Рецепт Oşitaşi — відвареної шпинат

Рецепт Oşitaşi — відвареної шпинат
Час приготування: 15 хв.
Відвареної шпинат з соєю і кунжутом. Oşitaşi (Oshitashi) один з найпоширеніших гарнірів в японських ресторанах. смак ніжний, чистий і ідеально збалансований.

кількість порцій: 1
  • невелика упаковка шпинату— 1 штука(ретельно промити)
  • кунжутну олію— 1 Чайна ложка
  • насіння кунжуту— 1 Чайна ложка
  • соєвий соус— 1 Чайна ложка
Oşitaşi - відвареної шпинат - фото крок 1 Довести до кипіння воду у великій каструлі, додавши трохи солі. Попередньо промитий шпинат помістити в киплячу воду, обшпарювати протягом 1 хвилини.

Oşitaşi - відвареної шпинат - фото крок 2 Не чекаючи поки шпинат стане Зів'ялого, перекласти його в миску з холодною водою і льодом.

Oşitaşi - відвареної шпинат - фото крок 3 Видалити шпинат з води і гарненько вичавити, намагаючись не натискати на шпинат занадто сильно.

Oşitaşi - відвареної шпинат - фото крок 4 Грубо нарвати шпинат на окремі листочки.

Oşitaşi - відвареної шпинат - фото крок 5 Викласти шпинат в миску, додати сою, насіння кунжуту і кунжутне масло. Добре перемішати. Цей гарнір ідеально підійде до більшості страв японської кухні. Смачного!

Подібні рецепти

Смажений шпинат з часником

Сааг Шпинат

Рецепт приготування обсмаженого в олії шпинату з часником. опис приготування: У великій каструлі нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати часник і смажити до золотисто-коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин. використовуючи шумовку, викласти часник на паперовий рушник, щоб дати стекти...

Кальмар відвареної з травами

Кальмар відвареної з травами

Хочу з вами сьогодні поділитися екзотичним, але все ж дуже смачним і простим рецептом кальмара відвареного. Спробуйте, тут і бульйон вийде смачним, і сам кальмар. пікантно, пряно і ніжно! опис приготування: Зараз я вам розповім, як приготувати кальмара відвареного з травами. Якщо ви думаєте, щ...

Кальмар відвареної

Кальмар відвареної

думаєте, це не для вас? Не обмежуйте себе: по перше, морепродукти давно вже стали доступні всім і кожному, а по-друге, ви ж гідні кращого! розповім, як приготувати кальмара відвареного! опис приготування: розповім, як приготувати кальмара відвареного. Якщо ви думаєте, що це складно і довго - п...

М'ясні млинці з майонезом Махеев' «Шпинат і Базилік»

М'ясні млинці з майонезом Махеев' «Шпинат і Базилік»

У новорічний вечір хочеться почати святкувати якомога швидше, але приготування забирає велику чать часу. Тому я стала шукати варіанти як це виправити. А майонез # маху мені в цьому допоміг. опис приготування: Такі млинці обов'язково присутні на нашому новорічному столі. Готуються вони з доступ...

Папільот з лососем і майонезом маху «Шпинат і базилік»

Папільот з лососем і майонезом маху «Шпинат і базилік»

Пропоную рецепт дуже смачної страви, яке прикрасить будь-який святковий стіл. Готується швидко і просто! сподобається всім! #Махеев'_чудеса_за_полчаса з майонезом Махеев' "; Шпинат і базилік ";. опис приготування: & Quot; Папільот з лосося" прикрасить будь-який стіл, оскільки це незвично, крас...