Рецепт Смажені баклажани і кабачки з баранячим горохом в лаваші

Рецепт Смажені баклажани і кабачки з баранячим горохом в лаваші
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Рецепт приготування смажених баклажанів і кабачків з баранячим горохом, цибулею, помідорами чері та моцарелою.

опис приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів. збити оцту, лимонний сік, 1 столову ложку масла і 1 чайну ложку чебрецю і орегано в невеликій мисці. Відкласти в сторону.

Злегка скропити лист для випічки маслом. перемішати баклажани, кабачки, цибуля і залишилися 2 чайні ложки чебрецю і орегано у великій мисці. Викласти в один шар на підготовлений лист для випічки. полити залишилися 2 столовими ложками олії. випікати ,перемішуючи іноді, до золотистого кольору, від 30 до 35 хвилин. Дати трохи охолонути.

Викласти овочеву суміш у велику миску. Додати горох, помідори, приправити сіллю і перцем. Полити приготованим соусом. Впорядкувати моцарелу в центрі лаваша. Викласти на кожен лаваш 1 1/4 чашки овочевий суміші. загорнути, розрізати навпіл і подавати.


  • бальзамічного оцту— 1 Ст. ложка
  • лимонного соку— 5,5 чайних ложки
  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • листя чебрецю— 1 Ст. ложка
  • листя орегано— 1 Ст. ложка
  • баклажан— 1 штука(нарізаний кубиками )
  • кабачок— 1 штука(нарізаний кубиками )
  • цибулина— 1 штука(нарезанная на 8 частин )
  • баранячого гороху— 1 Склянка
  • помідорів чері— 180 грам
  • мелений перець і сіль— — За смаком
  • сиру моцарелла— 120 грам
  • лаваша— 4 штуки
Розігріти духовку до 200 градусів. збити оцту, лимонний сік, 1 столову ложку масла і 1 чайну ложку чебрецю і орегано в невеликій мисці. Відкласти в сторону.

Злегка скропити лист для випічки маслом. перемішати баклажани, кабачки, цибуля і залишилися 2 чайні ложки чебрецю і орегано у великій мисці. Викласти в один шар на підготовлений лист для випічки. полити залишилися 2 столовими ложками олії. випікати ,перемішуючи іноді, до золотистого кольору, від 30 до 35 хвилин. Дати трохи охолонути.

Викласти овочеву суміш у велику миску. Додати горох, помідори, приправити сіллю і перцем. Полити приготованим соусом. Впорядкувати моцарелу в центрі лаваша. Викласти на кожен лаваш 1 1/4 чашки овочевий суміші. загорнути, розрізати навпіл і подавати.


Подібні рецепти

Гострий томатний суп з баранячим горохом

Дієтичний десерт на сніданок

Рецепт приготування гострого томатного супу з перцем чилі, часником, приправами і баранячим горохом. опис приготування: Ступкою з товкачем або ложкою розчавити часник, чилі, koriandr, сіль, кмин і сформувати пасту. Розігріти масло в каструлі на середньому вогні. Додати отриману суміш і смажити...

Смажені кабачки з часниковим соусом

Смажені кабачки з часниковим соусом

Рецепт приготування кабачків з часниковим соусом. Ця страва виходить ніжним, легким і дуже смачним. опис приготування: З нудного і буденного страви, смажені кабачки можна приготувати як справжню святкову закуску. Виходить дуже смачне і легке блюдо, до гострого соусу підходить дуже добре. Рос...

Кабачки, смажені на мангалі

Кабачки, смажені на мангалі

Пропоную цікавий рецепт для мангала — смажені з курячим філе і бринзою кабачки. Будьте уважні, блюдо готується неймовірно швидко. Якщо хочете, можна запікати і в духовці. Спробуйте! опис приготування: Приготовим кабачки, смажені на мангалі в домашніх умовах. Нарізаємо кабачки кружечками, а кур...

Кабачки, смажені з часником і помідорами

Кабачки, смажені з часником і помідорами

Літня святкове закуска для повсякденного вечері і для святкового столу. опис приготування: Якщо готуєте кабачки з помідорами і часником для свята, можна вкласти між помідором і кабачком шматочок сиру. У моєму варіанті закуска до вечері. Кабачок— 1 штука помідори— 2 штуки часник— 1-2 зубчиків...

Кабачки, смажені в томаті, на зиму

Кабачки, смажені в томаті, на зиму

кабачки, смажені в томаті, на зиму — прекрасна закуска на святковий стіл, яка добре поєднується з різноманітними м'ясними стравами. Кабачки готуються дуже просто і можуть довго зберігається. опис приготування: Приготовим кабачки, смажені в томаті, на зиму в домашніх умовах. Кабачки нарізаємо д...