Рецепт Кабачки з рисом в мультиварці

Рецепт Кабачки з рисом в мультиварці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 25 хв.
Ситне і дієтичне блюдо, яке ви можете приготувати без особливих зусиль — кабачки з рисом в мультиварці. Щоб воно вийшло більш ароматним, додайте пару зубчиків часнику і рослинне масло.

опис приготування:

Приготований гарнір можна доповнювати запеченої або відвареної рибою, м'ясом, ковбасними виробами або соусами і діпамі. Блюдо виходить соковитим, завдяки кабачкам, дієтичним і смачним. Якщо діти не люблять часниковий аромат, то такий інгредієнт виключіть зі списку продуктів. Рослинна олія допустимо замінити топленим вершковим.

  • Кабачок— 2-3 штук
  • Мал— 150 грам
  • вода— 300 мілілітрів
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • часник— 2 зубчики
  • сіль— 4 щіпки
Кабачки з рисом в мультиварці - фото крок 1 Підготуйте зазначені інгредієнти.

Кабачки з рисом в мультиварці - фото крок 2 Мал всипте в глибоку ємність і залийте холодною водою, ретельно промийте і злийте воду. Знову залийте воду і ще раз промийте, дійте так до тих пір, поки рідина не стане прозорою. Потрібно вимити крохмаль з крупи, щоб вона не гірчить після варіння.

Кабачки з рисом в мультиварці - фото крок 3 Промийте кабачки в воді, зріжте хвостики і наріжте овочі кубиками. Для страви вибирайте молоденькі кабачки без жорсткої шкірки і насіння всередині.

Кабачки з рисом в мультиварці - фото крок 4 Змастіть чашу мультиварки рослинним маслом. Висипати в неї кабачкову нарізку і промитий рис. додайте сіль.

Кабачки з рисом в мультиварці - фото крок 5 Очистите чесночные зубчики, промийте і спресуйте їх в чашу. Влийте теплу воду. Активуйте режим "; Варка" або "; Гасіння" з 20 хвилин.

Кабачки з рисом в мультиварці - фото крок 6 Обов'язково заливайте теплу воду, щоб техніка не витрачала час на її підігрів. Після звукового сигналу вимкніть мультиварку і залиште кашу для пропарювання ще на 5-10 хвилин, не відкриваючи кришку.

Кабачки з рисом в мультиварці - фото крок 7 Після чого розкладіть гарнір в тарілки і подавайте до столу з будь-якими соусами, м'ясними або рибними стравами.

Подібні рецепти

Кабачки з рисом і грибами

Кабачки, фаршировані рисом і овочами

Кабачки з рисом і грибами в соусі зі сметани з томатною пастою. Неймовірно смачна страва! Ви навіть не зрозумієте, що в начинці немає м'яса. Блюдо легке і в той же час ситне. Приготуйте, вам сподобається! опис приготування: Кабачки з рисом і грибами. Для цього рецепта можна використовувати гри...

Смажені кабачки з часниковим соусом

Смажені кабачки з часниковим соусом

Рецепт приготування кабачків з часниковим соусом. Ця страва виходить ніжним, легким і дуже смачним. опис приготування: З нудного і буденного страви, смажені кабачки можна приготувати як справжню святкову закуску. Виходить дуже смачне і легке блюдо, до гострого соусу підходить дуже добре. Рос...

Кабачки фаршировані

Кабачки фаршировані

Рецепт приготування страви з кабачків фаршированих рисом і овочами. опис приготування: Очистіть кожен кабачок від шкірки, а потім розріжте його на шматки товщиною по 4-5 см. З кожного такого «циліндра» варто видалити всю м'якоть з кісточками, після чого варити в підсоленій воді до напівготовно...

Кабачки і баклажани з фаршем

Кабачки і баклажани з фаршем

Моя мама дуже любить баклажани і дуже часто їх готує, а мені завжди лінь їх обробляти перед приготуванням, вимочувати, обсмажувати. Саме для таких я і пропоную ледачу запіканку! опис приготування: Цілий рік на прилавках магазинів ми можемо бачити ці чудові корисні овочі — кабачок і баклажан! А...

Кабачки, смажені з часником і помідорами

Кабачки, смажені з часником і помідорами

Літня святкове закуска для повсякденного вечері і для святкового столу. опис приготування: Якщо готуєте кабачки з помідорами і часником для свята, можна вкласти між помідором і кабачком шматочок сиру. У моєму варіанті закуска до вечері. Кабачок— 1 штука помідори— 2 штуки часник— 1-2 зубчиків...