємо у неї кістки. Після цього розрізаємо рибу на невеликі шматочки, а бульйон проціджуємо.

3 Ікру необхідно розтерти до однорідної маси і додати в бульйон разом з солоними огірками, які попередньо необхідно розрізати навпіл, видаливши серединку. Дрібно нарізані огірки і цибуля, нарізаний тонкими півкільцями, відправляємо в каструлю. варимо, додаючи спеції.

4 Доводимо до кипіння і варимо протягом 30-40 хвилин. Подаємо з часточками лимона, можна також прикрасити рубаною зеленню. Калья рибна готова, смачного!

Подібні рецепти

Калья рибна

Кисіль з буряка

Рецепт приготування російської кальі з риби, рибної ікри, лука, солоних огірків і огіркового розсолу. опис приготування: Калья - традиційне російське блюдо, з'явилося в 16-17 століттях. Являє собою гарячу юшку з птиці, риби або рибної ікри. Обов'язковий інгредієнт кальі - солоні огірки і огірк...

Калья качина

Калья качина

Рецепт приготування російської кальі з качки, солоних огірків, огіркового розсолу, mochenogo TERNA, лука, буряка і петрушки. опис приготування: У минулі століття калья вважалася святковим блюдом, але з часом вона практично вийшла з ужитку. Приготувавши качину калью з моченим чорносливом, ви бе...

Калья з курки з лимоном

Калья з курки з лимоном

Рецепт старовинного російського страви калья з курки — приготування смачного супу з куркою огірками і лимоном. опис приготування: відваріть курку, після чого розріжте її порційно (1 частина - 3-4 шматка). Солоні огірки нарізають скибочками і проварюються близько 10 хвилин в бульйоні. Курячий б...

Калья з курки

Калья з курки

Рецепт калья з курки — приготування м'ясної страви зі сметаною і зеленню. Калья старовинне російське блюдо є прообразом сучасних супів розсольник. опис приготування: Відваріть курку до готовності, а потім порубати її, виходячи із пропорції «2-3 шматка на одну порцію». Лук ріжеться кільцями і с...

Паелья класична з морепродуктами

Паелья класична з морепродуктами

Паелья - блюдо іспанської кухні на основі рису, з додаванням овочів. Паелья може бути з куркою, з рибою, з морепродуктами. У мене паелья з морепродуктами. Готується швидко і просто. Спробуйте! опис приготування: Це традиційне іспанське блюдо приготувати не важко навіть починає господині. Мореп...