Рецепт Кальмар відвареної

Рецепт Кальмар відвареної
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
думаєте, це не для вас? Не обмежуйте себе: по перше, морепродукти давно вже стали доступні всім і кожному, а по-друге, ви ж гідні кращого! розповім, як приготувати кальмара відвареного!

опис приготування:

розповім, як приготувати кальмара відвареного. Якщо ви думаєте, що це складно і довго - помиляєтеся, все рівно навпаки!

1. Ретельно промиємо кальмарів.

2. У каструльку набираємо воду, додаємо сіль і доводимо до кипіння.

3. Вогонь не зменшуємо, додамо кальмарів.

4. Варимо буквально пару хвилин, щупальця повинні перестати бути прозорими.

5. воду зливаємо, вогонь зменшимо.

6. У каструльку заливаємо масло і сік одного лимона, додамо всі спеції.

7. Млоїмо так кальмари, поки соус не завирує.

8. Готово!

як вид, це дуже простий рецепт кальмара відвареного, тому я вам настійно рекомендую наступного разу порадувати свою другу половинку таким екзотичним і цікавим вечерею! Відкрийте біле вино, зробіть смачний гарнір (у мене це картопля по-французьки і квасоля) і влаштуйте романтичну вечерю!


  • кальмари— 500 грам(маленькі)
  • лимон— 1 штука
  • Масло оливкове— 1/4 склянки
  • часник— 1 зубчик
  • петрушка сушена— 1 Ст. ложка(или примерно треть пучка свежей зелени)
  • Перець чилі— 0.3 Ст. ложки(пластівцями)
  • Перець чорний мелений— 0.3 Ст. ложки
розповім, як приготувати кальмара відвареного. Якщо ви думаєте, що це складно і довго - помиляєтеся, все рівно навпаки!

1. Ретельно промиємо кальмарів.

2. У каструльку набираємо воду, додаємо сіль і доводимо до кипіння.

3. Вогонь не зменшуємо, додамо кальмарів.

4. Варимо буквально пару хвилин, щупальця повинні перестати бути прозорими.

5. воду зливаємо, вогонь зменшимо.

6. У каструльку заливаємо масло і сік одного лимона, додамо всі спеції.

7. Млоїмо так кальмари, поки соус не завирує.

8. Готово!

як вид, це дуже простий рецепт кальмара відвареного, тому я вам настійно рекомендую наступного разу порадувати свою другу половинку таким екзотичним і цікавим вечерею! Відкрийте біле вино, зробіть смачний гарнір (у мене це картопля по-французьки і квасоля) і влаштуйте романтичну вечерю!


Подібні рецепти

Кальмар відвареної з травами

Биточки по-козацьки

Хочу з вами сьогодні поділитися екзотичним, але все ж дуже смачним і простим рецептом кальмара відвареного. Спробуйте, тут і бульйон вийде смачним, і сам кальмар. пікантно, пряно і ніжно! опис приготування: Зараз я вам розповім, як приготувати кальмара відвареного з травами. Якщо ви думаєте, щ...

Oşitaşi — відвареної шпинат

Oşitaşi — відвареної шпинат

Відвареної шпинат з соєю і кунжутом. Oşitaşi (Oshitashi) один з найпоширеніших гарнірів в японських ресторанах. смак ніжний, чистий і ідеально збалансований. кількість порцій: 1 невелика упаковка шпинату— 1 штука(ретельно промити) кунжутну олію— 1 Чайна ложка насіння кунжуту— 1 Чайна ложка соєв...

Відвареної хек

Відвареної хек

Рибку я люблю у всіх видах, тому на моєму столі вона з'являється часто. Іноді зовсім не хочеться морочитися з її приготуванням, тоді на виручку приходить пароварка. закинув, відварив - і все! опис приготування: Насправді для приготування такої рибки можна обійтися філе, сіллю і перчиком. Всі і...

Відвареної кролик

Відвареної кролик

Рецепт приготування кролика, вареного в червоному вині з цибулею. опис приготування: Кролик подається з смаженими у вершковому маслі меленими сухарями. приготування: Промити м'ясо кролика під холодною водою. посолити кролика, викласти в каструлю, посипати подрібненим ріпчастою цибулею, залити ...

Кальмар, фарширований грибами і рисом

Кальмар, фарширований грибами і рисом

Вирішила сьогодні в магазині взяти заморожених кальмарів. Захотілося чогось морського. Напевно, вже пора у відпустку, адже літо ж! ось, як приготувати кальмарів, фаршированих грибами і рисом. опис приготування: Апетитні кільця кальмара люблять все. Як би хто не говорив, що не любить морепродук...