Рецепт Кабачкова ікра в банки

Рецепт Кабачкова ікра в банки
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Робимо запаси на зиму, і кабачкова ікра не виняток. Вона відмінно зберігається, якщо дотримуватися температурного режиму. При високих температурах вона може бродити і вибухати.

опис приготування:

Для ікри потрібно подрібнити овочі, проварити їх і скласти в стерильні баночки, закатати ключем. хай щастить!

  • помідори— 500 грам(або 250 грамів томатної пасти 25-33%)
  • Кабачок— 3 кілограма
  • часник— 50 грам
  • Цибуля— 500 грам
  • Перець болгарський— 1-2 штук(по бажанню)
  • оцет столовий 9%  — 3 Ст. ложки
  • цукор— 4 Ст. ложки
  • сіль— 2 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 8 Ст. ложок
Кабачкова ікра в банки - фото крок 1 Кабачок, цибуля, часник і болгарський перець перекручуємо в м'ясорубці. Переливаємо в каструлю з товстим дном і варимо 30 хвилин.

Кабачкова ікра в банки - фото крок 2 Перекручуємо за допомогою м'ясорубки (або блендера) томати.

Кабачкова ікра в банки - фото крок 3 Додаємо до кабачків томати, і варимо ще 30 хвилин.

Кабачкова ікра в банки - фото крок 4 Додаємо всі спеції, масло і оцет. За бажанням кладемо будь-яку зелень: кріп, петрушку. варимо ще 10 хвилин.

Кабачкова ікра в банки - фото крок 5 ікра готова!

Кабачкова ікра в банки - фото крок 6 Беремо стерильні баночки і кришки. розкладаємо ікру, і закочує ключем. Перевертаємо банки догори дном і залишаємо їх у такому положенні остигати. Після - прибираємо в прохолодне місце для зберігання, це можуть бути льох або комора.

Подібні рецепти

Ікра кабачкова на закачування

Ботвінья (борщ з бадиллям)

робите заготовки, але не знаю,, як приготувати ікру кабачкову на закачування в домашніх умовах? Я розповім вам простий рецепт, за яким закатати кабачкову ікру зможе кожен! опис приготування: рецепт наступний: 1. Наріжте цибулю середніми шматочками. Моркву натріть на крупній тертці або подрібні...

Ікра кабачкова з «Мівіною»

Ікра кабачкова з «Мівіною»

Ікра кабачкова з "; Мівіною" виходить напрочуд приємною на смак. Суміш приправи додає незвичайний аромат і пікантний смак. Такими заготовками можна насолоджуватися круглий рік! опис приготування: Для приготування ікри кабачкової з "; Мівіною" знадобляться ті ж інгредієнти, що і для звичайної к...

Кабачкова ікра з майонезом і мівіною

Кабачкова ікра з майонезом і мівіною

Кабачкова ікра - дуже популярна закуска. Її готує кожна господиня, вносячи свої особливі інгредієнти, щоб отримати дуже смачне і ситне блюдо. Сьогодні пропоную рецепт кабачкової ікри з майонезом. опис приготування: Рецептів кабачкової ікри дуже багато. Так як це досить бюджетне блюдо, яке не п...

Кабачкова ікра з майонезом і пастою

Кабачкова ікра з майонезом і пастою

Для любителів цієї ароматної і пікантною закачування пропоную дуже цікавий варіант, як приготувати кабачкову ікру з майонезом і пастою. Її можна як відразу пробувати, так і закрити на зиму. опис приготування: Цей рецепт приготування кабачкової ікри з майонезом і пастою припаде до смаку всім лю...

Кабачкова ікра

Кабачкова ікра

Простий рецепт приготування кабачкової ікри. Готуйте до святкового столу і запасайтеся на зиму. кількість порцій: 3-4 кабачок— 1,5 кілограма цибулина— 2 штуки морква— 2 штуки часник— 1 зубчик листя базиліка— 5-6 штук пучок кропу— 1 штука пучок петрушки— 1 штука пучок кінзи— 1 штука сіль— — За с...