Рецепт Перці по-французьки
![Рецепт Перці по-французьки](https://kuhari.com.ua/img/perci_po-francuzski-10979.webp)
Дуже смачно і просто в приготуванні!
опис приготування:
важливо:
Болгарський перець для фарширування вибирайте м'ясистий, з товстими стінками. Якщо стінки тоненькі, то під час запікання вони висохнуть, і смак перцю не відчува¹те.
Рецепт приготування:
Дрібно ріжемо цибулю і зелень петрушки, кропу, додаємо в до нарізання дрібно філе(попередньо відвареного). Солимо і перчимо до смаку, добре перемішуємо. Перець розрізаємо вздовж навпіл, ніжку залишаємо, виймаємо тільки серединку з насінням. Ніжку потрібно залишити для того щоб фарш в процесі запікання не вилазив через дірочку.
Наповнюємо начинкою половинки перцю, посипаємо зверху сиром, потім панірувальними сухарями і на кожен перчик кладемо невеликий шматочок масла. Застеляємо деко папером для випічки, викладаємо перець і відправляємо в розігріту до 180 200 градусів духовку на півгодини.
До панірувальні сухарі і фаршу можете додавати спеції на свій смак.
- перець болгарський— 4 штуки
- грудка куринная— 200 грам
- шампиньоны консервированные— 100 грам
- сир— 100 грам
- цибуля— 1 штука
- вершкове масло— 50 грам
Болгарський перець для фарширування вибирайте м'ясистий, з товстими стінками. Якщо стінки тоненькі, то під час запікання вони висохнуть, і смак перцю не відчува¹те.
Рецепт приготування:
Дрібно ріжемо цибулю і зелень петрушки, кропу, додаємо в до нарізання дрібно філе(попередньо відвареного). Солимо і перчимо до смаку, добре перемішуємо. Перець розрізаємо вздовж навпіл, ніжку залишаємо, виймаємо тільки серединку з насінням. Ніжку потрібно залишити для того щоб фарш в процесі запікання не вилазив через дірочку.
Наповнюємо начинкою половинки перцю, посипаємо зверху сиром, потім панірувальними сухарями і на кожен перчик кладемо невеликий шматочок масла. Застеляємо деко папером для випічки, викладаємо перець і відправляємо в розігріту до 180 200 градусів духовку на півгодини.
До панірувальні сухарі і фаршу можете додавати спеції на свій смак.
Подібні рецепти
![Гострі перці в клярі](https://kuhari.com.ua/img/ostrie_perci_v_klyare-14972.webp)
Фаршировані перці в духовці
Рецепт приготування гострих перців чилі з сиром в клярі з молока, яєць, паприки і кайенского перцю. опис приготування: Ця гостра мексиканська закуска «Чилес реленос» безсумнівно здивує ваших гостей. Зазвичай мексиканці начиняють перці чилі м'ясом або сиром і обсмажують в тесті. Ми ж спробуємо ...
![Перці, фаршировані фаршем](https://kuhari.com.ua/img/perci_farshirovannie_farshem_-169897.webp)
Перці, фаршировані фаршем
фаршировані овочі — страва 2 в 1, і м'ясо, і гарнір. Не потрібно окремо смажити фарш і перці. Дуже простий і швидкий рецепт. опис приготування: підсмажити цибулю, фарш і прянощі. Перецьь розрізати навпіл уздовж, очистити від насіння. Начинкою з фаршу з кускус зафаршіровать половинки перців і з...
![Перці фаршировані](https://kuhari.com.ua/img/perci_farshirovannie-388419.webp)
Перці фаршировані
Яловичий фарширований солодкий перець - це незамінний блюдо на святковому слов'янському столі. Як приготувати перці фаршировані? Рецепт простий у приготуванні, тому він під силу кожному. опис приготування: Подавати з щедрою ложкою сметани. Примітки: щоб розігріти залишки, розріжте перець навпі...
![Перці з курячим фаршем](https://kuhari.com.ua/img/perci_s_kurinim_farshem-178744.webp)
Перці з курячим фаршем
Готуємо соковиті і яскраві болгарські перці з пікантним фаршем. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт приготування перців з курячим фаршем. опис приготування: Не тільки влітку, але і в будь-яку іншу пору можна приготувати смачні фаршировані перчики. Для приготування перців з курячим фаршем я беру б...
![Перці із зеленою пастою](https://kuhari.com.ua/img/perci_s_zelenoi_pastoi-35526.webp)
Перці із зеленою пастою
Пропоную вашій увазі літній, дуже універсальне блюдо — перці із зеленою пастою. опис приготування: Ця страва універсально тим, що подавати його можна як гарячим, так і холодним. Холодним воно прекрасно йде як легка закуска до вина, гарячим — як безпосередньо основне вегетаріанське блюдо або га...