Рецепт Відвареної кролик

Рецепт Відвареної кролик
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт приготування кролика, вареного в червоному вині з цибулею.

опис приготування:

Кролик подається з смаженими у вершковому маслі меленими сухарями.

приготування:

Промити м'ясо кролика під холодною водою. посолити кролика, викласти в каструлю, посипати подрібненим ріпчастою цибулею, залити червоним вином і оцтом. варити 2 годину. Потім влити гарячу воду, щоб вона покривала м'ясо, і варити на середньому вогні до готовності. Приправити чорним меленим перцем, додати лавровий лист і варити на повільному вогні 10 хвилин. Викласти кролика на тарілку, витягти кістки. Бульйон процідити і викласти в нього кролика. Обсмажити мелені сухарі з вершковим маслом на повільному вогні протягом 5-6 хвилин. Перемішати з дрібно нарізаною петрушкою і полити кролика.


  • кролика— 600 грам(передние ножки и окорочка)
  • цибулина— 1 штука
  • вершкового масла— 60 грам
  • сухого червоного вина— 1 Склянка
  • оцту— 1 Ст. ложка
  • мелених сухарів— 3-5 Ст. ложок
  • петрушка— За смаком
  • сіль і чорний мелений перець— За смаком
  • лавровий лист— За смаком
Кролик подається з смаженими у вершковому маслі меленими сухарями.

приготування:

Промити м'ясо кролика під холодною водою. посолити кролика, викласти в каструлю, посипати подрібненим ріпчастою цибулею, залити червоним вином і оцтом. варити 2 годину. Потім влити гарячу воду, щоб вона покривала м'ясо, і варити на середньому вогні до готовності. Приправити чорним меленим перцем, додати лавровий лист і варити на повільному вогні 10 хвилин. Викласти кролика на тарілку, витягти кістки. Бульйон процідити і викласти в нього кролика. Обсмажити мелені сухарі з вершковим маслом на повільному вогні протягом 5-6 хвилин. Перемішати з дрібно нарізаною петрушкою і полити кролика.


Подібні рецепти

Кальмар відвареної з травами

Суфле з відвареної індички

Хочу з вами сьогодні поділитися екзотичним, але все ж дуже смачним і простим рецептом кальмара відвареного. Спробуйте, тут і бульйон вийде смачним, і сам кальмар. пікантно, пряно і ніжно! опис приготування: Зараз я вам розповім, як приготувати кальмара відвареного з травами. Якщо ви думаєте, щ...

Кальмар відвареної

Кальмар відвареної

думаєте, це не для вас? Не обмежуйте себе: по перше, морепродукти давно вже стали доступні всім і кожному, а по-друге, ви ж гідні кращого! розповім, як приготувати кальмара відвареного! опис приготування: розповім, як приготувати кальмара відвареного. Якщо ви думаєте, що це складно і довго - п...

Oşitaşi — відвареної шпинат

Oşitaşi — відвареної шпинат

Відвареної шпинат з соєю і кунжутом. Oşitaşi (Oshitashi) один з найпоширеніших гарнірів в японських ресторанах. смак ніжний, чистий і ідеально збалансований. кількість порцій: 1 невелика упаковка шпинату— 1 штука(ретельно промити) кунжутну олію— 1 Чайна ложка насіння кунжуту— 1 Чайна ложка соєв...

Відвареної хек

Відвареної хек

Рибку я люблю у всіх видах, тому на моєму столі вона з'являється часто. Іноді зовсім не хочеться морочитися з її приготуванням, тоді на виручку приходить пароварка. закинув, відварив - і все! опис приготування: Насправді для приготування такої рибки можна обійтися філе, сіллю і перчиком. Всі і...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...