Рецепт Кабачкова ікра з морквою

Рецепт Кабачкова ікра з морквою
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Прекрасна натуральна закуска, а також заготівля на зиму, яку із задоволенням їдять і дорослі, та діти. Пропоную вам відмінний варіант, як зробити кабачкову ікру з морквою і томатною пастою.

опис приготування:

Ароматна і апетитна кабачкова ікра з морквою в домашніх умовах готується досить просто, а смак настільки чарівний, що неможливо відірватися. Головний плюс цього рецепту в тому, що ви можете варіювати смак, зробивши ікру солоноватой, гострою або більше пряної, наприклад.

  • кабачки— 1 кілограм
  • морква— 2 штуки(великі)
  • цибулина— 2 штуки
  • Томатна паста— 5 Ст. ложок
  • Рослинна олія— 4 Ст. ложки
  • цукор— 0.5 Ст. ложки
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • перець— За смаком
  • зелень— 1 пучок
Кабачкова ікра з морквою - фото крок 1 1. Ось такий апетитний набір інгредієнтів вам потрібно, щоб повторити цей простий рецепт кабачкової ікри з морквою на своїй кухні.

Кабачкова ікра з морквою - фото крок 2 2. Для початку вимийте, обсушити кабачки, при необхідності очистіть шкірку. Наріжте середніми шматочками.

Кабачкова ікра з морквою - фото крок 3 3. Налийте трохи олії на сковороду, і обсмажте кабачки до золотистої скоринки на середньому вогні. Також при бажанні ви можете нарізати їх кубиками, наприклад.

Кабачкова ікра з морквою - фото крок 4 4. Паралельно очистіть цибулю і моркву, подрібніть овочі за бажанням.

Кабачкова ікра з морквою - фото крок 5 5. Викладіть на окрему сковороду з невеликою кількістю масла і обсмажте 5-7 хвилин, періодично помішуючи. Додайте трохи часнику за смаком.

Кабачкова ікра з морквою - фото крок 6 6. Обжаренные кабачки переложите в сотейник.

Кабачкова ікра з морквою - фото крок 7 7. До моркви з цибулею додайте трохи томатної пасти і трішки води. Гасіть ще пару хвилин, а потім перекладіть до кабачків і на середньому вогні протушкувати все разом ще хвилин 10.

Кабачкова ікра з морквою - фото крок 8 8. Кабачкова ікра з морквою в домашніх умовах може бути приготовлена ​​як в чаші блендера, тоді вона буде однорідною, або пропущена через м'ясорубку. Надішліть подрібнену ікру на вогонь і проваріть ще хвилин 20. додайте сіль, перець, цукор і подрібнену зелень.

Кабачкова ікра з морквою - фото крок 9 9. Щоб закатати на зиму ікру, розкладіть її по чистим баночках і простерилизуйте близько 15-20 хвилин. Потім закатати кришками і залиште до повного охолодження догори дном.

Подібні рецепти

Ікра кабачкова на закачування

Ікра кабачкова з помідорами і морквою

робите заготовки, але не знаю,, як приготувати ікру кабачкову на закачування в домашніх умовах? Я розповім вам простий рецепт, за яким закатати кабачкову ікру зможе кожен! опис приготування: рецепт наступний: 1. Наріжте цибулю середніми шматочками. Моркву натріть на крупній тертці або подрібні...

Ікра кабачкова з «Мівіною»

Ікра кабачкова з «Мівіною»

Ікра кабачкова з "; Мівіною" виходить напрочуд приємною на смак. Суміш приправи додає незвичайний аромат і пікантний смак. Такими заготовками можна насолоджуватися круглий рік! опис приготування: Для приготування ікри кабачкової з "; Мівіною" знадобляться ті ж інгредієнти, що і для звичайної к...

Кабачкова ікра з майонезом і мівіною

Кабачкова ікра з майонезом і мівіною

Кабачкова ікра - дуже популярна закуска. Її готує кожна господиня, вносячи свої особливі інгредієнти, щоб отримати дуже смачне і ситне блюдо. Сьогодні пропоную рецепт кабачкової ікри з майонезом. опис приготування: Рецептів кабачкової ікри дуже багато. Так як це досить бюджетне блюдо, яке не п...

Кабачкова ікра з майонезом і пастою

Кабачкова ікра з майонезом і пастою

Для любителів цієї ароматної і пікантною закачування пропоную дуже цікавий варіант, як приготувати кабачкову ікру з майонезом і пастою. Її можна як відразу пробувати, так і закрити на зиму. опис приготування: Цей рецепт приготування кабачкової ікри з майонезом і пастою припаде до смаку всім лю...

Кабачкова ікра в банки

Кабачкова ікра в банки

Робимо запаси на зиму, і кабачкова ікра не виняток. Вона відмінно зберігається, якщо дотримуватися температурного режиму. При високих температурах вона може бродити і вибухати. опис приготування: Для ікри потрібно подрібнити овочі, проварити їх і скласти в стерильні баночки, закатати ключем. х...