Рецепт Перці по-французьки

Рецепт Перці по-французьки
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Дуже смачно і просто в приготуванні!

опис приготування:

важливо:

Болгарський перець для фарширування вибирайте м'ясистий, з товстими стінками. Якщо стінки тоненькі, то під час запікання вони висохнуть, і смак перцю не відчува¹те.

Рецепт приготування:

Дрібно ріжемо цибулю і зелень петрушки, кропу, додаємо в до нарізання дрібно філе(попередньо відвареного). Солимо і перчимо до смаку, добре перемішуємо. Перець розрізаємо вздовж навпіл, ніжку залишаємо, виймаємо тільки серединку з насінням. Ніжку потрібно залишити для того щоб фарш в процесі запікання не вилазив через дірочку.

Наповнюємо начинкою половинки перцю, посипаємо зверху сиром, потім панірувальними сухарями і на кожен перчик кладемо невеликий шматочок масла. Застеляємо деко папером для випічки, викладаємо перець і відправляємо в розігріту до 180 200 градусів духовку на півгодини.

До панірувальні сухарі і фаршу можете додавати спеції на свій смак.


  • перець болгарський— 4 штуки
  • грудка куринная— 200 грам
  • шампиньоны консервированные— 100 грам
  • сир— 100 грам
  • цибуля— 1 штука
  • вершкове масло— 50 грам
важливо:

Болгарський перець для фарширування вибирайте м'ясистий, з товстими стінками. Якщо стінки тоненькі, то під час запікання вони висохнуть, і смак перцю не відчува¹те.

Рецепт приготування:

Дрібно ріжемо цибулю і зелень петрушки, кропу, додаємо в до нарізання дрібно філе(попередньо відвареного). Солимо і перчимо до смаку, добре перемішуємо. Перець розрізаємо вздовж навпіл, ніжку залишаємо, виймаємо тільки серединку з насінням. Ніжку потрібно залишити для того щоб фарш в процесі запікання не вилазив через дірочку.

Наповнюємо начинкою половинки перцю, посипаємо зверху сиром, потім панірувальними сухарями і на кожен перчик кладемо невеликий шматочок масла. Застеляємо деко папером для випічки, викладаємо перець і відправляємо в розігріту до 180 200 градусів духовку на півгодини.

До панірувальні сухарі і фаршу можете додавати спеції на свій смак.


Подібні рецепти

Гострі перці в клярі

Фаршировані перці в духовці

Рецепт приготування гострих перців чилі з сиром в клярі з молока, яєць, паприки і кайенского перцю. опис приготування: Ця гостра мексиканська закуска «Чилес реленос» безсумнівно здивує ваших гостей. Зазвичай мексиканці начиняють перці чилі м'ясом або сиром і обсмажують в тесті. Ми ж спробуємо ...

Перці, фаршировані фаршем

Перці, фаршировані фаршем

фаршировані овочі — страва 2 в 1, і м'ясо, і гарнір. Не потрібно окремо смажити фарш і перці. Дуже простий і швидкий рецепт. опис приготування: підсмажити цибулю, фарш і прянощі. Перецьь розрізати навпіл уздовж, очистити від насіння. Начинкою з фаршу з кускус зафаршіровать половинки перців і з...

Перці фаршировані

Перці фаршировані

Яловичий фарширований солодкий перець - це незамінний блюдо на святковому слов'янському столі. Як приготувати перці фаршировані? Рецепт простий у приготуванні, тому він під силу кожному. опис приготування: Подавати з щедрою ложкою сметани. Примітки: щоб розігріти залишки, розріжте перець навпі...

Перці з курячим фаршем

Перці з курячим фаршем

Готуємо соковиті і яскраві болгарські перці з пікантним фаршем. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт приготування перців з курячим фаршем. опис приготування: Не тільки влітку, але і в будь-яку іншу пору можна приготувати смачні фаршировані перчики. Для приготування перців з курячим фаршем я беру б...

Перці із зеленою пастою

Перці із зеленою пастою

Пропоную вашій увазі літній, дуже універсальне блюдо — перці із зеленою пастою. опис приготування: Ця страва універсально тим, що подавати його можна як гарячим, так і холодним. Холодним воно прекрасно йде як легка закуска до вина, гарячим — як безпосередньо основне вегетаріанське блюдо або га...