Рецепт Відвареної хек

Рецепт Відвареної хек
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв.
Рибку я люблю у всіх видах, тому на моєму столі вона з'являється часто. Іноді зовсім не хочеться морочитися з її приготуванням, тоді на виручку приходить пароварка. закинув, відварив - і все!

опис приготування:

Насправді для приготування такої рибки можна обійтися філе, сіллю і перчиком. Всі інші інгредієнти потрібні для створення "; повноцінного" вечері. Картопля - на гарнір. А 2/3 кількості лаврове листя, часник, масло і червоний перчик - для ароматного соусу до рибку. Загалом, Зараз я докладніше розповім, як приготувати відвареного хека з картоплею і соусом.

  • Хек— 1 штука(філе)
  • часник— 3 зубчики
  • Картопля— 2 штуки
  • Лавровий лист— 3 штуки
  • Червоний мелений перець— За смаком(солодкий)
  • сіль— За смаком
  • перець мелений— За смаком(чорний)
  • Оливкова олія— За смаком
відвареної хек - фото крок 1 Картопля ставимо варитися до готовності. У невеликій сотейник вливаємо олію (має займати приблизно 0,5-1 см у висоту. включаємо плиту. До маслу додаємо лавровий лист (2 штуки) і часник, порізану кружальцями. Обсмажуємо на невеликому вогні до рум'янцю часнику.

відвареної хек - фото крок 2 Каструльку приберіть з вогню. Додайте червоний мелений перець. перемішайте, а потім процідіть в невелику ємність за допомогою сита.

відвареної хек - фото крок 3 У ємність для варіння на пару набираємо воду і кладемо залишився лавровий лист. Філе хека солимо і перчимо. Викладаємо в ємність для варіння на пару. готуємо 8 хвилин.

відвареної хек - фото крок 4 Готову рибку викладаємо на тарілку. До неї - варену картоплю. Поливаем все это ароматным маслом — и вуаля! Їсти подано!

Подібні рецепти

Смажений хек

Тріска під маринадом в мультиварці

смажений хек — просте буденне блюдо без зайвих витребеньок. 20 хвилин справи — і ситне блюдо у вас на столі. По суті, найпростіший спосіб приготування хека. опис приготування: Хек — риба досить дешева і доступна, тому її включення в буденний раціон вітається кожним сімейним бюджетом. Ось і ми ...

Кальмар відвареної з травами

Кальмар відвареної з травами

Хочу з вами сьогодні поділитися екзотичним, але все ж дуже смачним і простим рецептом кальмара відвареного. Спробуйте, тут і бульйон вийде смачним, і сам кальмар. пікантно, пряно і ніжно! опис приготування: Зараз я вам розповім, як приготувати кальмара відвареного з травами. Якщо ви думаєте, щ...

Кальмар відвареної

Кальмар відвареної

думаєте, це не для вас? Не обмежуйте себе: по перше, морепродукти давно вже стали доступні всім і кожному, а по-друге, ви ж гідні кращого! розповім, як приготувати кальмара відвареного! опис приготування: розповім, як приготувати кальмара відвареного. Якщо ви думаєте, що це складно і довго - п...

Oşitaşi — відвареної шпинат

Oşitaşi — відвареної шпинат

Відвареної шпинат з соєю і кунжутом. Oşitaşi (Oshitashi) один з найпоширеніших гарнірів в японських ресторанах. смак ніжний, чистий і ідеально збалансований. кількість порцій: 1 невелика упаковка шпинату— 1 штука(ретельно промити) кунжутну олію— 1 Чайна ложка насіння кунжуту— 1 Чайна ложка соєв...

Відвареної кролик

Відвареної кролик

Рецепт приготування кролика, вареного в червоному вині з цибулею. опис приготування: Кролик подається з смаженими у вершковому маслі меленими сухарями. приготування: Промити м'ясо кролика під холодною водою. посолити кролика, викласти в каструлю, посипати подрібненим ріпчастою цибулею, залити ...